Kasia_1991 pisze:Persica slicznaaz sie dziwie dlaczego aamms jeszcze jej nie zauwazyla
Zauważyła..
Na jej wątku na kociarni się odezwałam..

tylko i tak moge tylko podnosić..
I bardzo się cieszę, że kota pojechała do Pianki na tymczas..

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kasia_1991 pisze:Persica slicznaaz sie dziwie dlaczego aamms jeszcze jej nie zauwazyla
terenia1 pisze:Dzwoniła do mnie rano Emilka, jedna z kotek ta malutka w nocy się okociła 6 kociatek niestety 5 kociaczków urodziło się już martwe , został jeden ale niestety kotka nie chce maluszka karmić i szczerze mówiąc nie wiemy co będzie. Jak brałam kotkę ze schroniska to nie wiedziałam, że ona w ciąży to takie maleństwo wygląda dosłownie na 5-6 miesięcy
terenia1 pisze:Lidziu my też w kociarni mamy jeszcze jedną ciężarną kotkę buraskę i to na nasze oko jest końcówka może uda się jej maleńtasa podrzucićcholera 2 kotki zabrałam ze schronu w niedzielę i obydwie w bardzo zaawansowanych ciążach, ale nie miałam sumienia ich tam zostawić
dziewczyny mnie chyba zlinczują
ale co miałam robić
Emiś pisze:terenia1 pisze:Lidziu my też w kociarni mamy jeszcze jedną ciężarną kotkę buraskę i to na nasze oko jest końcówka może uda się jej maleńtasa podrzucićcholera 2 kotki zabrałam ze schronu w niedzielę i obydwie w bardzo zaawansowanych ciążach, ale nie miałam sumienia ich tam zostawić
dziewczyny mnie chyba zlinczują
ale co miałam robić
Terenia, przecież wiadomo, że nie można ich było tam zostawić...
A Ty co najwyżej poklęczysz pare godzin na grochu z rękami w górze jak Marta wróci i się dowie
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar i 86 gości