Świetne zdjęcia

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hannah12 pisze:Etka, nie dziwę się. Balkon jak na tak stare budownictwo mam udany długość 5.30 m szerokość 1.40 m. Koteczki i żółw mają gdzie sie bawić latem.
Mereth dzięki. Zdjęcie Hakera trochę prześwietlone ale nareszcze sie udało uchwycić wspinaczkę.
Rozmawiałam z Gosią. Figunia bardzo teskin, chodzi i miaukoli, wczoraj nie chciała jeść, dzisaj już trochę poskubała. A przecież podstawowa zasada Figuni to dobrz sie najeść.
Etka pisze:Hannah12 pisze:Etka, nie dziwę się. Balkon jak na tak stare budownictwo mam udany długość 5.30 m szerokość 1.40 m. Koteczki i żółw mają gdzie sie bawić latem.
Mereth dzięki. Zdjęcie Hakera trochę prześwietlone ale nareszcze sie udało uchwycić wspinaczkę.
Rozmawiałam z Gosią. Figunia bardzo teskin, chodzi i miaukoli, wczoraj nie chciała jeść, dzisaj już trochę poskubała. A przecież podstawowa zasada Figuni to dobrz sie najeść.
wiem ze to wczesnie ale mysle ze beda musieli pomyslec o drugim kotku dla Figuni. Kotu ktory wychowal sie z drugim ciezko jest w samotnosci.
Kicorek pisze:A ja wciąż mam balkon niezabezpieczony i nie wiem, kiedy to zrobię, bo nie chcę się okratować, chcę nadal mieć kwiatki i nie wiem, jak to pogodzić![]()
Hannah12 pisze:Oni to wiedzą, a prawdę powiedziawszy drugi kotek jest bardziej potrzebny Marcinowi. Już o tym mówił, żę chce burą ( tak jak Tola) koteczkę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon i 44 gości