Jestem Zorek i mieszkam z Pulpecikiem ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt kwi 04, 2008 6:25

Witajcie chłopaki :)
Co dzisiaj nowego wymysliliście, żeby Dużej uprzyjemnić noc?
Romek

kothka

Od: Wto lis 09, 2004 12:50

Post » Pt kwi 04, 2008 6:34

Dzień dobry Wszystkim :wink:

Dziś daliśmy Dużym trochę pospać, a rano wgramoliliśmy się do łóżeczka, ja robiłem za poduszkę Dużego, a Pulpi za naszyjnik Dużej :lol: :lol:

A teraz mamy całą chatę wolną :lol: :D
Tzn do momentu jak Duża wróci z pracy, więc można broić :lol:

Z & P

NIe wiem czy pamiętacie jak pokazywałam zdjątko krówki, którą widziałam w oknie mieszkania naprzeciwko :wink: Okazało się, że przedwczoraj widziałam tam w oknie nie krówkę, ale czarnego kotka, czyli mamy dwóch kocich sąsiadów :wink:

Mereth

Od: Pon paź 01, 2007 10:43

Post » Pt kwi 04, 2008 6:44

Mereth pisze:

Dziś daliśmy Dużym trochę pospać, a rano wgramoliliśmy się do łóżeczka, ja robiłem za poduszkę Dużego, a Pulpi za naszyjnik Dużej :lol: :lol:

Z & P

kochani jestescie ze daliscie pospać :P

Zorek, Pulpecik! my tez mamy chate wolną! i do dzis wyjątkowo do 17 bo Duza idzie po pracy jakąś suknie mierzyć, tak nam cos tam mówiła, to w co sie bawimy?!
Z&K

Mereth pisze:[i]
NIe wiem czy pamiętacie jak pokazywałam zdjątko krówki, którą widziałam w oknie mieszkania naprzeciwko :wink: Okazało się, że przedwczoraj widziałam tam w oknie nie krówkę, ale czarnego kotka, czyli mamy dwóch kocich sąsiadów :wink:

trzeba koniecznie się zaprzyjaźnić!
My tez mamy kocich sąsiadów na klatce :P

talaaa

Od: Pon mar 05, 2007 13:38

Post » Pt kwi 04, 2008 7:03

talaaa pisze:
Mereth pisze:

Z & P

kochani jestescie ze daliscie pospać :P

A niech raz mają :lol: Ale jutro pewnie i tak rano zrobimy pobudkę, w końcu na śniadanko nie możemy długo czekać 8)
Z & P

talaaa pisze:Zorek, Pulpecik! my tez mamy chate wolną! i do dzis wyjątkowo do 17 bo Duza idzie po pracy jakąś suknie mierzyć, tak nam cos tam mówiła, to w co sie bawimy?!
Z&K

Świetnie, im więcej krówek do zabawy tym lepiej :wink:

talaaa pisze:
Mereth pisze:[i]

trzeba koniecznie się zaprzyjaźnić!
My tez mamy kocich sąsiadów na klatce :P

My na klatce mamy 2 psy, czasami jeden mocno się drze, ale ostatnio jakoś cicho siedzi, za to od wczoraj ktoś wierci, ale staramy się nie bać :wink:

A tamte kotki mieszkają w domku naprzeciwko
Obrazek

Duzi się zastanawiają czy już zauważyli, że tutaj u nas dwie króweczki mieszkają :wink:
Z & P

Mereth

Post » Pt kwi 04, 2008 7:09

Cześć Z i P i M :D

A mi się wydawało, że pisałaś, że tam jest krówka i szary kotek :?

Duża

A próbowaliscie z tym podgryzaniem 8) :D ?

Kira

MarciaMuuu

Od: Sob sie 25, 2007 19:36

Post » Pt kwi 04, 2008 7:12

DOBRY MERETH I CHłOPAKI! A nie brojcie za bardzo! :lol:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt kwi 04, 2008 7:14

MarciaMuuu pisze:Cześć Z i P i M :D

A mi się wydawało, że pisałaś, że tam jest krówka i szary kotek :?

Duża

Nie, nie. Ja widziałam tam tylko krówkę. A któregoś dnia wracam sobie z poczty, spojrzałam w tamto okno i czarnuszek siedział w nim :lol: :wink:

MarciaMuuu pisze:A próbowaliscie z tym podgryzaniem 8) :D ?

Kira

Dziś w nocy byliśmy grzeczni :oops: :oops:

Z & P

Mereth

Post » Pt kwi 04, 2008 8:46

Cześć chłopaki :)

My też mamy troche kotów w sasiedztwie - obok za ścianą mieszka czarna Kromka. Ona strasznie sie drze, ale jej sie nie dziwie, bo sama mieszka i pewnie sie nudzi. Czasem ja odwiedzam i sprawdzam, co ma w miseczkach :twisted:
Na naszym małym osiedlu mieszka jeszcze biała Zuza - kocia "emerytka" 11-letnia, czasem na siebie syczymy przez płot :oops:
Czasem odwiedza mnie srebrna kotka egzotyczna Kiara - boję sie jej, goni mnie i krzyczy na mnie. Ona mieszka z małą kolorową persiczką, kiedyś ją znalazłem pod krzaczkiem wystraszoną, więc ją przyprowadziłem do naszego domu na noc. Spała u nas, była bardzo grzeczna, a rano sie okazało, że sąsiadka :D

Widzicie, jakich mamy zakoconych sąsiadów?

Miłego dzionka :D

Gag i reszta

ps. facetów przychodzących do naszej Kropki przemilczę :evil:
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Pt kwi 04, 2008 8:56

Ceść, Zorecku i Pulpetku :) Chodźcie sypciutko do mnie, bo mam ostatniom stronkę wontecku i jak ona się skońcy, to Duza zlobi mi nowy :) A potem będziemy u Was gonić setkę :)
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt kwi 04, 2008 9:18

Zorusiu i Pulpi, mam jus tseciom ceńść wontecku: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=2981361#2981361
Inka

MaryLux

Post » Pt kwi 04, 2008 9:19

MaryLux pisze:Zorusiu i Pulpi, mam jus tseciom ceńść wontecku: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=2981361#2981361
Inka

Zameldowaliśmy się na samym początku :wink:

Z & P

Mereth

Post » Pt kwi 04, 2008 9:21

Avian pisze:Cześć chłopaki :)

My też mamy troche kotów w sasiedztwie - obok za ścianą mieszka czarna Kromka. Ona strasznie sie drze, ale jej sie nie dziwie, bo sama mieszka i pewnie sie nudzi. Czasem ja odwiedzam i sprawdzam, co ma w miseczkach :twisted:
Na naszym małym osiedlu mieszka jeszcze biała Zuza - kocia "emerytka" 11-letnia, czasem na siebie syczymy przez płot :oops:
Czasem odwiedza mnie srebrna kotka egzotyczna Kiara - boję sie jej, goni mnie i krzyczy na mnie. Ona mieszka z małą kolorową persiczką, kiedyś ją znalazłem pod krzaczkiem wystraszoną, więc ją przyprowadziłem do naszego domu na noc. Spała u nas, była bardzo grzeczna, a rano sie okazało, że sąsiadka :D

Widzicie, jakich mamy zakoconych sąsiadów?

Miłego dzionka :D

Gag i reszta

ps. facetów przychodzących do naszej Kropki przemilczę :evil:

Cześć Gagatku, ale Wy macie koteczków w okolicy :wink:
U nas też pewnie dużo, ale z okienka widzimy tylko to co naprzeciwko :oops:
Choć Duża ma manię i rozgląda się po oknach jak gdzieś idzie czy nie ma koteczków w nich :oops: Głupia baba jakaś, nie :roll: :lol:

Z & P

Mereth

Post » Pt kwi 04, 2008 9:22

No to teras gonimy Wasom seteckem :)
Inka

MaryLux

Post » Pt kwi 04, 2008 9:56

Witaj Zorku i Pulpeciku u nas u sąsiadów też jest taki kociak, (jeden z wielu) Lizak i on jest taki dziwny, nasza Duża kiedyś dawała jego Dużej taką pastę albo tabletki co nam pani wet dawała bo Lizak jeszcze nigdy nie był u żadnej pani ani pana weta :roll: . Co prawda ja nie lubie do pani wet jeździć ale duża tłumaczyła że czasem trzeba :roll:

sweet-a

Od: Pon lip 02, 2007 12:42

Post » Pt kwi 04, 2008 19:48

Dobry wieczór :wink:

Wpadłam tu, żeby podzielić się nową zdolnością Pulpeta :roll: Ganiali się z Zorkiem i słyszę nagle szelest firanek, patrzę...a tam Pulpi się po nich wspina :roll: Po jakimś czasie znowu stwierdził, że trzeba spróbować czy da radę dotknąc sufitu :roll:
Wcześniej żaden z panów nie interesował się w takim stopniu firanami, mam nadzieję, że to jednorazowe było i szybko zapomni, że można robić sobie drabinkę :twisted: :lol:

Mereth

[poprzednia][następna]