CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ aż 41 kotów czeka na Domy!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 01, 2008 18:51

aassiiaa pisze:
aassiiaa pisze:
aassiiaa pisze:Od jutra przez tydzien gdzies trzymamy mocno kciuki za Mire aby "pewien ktos" sie w niej zakochal bez pamieci :)

Mira wykorzystala swoja szanse rewelacyjnie pokazujac bardzo szybko swoje wdzieki i milosc do Duzych ale jednak serce "pewnego ktosia" nie stopnialo :(
Mira spowrotem u mnie :(

To byl wredny Prima Aprylis :twisted:

MIRA MA DOMEK :dance: :balony: :dance2:

Juz sie zastanawiala jak to mozliwe aby ktos mial tak malo topniejace serce przy takim cudnym kotecku....
to w końcu jak?

Batka

Od: Pt paź 24, 2003 11:38

Post » Wto kwi 01, 2008 18:56

Batka pisze:
aassiiaa pisze:
aassiiaa pisze:
aassiiaa pisze:Od jutra przez tydzien gdzies trzymamy mocno kciuki za Mire aby "pewien ktos" sie w niej zakochal bez pamieci :)

Mira wykorzystala swoja szanse rewelacyjnie pokazujac bardzo szybko swoje wdzieki i milosc do Duzych ale jednak serce "pewnego ktosia" nie stopnialo :(

Juz sie zastanawiala jak to mozliwe aby ktos mial tak malo topniejace serce przy takim cudnym kotecku....
to w końcu jak?

Mi zrobili Prima Aprylis , ze nie a tak naprawde to tak :)
ZOSTAJE i bedzie leczona i bedzie mieszkala z kumplem z ktorym fenomenalnie sie dogaduje :):):):)

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13

Post » Wto kwi 01, 2008 18:57

No wiecie, można zawału dostać :lol: :balony: :dance: :dance2:

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Wto kwi 01, 2008 18:58

aassiiaa pisze:
Batka pisze:
aassiiaa pisze:
aassiiaa pisze:

to w końcu jak?

Mi zrobili Prima Aprylis , ze nie a tak naprawde to tak :)
ZOSTAJE i bedzie leczona i bedzie mieszkala z kumplem z ktorym fenomenalnie sie dogaduje :):):):)

:D :D :D
się pogubiłam :oops:

Batka

Od: Pt paź 24, 2003 11:38

Post » Wto kwi 01, 2008 19:01

To ja wyjasnie :)

Wczoraj potencjalny domek powiedzial, ze Mira nie moze jednak u nich byc i zostac :( czym sie zasmucilam i napisalam w watku.
Dzisiaj okazalo sie ze to byl taki "zarcik" :twisted:

aassiiaa

Post » Wto kwi 01, 2008 19:33

aassiiaa pisze:To ja wyjasnie :)

Asiu, to wspaniala wiadomosc- trzymalam kciuki :dance: :dance2: :dance: :dance2:
ObrazekObrazek Obrazek

Adrianapl

Od: Śro kwi 18, 2007 7:41

Post » Wto kwi 01, 2008 21:06

Normalnie jak Cie spotkam, to Ci wleje :twisted:

a tak na powaznie, to sie bardzo ciesze :D

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Wto kwi 01, 2008 21:15

Adrianapl pisze:
aassiiaa pisze:To ja wyjasnie :)

Asiu, to wspaniala wiadomosc- trzymalam kciuki :dance: :dance2: :dance: :dance2:

Ja też, ja też!!! :D :dance2: :dance2: :dance2:
Obrazek

grrr...

Od: Pon paź 09, 2006 19:32

Post » Wto kwi 01, 2008 21:26

Myszka.xww pisze:Normalnie jak Cie spotkam, to Ci wleje :twisted:

Mnie czemu :roll:
Dzisiaj jak mi powiedzieli ze zostaje to zapytalam sie czy mnie nie wkrecaja (dzisiaj jest 1 kwietnia!!) a oni, ze juz to wczesniej zrobili :twisted:
Co gorsza Mira ma nowa ranke :(

Mantra ma nowe zdjecia....wszelkie info w jej watku :)

aassiiaa

Post » Wto kwi 01, 2008 21:33

zauwazylam, ze w tym roku "prima aprilis" jest uzywane przez niewiele osob, jakos ten zwyczaj zanika.... (mnie sie zdarzylo dzisiaj tylko raz 8O, a bylam przez caly dzien w biurze i widzialam sie z mnostwem ludzi)

ale ciesze sie z domu dla kolejnego CKota 8)
i trzymam za wiecej :ok: :ok: :ok:

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Wto kwi 01, 2008 22:54

Chcialam Wam zrobic kolejny prima aprilisowy zart, ale odpuscilam :twisted: Wszyscy mamy tyle stresow, ze oszczedze kolejnych.
Szylkretka niestety ma pecha i jej nie odpuszcze :twisted:
Dzisiaj musiala zwolnic klatke, bo kolejna kicia po sterylce potzrebuje miejsca. Kicie, ktora jest juz po sterylce lapalam na dworcu autobusowym. Ktos "dobry" ja tam zosatwil i biedna koczowala na tym dworcu juz kilka dni. Mnostwo ludzi i oczywiscie nikt nie widzial biednej kotki, ale za to wszyscy zauwazyli mnie..czyli wariatke, ktora lata za kotem. Och..jaki ubaw mieli :evil: Niektorzy nawet probowali pomoc, tylko efekt byl odwrotny :evil:

a zeby bylo weselej to z rana wet mial do ciachniecia kotke-dziczke. Przyjmowal ja inny wet i nie przekazal drugiemu, ze to dzikuska. Kicia zwiala im z transporterka kiedy chciali podac zastrzyk...łapali ja godzine :twisted:
Popoludniu przywiozlam drugiego kota i mowie,ze wlasnie ja zlapalam...a weci wyjmuja caly sprzet czyt. rekawice spawalnicze....a kicia im sie wywalila brzuszkiem do gory i zaczela mruczec 8O :lol:
Obrazek Obrazek

Adria

Od: Pt paź 28, 2005 10:59

Post » Śro kwi 02, 2008 8:41

Dzisiaj w nocy umarło jedno kociątko u Ani. :(.
"Wykuj własny szlak przez kraj dziki i surowy..."

luelka

Od: Sob cze 30, 2007 8:14

Post » Śro kwi 02, 2008 9:08

:( [i]

aassiiuu, cieszę się bardzo z powodu Miry. I martwię się ranką... może niech spróbuję dodatkowo karmy dla alergików...
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Śro kwi 02, 2008 9:42

Adria pisze:Chcialam Wam zrobic kolejny prima aprilisowy zart, ale odpuscilam :twisted: Wszyscy mamy tyle stresow, ze oszczedze kolejnych.
Szylkretka niestety ma pecha i jej nie odpuszcze :twisted:
Dzisiaj musiala zwolnic klatke, bo kolejna kicia po sterylce potzrebuje miejsca. Kicie, ktora jest juz po sterylce lapalam na dworcu autobusowym. Ktos "dobry" ja tam zosatwil i biedna koczowala na tym dworcu juz kilka dni. Mnostwo ludzi i oczywiscie nikt nie widzial biednej kotki, ale za to wszyscy zauwazyli mnie..czyli wariatke, ktora lata za kotem. Och..jaki ubaw mieli :evil: Niektorzy nawet probowali pomoc, tylko efekt byl odwrotny :evil:

a zeby bylo weselej to z rana wet mial do ciachniecia kotke-dziczke. Przyjmowal ja inny wet i nie przekazal drugiemu, ze to dzikuska. Kicia zwiala im z transporterka kiedy chciali podac zastrzyk...łapali ja godzine :twisted:
Popoludniu przywiozlam drugiego kota i mowie,ze wlasnie ja zlapalam...a weci wyjmuja caly sprzet czyt. rekawice spawalnicze....a kicia im sie wywalila brzuszkiem do gory i zaczela mruczec 8O :lol:

Kotka "dworcowa" jest śliczna :love:
Dzikuskę ja łapałam prawie rok, więc i tak wetom dobrze poszło - tylko godzina :twisted: .

Barbara Horz

Od: Wto sty 02, 2007 12:39

Post » Śro kwi 02, 2008 9:57

Basiu, lubię ten Twój optymizm :lol:
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

[poprzednia][następna]