miał też baryłeczkę z czymś "made by redaf" na szyi?redaf pisze:Meg9 pisze:Nie tylko łapy.
Fakt

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
miał też baryłeczkę z czymś "made by redaf" na szyi?redaf pisze:Meg9 pisze:Nie tylko łapy.
Fakt
redaf pisze:Meg9 pisze:Nie tylko łapy.
Fakt
pluszak pisze:miał też baryłeczkę z czymś "made by redaf" na szyi?redaf pisze:Meg9 pisze:Nie tylko łapy.
Fakt
redaf pisze:pluszak pisze:miał też baryłeczkę z czymś "made by redaf" na szyi?redaf pisze:Meg9 pisze:Nie tylko łapy.
Fakt
Bynajmniej.
To co tak ze wzgledu na rozmiar wspominamy miał z tyłu kota.
to w kubraczku, prawda?Meg9 pisze:Nie uwierzycie.
Moje dziecię ( to ludzkie) wyleguje sie jeszcze w łóżku weekendowo i ogląda bajki.
Zgadnijcie, kto koło niego się rozwalił i podrzemuje w najlepsze ?
Macie 50 % szans na trafienie, ale to ta druga opcja, ta co się w głowie nie mieści.
Meg9 pisze:Macie 50 % szans na trafienie, ale to ta druga opcja, ta co się w głowie nie mieści.
pluszak pisze:to w kubraczku, prawda?Meg9 pisze:Nie uwierzycie.
Moje dziecię ( to ludzkie) wyleguje sie jeszcze w łóżku weekendowo i ogląda bajki.
Zgadnijcie, kto koło niego się rozwalił i podrzemuje w najlepsze ?
Macie 50 % szans na trafienie, ale to ta druga opcja, ta co się w głowie nie mieści.
redaf pisze:Meg9 pisze:Macie 50 % szans na trafienie, ale to ta druga opcja, ta co się w głowie nie mieści.
Mieści się już, mieści...
Wiedźmak się popsuł zupełnie
redaf pisze:Meg9 pisze:Macie 50 % szans na trafienie, ale to ta druga opcja, ta co się w głowie nie mieści.
Mieści się już, mieści...
Wiedźmak się popsuł zupełnie
Meg9 pisze:redaf pisze:Meg9 pisze:Nie tylko łapy.
Fakt
Chłe chłe.
Przeminęło z wiatrem.
Meg9 pisze:
Tylko proszę mi nie mówić, że jestem nadopiekuńcza.
Meg9 pisze:Z wami to tak zawsze - jak nie wpuszczacie człowiekowi do wątku ohydnych pająków i innego tatałajstwa, to lejecie po kątach...
Wyczuwam tu jakis rodzaj psychozy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot], Meteorolog1, Silverblue, zuza i 19 gości