BANDA KULAWEGO 16 - Agatka ciachnięta, fszystko f porządku:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 04, 2008 22:02

Ja nie mam czasu pisać, ale w miarę możliwości podczytuję i oczywiście trzymam kciuki... :)Pozdrawiam serdecznie :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Sob kwi 05, 2008 7:28

Witam sobotnio...
Obrazek
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Sob kwi 05, 2008 7:32

dzień dobry
wczoraj padłam
dzisiaj oczywiście musiałam się zrywać wcześnie,bo przecież ŚNIADANKO :!:

Nie, żebym panikowała, ale mnie się zdaje, że Zosia jest za chuda. Ofkors wiem, co tu teraz przeczytam: że się czepiam, że koty zdrowe, to wymyślam. Ale ona ma wpadnięte boczki 8O A je mniej niż wróbelek :evil:
Głupio mi od razu lecieć z nią do wetki, bo i tak Pani Doktor z trudem powstrzymuje uśmiech, gdy opowiadam o ciężkich chorobach moich koteczków. Dzisiaj odwiedzają nas Z&Z, to poproszę o ocenę kondycji Zosi. Ale Z&Z już od dawna mnie obmawiają, że jestem gorsza panikara od Marcelibu :mrgreen: to mogą nie być obiektywni.
A poza chudością, to Zosia jest okazem zdrowia i wulkanem energii. To chyba nie jest chora...
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Sob kwi 05, 2008 7:33

Podtuczyć trzeba... :P
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Sob kwi 05, 2008 7:37

ale ona nie chce więcej jeść
próbuję ją karmić samymi smakołykami
Obrazek

Femka

Post » Sob kwi 05, 2008 7:40

za to Milusia całkiem się naprawiła :D
właśnie teraz rozszarpuje myszkę, a w porywach gania się z Zosią :dance: :dance2: :dance:
Obrazek

Femka

Post » Sob kwi 05, 2008 7:41

DOBRY BK
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob kwi 05, 2008 7:43

ciekawa jestem, czy macie podobne spostrzeżenie:
gdy kupuję mięsko dla Szczypiorków i po przyjściu do domu kroję im na obiadek, nie chcą tego jeść. Ale gdy podzielę na porcje i przemrożę,to samo mięsko znika szybko z misek. Czyżby dla kotów na walory mięsa wpływa fakt mrożenia?
Obrazek

Femka

Post » Sob kwi 05, 2008 8:55

Femka pisze:dzień dobry
wczoraj padłam
dzisiaj oczywiście musiałam się zrywać wcześnie,bo przecież ŚNIADANKO :!:

Nie, żebym panikowała, ale mnie się zdaje, że Zosia jest za chuda. Ofkors wiem, co tu teraz przeczytam: że się czepiam, że koty zdrowe, to wymyślam. Ale ona ma wpadnięte boczki 8O A je mniej niż wróbelek :evil:
Głupio mi od razu lecieć z nią do wetki, bo i tak Pani Doktor z trudem powstrzymuje uśmiech, gdy opowiadam o ciężkich chorobach moich koteczków. Dzisiaj odwiedzają nas Z&Z, to poproszę o ocenę kondycji Zosi. Ale Z&Z już od dawna mnie obmawiają, że jestem gorsza panikara od Marcelibu :mrgreen: to mogą nie być obiektywni.
A poza chudością, to Zosia jest okazem zdrowia i wulkanem energii. To chyba nie jest chora...

I tak wszyscy wiedzą, że jesteś największą panikarą na Forum. Ja tylko mam pewne obawy, przemyślenia podszyte lekkim stanem wynikającym z nerwów. U Ciebie to już naprawdę wyrasta powyżej wszelkich norm. Wcale się nie dziwię temu co twierdzą Z&Z .

:smokin:

I poproszę o silne (gorące) uściskanie ode mnie wcześniej wspomnianych Z&Z. Zazdroszczę trochę :roll: :oops:
Marcelibu

Post » Sob kwi 05, 2008 8:59

Marcelibu pisze:I tak wszyscy wiedzą, że jesteś największą panikarą na Forum. Ja tylko mam pewne obawy, przemyślenia podszyte lekkim stanem wynikającym z nerwów. U Ciebie to już naprawdę wyrasta powyżej wszelkich norm. Wcale się nie dziwię temu co twierdzą Z&Z .

I poproszę o silne (gorące) uściskanie ode mnie wcześniej wspomnianych Z&Z. Zazdroszczę trochę :roll: :oops:

:ryk: :ryk: :smiech3: :ryk: :smiech3: :smiech3: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :smiech3: :ryk: :ryk: :ryk: :smiech3: :ryk: :ryk: :smiech3: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

ale się uśmiałam

Z&Z uściskam :D
Obrazek

Femka

Post » Sob kwi 05, 2008 9:33

Femka pisze:
Marcelibu pisze:I tak wszyscy wiedzą, że jesteś największą panikarą na Forum. Ja tylko mam pewne obawy, przemyślenia podszyte lekkim stanem wynikającym z nerwów. U Ciebie to już naprawdę wyrasta powyżej wszelkich norm. Wcale się nie dziwię temu co twierdzą Z&Z .

:ryk: :ryk: :smiech3: :ryk: :smiech3: :smiech3: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :smiech3: :ryk: :ryk: :ryk: :smiech3: :ryk: :ryk: :smiech3: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

ale się uśmiałam

Z&Z uściskam :D

Nie rozumiem :roll: , co tu jest śmiesznego w tym, co napisalam? Normalna prawda!
Marcelibu

Post » Sob kwi 05, 2008 9:37

Marcelibu pisze:Nie rozumiem :roll: , co tu jest śmiesznego w tym, co napisalam? Normalna prawda!

ten lekki stan podszyty - miszczostwo świata :mrgreen:
:mrgreen:
Obrazek

Femka

Post » Sob kwi 05, 2008 9:46

Femka pisze:
Marcelibu pisze:Nie rozumiem :roll: , co tu jest śmiesznego w tym, co napisalam? Normalna prawda!

ten lekki stan podszyty - miszczostwo świata :mrgreen:
:mrgreen:

Bierz ze mnie przykład! :twisted: Spokój i opanowanie...
Marcelibu

Post » Sob kwi 05, 2008 10:14

:lol: :lol:

Witam słonecznie!!!

Obrazek
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Sob kwi 05, 2008 10:27

Obrazek
Obrazek

Danusia