My wszyscy w wyrku jeszcze, tzn. Blanusia, Maciek i Karolek ze mną zalegają... Luskus - czworo w jednym łóżeczku
Moderator: Estraven
Bungo pisze:Marcelibu - jak się będziesz za bardzo martwić zdrowiem Meo, będę Ci za każdym razem przypominać to zdjęcie, z pierwszego postu Tweety. Zdjęcie, dzięki któremu pół Polski zaangażowało się w ratowanie jednego, starego kociego życia. I wtedy popatrz na dzisiejszego uśmiechniętego (bo on się ewidentnie uśmiecha) Meo i po prostu się ciesz
![]()
Femka pisze:Tweety, równie dobrze możesz walić grochem o ścianę. Marcelibu mi wczoraj płakała, że Meo tak malutko zjada, a jak poprosiłam o szczegóły, to się okazało, że wymiata więcej niż moja Zośka.

bechet pisze:Chryste![]()
Monika, przestań wprowadzać nerwową atmosferę, bo nie dość, że Ty się wykańczasz, koty stresujesz, to jeszcze ja chodzę cała podenerwowana, dopóki tu nie zajrzę i nie przekonam się, że kolejne trzęsienie ziemi u Was, to u nas dzień jak każdy![]()
Nic złego się nie dzieje. Nie każdy kot ma apetyt jak smok, za to każdy kot nie znosi pobierania krwi. To, że był taki waleczny w domu znaczy tylko tyle, że czuje się tam pewnie i uznał, że nikt mu na jego terenie kuku robił nie będzie. I słusznie, cholercia, nie?
Kciuki za wyniki![]()
![]()
ajmk pisze:
I jeszcze :
Femka - głos rozsądku w Twoim wątku!
Haaaaaaaaaaaaaa haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], nfd i 46 gości