W nocy galopują tupiąc cicho

Nie budzą - czekają na dźwięk budzika i 3 siadają przed łóżkiem, a jedno przychodzi dać buzi na dzień dobry

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
skaskaNH pisze:Bry![]()
Ja też mam w pewnym sensie grzeczne koty![]()
Dziś rano np. przeniosły sie do drugiego pokoju, robić sobie gonitwy przełajowe przez łóżko, a co za tym idzie - przez osobę śpiącą na nim, pozostawiając mnie w spokoju
P.s. Mama ma szramę na szyispała akurat na kociej trasie przełajowej
Raczej "Bieg Przez Dużego i Wszystko Inne Co Sie Znajdzie Na Drodze"moś pisze:Bieg przez plotki?
skaskaNH pisze:Bry![]()
Ja też mam w pewnym sensie grzeczne koty![]()
Dziś rano np. przeniosły sie do drugiego pokoju, robić sobie gonitwy przełajowe przez łóżko, a co za tym idzie - przez osobę śpiącą na nim, pozostawiając mnie w spokoju
P.s. Mama ma szramę na szyispała akurat na kociej trasie przełajowej
skaskaNH pisze:Chyba odmiauczę wszystko co napisałam o moich grzecznych kotach![]()
Usiłuję sie uczyć:
- Kuba zaczyna gonitwe sam ze sobą
- Kaśka rusza w pogoń za Kubą
- Maciek z Mikusiem lecą zobaczyć, komu można wtłuc
- Kuba zaczyna ucieczke, sycząc i nie patrząc, co jest na drodze
albo:
- Mikuś siedzi pod drzwiami i jęczy (on by sobie mógł łapę podać z Paciorkiem od Bechet)
-Miśka stwierdza, że dawno jej na szafie nie było i warto sprawdzić, czy coś tam ciekawego nie ma - dochodzi do wniosku, że jednak nie, wiec trzeba wrócić do parteru - ale za chwilę nachodzą ją wątpliwości, czy aby czegoś nie przegapiła, więc z powrotem na szafe (towarzyszą temu odgłosy łubudubu)
- Kaśka znajduje jakis segregator pod szafą i zaczyna go podgryzać, mlaskając i szeleszcząc
Ratunkuuu
Koty mi dziś zwariowały
skaskaNH pisze:Koty mi dziś zwariowały
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 37 gości