mb pisze:Biedactwo! I taka dzielna!
Życzę miłej niedzieli Kasieńce i całej reszcie, łącznie z ich Dużą
Dziękujemy

A Kasie to łapeczka nie boli.
Z niej to takie żywe srebro jest

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mb pisze:Biedactwo! I taka dzielna!
Życzę miłej niedzieli Kasieńce i całej reszcie, łącznie z ich Dużą
kasia86 pisze:A Kasie to łapeczka nie boli.
Z niej to takie żywe srebro jesttylko ciekanie jej w głowie
mb pisze:Cieszę się, że ta łapka nie boli, tak od zwykłegoużywania i że Kasieńka już chyba zapomniała o tych złych chwilach, jeśli jest taka wesoła.
Życzę Wam obu postępów w rehabilitacji łapeczki
EVA2406 pisze:Skąd ja to znamMój Karolek na trzech łapkach szybciej biega niż reszta mojego kociarstwa na czterech.
EVA2406 pisze:Tyle ile rzeczy już pozrzucał, porozwalał i poniszczył, to chyba wszystkie moje koty dotychczas nie dały rady.
Ale od dwóch dni jest spokojniejszy i znowu się martwię........... czy chory, czy to tylko kocina zaczyna dorośleć. Miesiąc po kastracji.......... może hormony się uspokoiły i dlatego tak jest.........
EVA2406 pisze:Trochę się dzisiaj pobawił z Filemonkiem, ale więcej czasu poświęcił na spanie. Je normalnie, więc myślę, że zaczyna dorośleć, ale i tak się martwię i obserwuję rudzielca.
kasia86 pisze:Ja też sie zawsze martwię jak kotek zachowuje sie inaczej niż zwykle, i najchętniej to bym jechała do lecznicy wyjaśnić przyczynę.
Ja to mam zaraz czarne myśli
EVA2406 pisze:Jakbym widziała siebie w tym co napisałaś. Ja już dzisiaj myslałam czy nie pojechać z Karolkiem do wetki. Ale jeszcze jutro popatrzę. A może to wiosenne osłabienie
EVA2406 pisze:Nam zostaje tylko pomagać tym biedom, w miarę naszych możliwości, bo kto to zrobi............
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, CatnipAnia, Google [Bot], kasiek1510, Ksz i 58 gości