Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:dzień dobry
wczoraj padłam
dzisiaj oczywiście musiałam się zrywać wcześnie,bo przecież ŚNIADANKO![]()
Nie, żebym panikowała, ale mnie się zdaje, że Zosia jest za chuda. Ofkors wiem, co tu teraz przeczytam: że się czepiam, że koty zdrowe, to wymyślam. Ale ona ma wpadnięte boczkiA je mniej niż wróbelek
![]()
Głupio mi od razu lecieć z nią do wetki, bo i tak Pani Doktor z trudem powstrzymuje uśmiech, gdy opowiadam o ciężkich chorobach moich koteczków. Dzisiaj odwiedzają nas Z&Z, to poproszę o ocenę kondycji Zosi. Ale Z&Z już od dawna mnie obmawiają, że jestem gorsza panikara od Marcelibuto mogą nie być obiektywni.
A poza chudością, to Zosia jest okazem zdrowia i wulkanem energii. To chyba nie jest chora...
Marcelibu pisze:I tak wszyscy wiedzą, że jesteś największą panikarą na Forum. Ja tylko mam pewne obawy, przemyślenia podszyte lekkim stanem wynikającym z nerwów. U Ciebie to już naprawdę wyrasta powyżej wszelkich norm. Wcale się nie dziwię temu co twierdzą Z&Z .
![]()
I poproszę o silne (gorące) uściskanie ode mnie wcześniej wspomnianych Z&Z. Zazdroszczę trochę![]()
Femka pisze:Marcelibu pisze:I tak wszyscy wiedzą, że jesteś największą panikarą na Forum. Ja tylko mam pewne obawy, przemyślenia podszyte lekkim stanem wynikającym z nerwów. U Ciebie to już naprawdę wyrasta powyżej wszelkich norm. Wcale się nie dziwię temu co twierdzą Z&Z .
![]()
I poproszę o silne (gorące) uściskanie ode mnie wcześniej wspomnianych Z&Z. Zazdroszczę trochę![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ale się uśmiałam
Z&Z uściskam
Marcelibu pisze:Nie rozumiem, co tu jest śmiesznego w tym, co napisalam? Normalna prawda!
Femka pisze:Marcelibu pisze:Nie rozumiem, co tu jest śmiesznego w tym, co napisalam? Normalna prawda!
ten lekki stan podszyty - miszczostwo świata
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości