Co dzisiaj nowego wymysliliście, żeby Dużej uprzyjemnić noc?
Romek
Moderator: Estraven
Mereth pisze:
Dziś daliśmy Dużym trochę pospać, a rano wgramoliliśmy się do łóżeczka, ja robiłem za poduszkę Dużego, a Pulpi za naszyjnik Dużej![]()
![]()
A teraz mamy całą chatę wolną![]()
![]()
Tzn do momentu jak Duża wróci z pracy, więc można broić![]()
Z & P
Mereth pisze:[i]
NIe wiem czy pamiętacie jak pokazywałam zdjątko krówki, którą widziałam w oknie mieszkania naprzeciwkoOkazało się, że przedwczoraj widziałam tam w oknie nie krówkę, ale czarnego kotka, czyli mamy dwóch kocich sąsiadów
talaaa pisze:Mereth pisze:
Dziś daliśmy Dużym trochę pospać, a rano wgramoliliśmy się do łóżeczka, ja robiłem za poduszkę Dużego, a Pulpi za naszyjnik Dużej![]()
![]()
A teraz mamy całą chatę wolną![]()
![]()
Tzn do momentu jak Duża wróci z pracy, więc można broić![]()
Z & P
kochani jestescie ze daliscie pospać![]()
talaaa pisze:Zorek, Pulpecik! my tez mamy chate wolną! i do dzis wyjątkowo do 17 bo Duza idzie po pracy jakąś suknie mierzyć, tak nam cos tam mówiła, to w co sie bawimy?!
Z&K
talaaa pisze:Mereth pisze:[i]
NIe wiem czy pamiętacie jak pokazywałam zdjątko krówki, którą widziałam w oknie mieszkania naprzeciwkoOkazało się, że przedwczoraj widziałam tam w oknie nie krówkę, ale czarnego kotka, czyli mamy dwóch kocich sąsiadów
trzeba koniecznie się zaprzyjaźnić!
My tez mamy kocich sąsiadów na klatce
MarciaMuuu pisze:Cześć Z i P i M![]()
A mi się wydawało, że pisałaś, że tam jest krówka i szary kotek![]()
Duża
MarciaMuuu pisze:A próbowaliscie z tym podgryzaniem![]()
?
Kira
MaryLux pisze:Zorusiu i Pulpi, mam jus tseciom ceńść wontecku: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=2981361#2981361
Inka
Avian pisze:Cześć chłopaki
My też mamy troche kotów w sasiedztwie - obok za ścianą mieszka czarna Kromka. Ona strasznie sie drze, ale jej sie nie dziwie, bo sama mieszka i pewnie sie nudzi. Czasem ja odwiedzam i sprawdzam, co ma w miseczkach![]()
Na naszym małym osiedlu mieszka jeszcze biała Zuza - kocia "emerytka" 11-letnia, czasem na siebie syczymy przez płot![]()
Czasem odwiedza mnie srebrna kotka egzotyczna Kiara - boję sie jej, goni mnie i krzyczy na mnie. Ona mieszka z małą kolorową persiczką, kiedyś ją znalazłem pod krzaczkiem wystraszoną, więc ją przyprowadziłem do naszego domu na noc. Spała u nas, była bardzo grzeczna, a rano sie okazało, że sąsiadka![]()
Widzicie, jakich mamy zakoconych sąsiadów?
Miłego dzionka![]()
Gag i reszta
ps. facetów przychodzących do naszej Kropki przemilczę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 42 gości