Jano jutro świąteczna taryfa taxi to moze ja cos zarobie o ktorej chcesz jechac do lekarza z kotka?
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny: Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."(z I.Krasickiego)
Jana pisze:Beata, zadzwonię do karmicieli i podpytam - oni karmią w tej piwnicy jeszcze jedną kotkę (a dwa koty niedawno stracili, samochody ), może oni będą wiedzieć.
podpytaj i daj znac
no i kotka musialaby byc zdrowa (wiem, nie ma jak zagwarantowac) inaczej nie dam rady zupelnie finansowo ani czasowo... i tymczas u mnie bylby zupelnie tymczasowy - jesli nie znajdzie domu w ciagu 6 m-cy maks, musialabys ja zabrac... strasznie sie lamie ale tez strasznie mi szkoda tej "wolnej" lazienki...sumienie mnie gryzie...
Jano znikam z netu, ale mozesz dzwonic do 24,00 jezeli jestes zainteresowana na jutro transportem.
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny: Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."(z I.Krasickiego)
Żwirek wczoraj wieczorem był biedny, ale teraz już ma lepszy humor. I nie wiem czy brać go do lecznicy razem z Całką, czy nie Chyba poczekam do jutra. Tylko już nie wiem co robić - Urinary jeść nie chce, po uro-pecie rzyga też (może za dużo mu dałam na raz? ). Kurde.
Całka nieźle, łapka trochę lepsza. Tylko nadal szybko i płytko oddycha.
Jana a może zamiast Urinary Hill's s/d? U nas było tak, że raz Urinary Leoś nie lubił, a dwa nie działało. A Hill's zjadł 5kg worek, plus leki, Uro-pet i tfu tfu pożegnaliśmy problem.
u mnie tylko grzybica w pralni (podejrzenie, hodujemy) i domowe tylko rzygały w nocy (odkłaczanie wiosenne chyba) nawet się nie zamierzam tym martwić póki co
Jana, a Żwirek ma szczawiany czy fosforany??
U Kreski na fosforany bardzo pomagało podawanie po jedzeniu alugastrinu, takiego mleczka, podawanego przy wrzodach, które ogranicza wchłanianie fosforu z pokarmu.
To był pomysł dr Cetnarowicz! Nam super pomógł!
Kresce na stabilizacje ph najlepiej działa biomill, na karmach leczniczych miała jeszcze gorsze problemy.
Współczuję problemów... Jak nie urok to przemarsz wojsk...
przemyslalam na spokojnie i niestety nie moge pomoc czeka mnie goracy okres w pracy maj-lipiec, a poza tym prawdopodobnie czeka mnie rowniez zabieg, po ktorym w ogole bede wylaczona na jakis czas z zycia...