Do kogo konkretnie zgłaszać się z pomocą finansową???
Brak podstawowych informacji...
Może w pierwszym poście umieścić , co i do kogo??
Kto to wszystko koordynuje..??
Na razie czytam wątek od początku..
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
meggi 2 pisze:Heniu, a kochana ile Ty masz lat ile oni, a oni zyja z skromnej emerytury ze starego portfela.
Jana pisze:
Główny problem polega na codziennym karmieniu. Pani Wiesia jest już bardzo starszą osobą, porusza się o kulach. Pan Wiesław jest jeszcze starszy, ostatnio zemdlał na cmentarzu i przez jakiś czas nie przyjeżdżał, żeby się podleczyć.
meggi 2 pisze:Krisinbb, jak widzisz ja zaczęłam marudzic w tym temacie. Zmiany musi umiescic amskr w 1 poscie , bo ona zakładała wątek.
Jana pisze:Ja nie koordynuję niczego![]()
Włączyłam się w łapanie i sterylizację kotek, bo mam taką możliwość i uzyskałam w tym ogromną pomoc od Agalenory, meggi, ariel (sama nie dałabym rady). Nie podejmę się karmienia kotów ani na cmentarzu, ani w innym miejscu, ponieważ mnie to przerasta.
Jeśli chodzi o pomoc finansową, to albo ja (w tej chwili) albo meggi.
meggi 2 pisze:No i co z tego ze W-wa jest wielka, i co do tej chwili było jaka pomoc?, oprócz kilku osób. Starsza młodzież, ja nie mam zadnego kontaktu z takimi osobami , ja sama jestem bliska wieku p. Wiesi. Kristinbb czytałas ja w miare pisałąm co sie dzieje, ale widziłam ze nie było zadnego zainteresowania wiec przestałam. Napisłąm jej prv o zmiane tytułu, ale to chyba w poniedziąłek bo ona nie ma dostepu do internetu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 40 gości