Kropcia & Dolores - wątek w którym sie mówi dzień dobry

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto kwi 01, 2008 12:58

kalair pisze:
bubor pisze:Powiedz Kalair czy mi sie zdaje czy też forumm ledwo się rusza :roll: , o działaniu wyszukiwarki nawet nie będe wspominał :? :wink:

Wczoraj? Dramat. Co chwilę wcale nie szło na forum wejść. Teraz do południa jest trochę lepiej.. :roll: :roll:
Uff, czyli to jednak forum tak muliło. Pracowy komp muli od zawsze, wiec mnie to nie dziwiło, ale zastanawiałam sie, czemu także w domu tak mam.

No i oczyiwście - witam sie południową porą :)

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Wto kwi 01, 2008 13:04

skaskaNH pisze:
kalair pisze:
bubor pisze:Powiedz Kalair czy mi sie zdaje czy też forumm ledwo się rusza :roll: , o działaniu wyszukiwarki nawet nie będe wspominał :? :wink:

Wczoraj? Dramat. Co chwilę wcale nie szło na forum wejść. Teraz do południa jest trochę lepiej.. :roll: :roll:
Uff, czyli to jednak forum tak muliło. Pracowy komp muli od zawsze, wiec mnie to nie dziwiło, ale zastanawiałam sie, czemu także w domu tak mam.

No i oczyiwście - witam sie południową porą :)

Jak forum zaczyna mulic, to wchodzę zawsze na stronę główną i tam po prawej stronie, na samym dole sprawdzam wykres. Przypuszczam, że chodzi o serwer. Zawsze, kiedy forum tak zwalnia, to wykres wychodzi poza linię prostą, która dzieli go mniej więcej poziomo na połowę. Zwykle ta, umówmy się, sinusoida jest poniżej poziomej lini. Kiedy zaczynają się trudności wtedy wykres "szaleje" i przecina tę linię. Wtedy wiem, że problemy są na serwerze forumowym, a nie u mnie.
Marcelibu

Post » Wto kwi 01, 2008 18:40

Witajcie wieczorową porą !!! :D
Dziś po pracy spędziłem trochę czasu na balkonie w towarzystwie pannic tzn ja sadziłem kwiatki w balkonowych doniczkach a Kropcia i Dolores żywo interesowały sie tym co robię wielokrotnie usiłując mi pomagać :D , roślinki były obwąchiwane , packane łapkami a co bardziej krnąbrne ich listki zostały odgryzione :roll: . Zauważyłem że w przeciwieństwie do Kropci która wolala zajmować sie roślinkami Dolores aktywnie uczestniczyła w pracach ziemnych ale gdy ziemia wyrzucana jej łapkami zaczęła lądować na podłodze i poza balkonem musiałem podziękować jej za współpracę :wink: . Niejako przy okazji tych prac zauważyłem niewielką "nieszczelność " w balkonowych zabezpieczeniach której to co prawda pannice nie zauważyły ale przy sprzyjających okolicznościach mogłyby próbować sie przez nią wydostać na zewnątrz , wszystko zostało przywrócone do stanu pierwotnego :D . Mam wrażenie że Dolores "ciągnie " w szeroki świat , siedząc na balkonie wielokrotnie wspina sie po siatce aż pod sufit balkonu lub też usiłuje przegryzać siatkę ( na co raczej nie ma szans ) , Kropcia w tym samym czasie woli sobie pozalegać na słoneczku .......................

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Wto kwi 01, 2008 19:00

bubor pisze:
Obrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: sliczne...
ObrazekObrazek Obrazek

Adrianapl

Od: Śro kwi 18, 2007 7:41

Post » Wto kwi 01, 2008 19:11

No to Bubor, miałeś bardzo pracowity dzień, razem z panienkami! Doceń, że aktywnie chcą z Tobą współpracować! :lol: :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto kwi 01, 2008 19:13

kalair pisze:No to Bubor, miałeś bardzo pracowity dzień, razem z panienkami! Doceń, że aktywnie chcą z Tobą współpracować! :lol: :lol:

Taaaa , ale jakoś nie było chętnych do pomocy przy zamiataniu balkonu :evil:

bubor

Post » Wto kwi 01, 2008 19:19

bubor pisze:
kalair pisze:No to Bubor, miałeś bardzo pracowity dzień, razem z panienkami! Doceń, że aktywnie chcą z Tobą współpracować! :lol: :lol:

No wiesz! Chyba nie można aż tyle wymagać od małych bezbronnych stworzonek... :twisted: :twisted:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto kwi 01, 2008 19:23

kalair pisze:
bubor pisze:

No wiesz! Chyba nie można aż tyle wymagać od małych bezbronnych stworzonek... :twisted: :twisted:

W sumie fakt , cóż można wymagać od takich koffanych futerek jak Kropcia i Dolores :D :D :D

bubor

Post » Wto kwi 01, 2008 19:31

bubor pisze:
kalair pisze:
bubor pisze:

W sumie fakt , cóż można wymagać od takich koffanych futerek jak Kropcia i Dolores :D :D :D

Sam widzsiz! To absolutnie niemożliwe! :lol: :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Śro kwi 02, 2008 5:46

Biedne przemęczone dziewczynki :twisted: , tyle pracy na balkonie :lol:

Witajcie kochani 8)
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Śro kwi 02, 2008 6:22

Dzień Dobry w ten pochmurny poranek !!! :D
Biedne przemęczone dziewczynki przespały nad wyraz spokojnie całą nocke w moim towarzystwie , Dolores w koszyczku a Kropcia na poduszce przy mojej głowie :D . Teraz już po śniadanku nabrały wielkiej ochoty do wyjścia na zewnątrz bo kręcą sie przy balkonowych drzwiach :wink: , niestety na te atrakcje będą musiały poczekać do popołudnia :lol:

Obrazek

bubor

Post » Śro kwi 02, 2008 8:08

DOBRY BUBOR, I DZIEWCZYNKI!
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw kwi 03, 2008 5:25

Uwielbiam oglądać pysia Dorci :love:, ten nosek.... :1luvu: