Cm.Wolski - głodne, chore, POMOCY w łapankach, karmieniu..

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 30, 2008 13:41

Do kogo konkretnie zgłaszać się z pomocą finansową???

Brak podstawowych informacji...
Może w pierwszym poście umieścić , co i do kogo??

Kto to wszystko koordynuje..??
Na razie czytam wątek od początku..
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Nie mar 30, 2008 13:42

Heniu, a kochana ile Ty masz lat ile oni, a oni zyja z skromnej emerytury ze starego portfela.
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

Post » Nie mar 30, 2008 13:46

meggi 2 pisze:Heniu, a kochana ile Ty masz lat ile oni, a oni zyja z skromnej emerytury ze starego portfela.

Więc trzeba im pomóc....

kristinbb

Post » Nie mar 30, 2008 13:47

Krisinbb, jak widzisz ja zaczęłam marudzic w tym temacie. Zmiany musi umiescic amskr w 1 poscie , bo ona zakładała wątek.
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Post » Nie mar 30, 2008 13:50

Ja nie koordynuję niczego :wink:

Włączyłam się w łapanie i sterylizację kotek, bo mam taką możliwość i uzyskałam w tym ogromną pomoc od Agalenory, meggi, ariel (sama nie dałabym rady). Nie podejmę się karmienia kotów ani na cmentarzu, ani w innym miejscu, ponieważ mnie to przerasta.

Jeśli chodzi o pomoc finansową, to albo ja (w tej chwili) albo meggi.

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Nie mar 30, 2008 13:51

meggi2 to może napisz pw do autorki wątku z prośba o umieszczenie podstawowych informacji o pomocy w pierszym poście
i jeżeli będzie juz np banerek - będzie odsylal na pierwszą strone i wiadomo będzie jaka pomoc potrzebna - tak mysle sobie, że tak będzie latwiej wtedy :wink:
Adoptuj, nie kupuj. Obrazek

Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ...
Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...

Anna Rylska

Od: Wto wrz 12, 2006 12:16

Post » Nie mar 30, 2008 13:52

Jana pisze:
Główny problem polega na codziennym karmieniu. Pani Wiesia jest już bardzo starszą osobą, porusza się o kulach. Pan Wiesław jest jeszcze starszy, ostatnio zemdlał na cmentarzu i przez jakiś czas nie przyjeżdżał, żeby się podleczyć.

No właśnie , a masz może jakis pomysł ,żeby zwiększyć ilość ludzi zaangażowanych w karmienie kotów???

Np jakie są możliwości ,żeby robiła to starsza młodzież???
Przecież na forum są nauczycielki.
Może one mogłyby się wypowiedzieć w tej sprawie...
Warszawa jest wielka...

kristinbb

Post » Nie mar 30, 2008 13:55

Koty najbardziej lubia puszki, dostaja puszki z makaronem, serca wieprzowe lub nereczki . Ja ostatnio kupiłam jej worek 15kg. Puriny z kurczkiem i indykiem i to jest mieszne z kitekatem. Jezeli uwazacie za stosowne to chyba ja to poprowadze. Juz Tufcio przesłala mi pieniązki i kupilam puszki w Rossmanie , wczoraj napisałąm rozliczenie.
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Post » Nie mar 30, 2008 13:55

meggi 2 pisze:Krisinbb, jak widzisz ja zaczęłam marudzic w tym temacie. Zmiany musi umiescic amskr w 1 poscie , bo ona zakładała wątek.

To może koordynuj to co dzieje się na wątku???
I pisz do niej,żeby umieściła zmiany w tytule??
I w pierwszym poście?

kristinbb

Post » Nie mar 30, 2008 13:59

No i co z tego ze W-wa jest wielka, i co do tej chwili było jaka pomoc?, oprócz kilku osób. Starsza młodzież, ja nie mam zadnego kontaktu z takimi osobami , ja sama jestem bliska wieku p. Wiesi. Kristinbb czytałas ja w miare pisałąm co sie dzieje, ale widziłam ze nie było zadnego zainteresowania wiec przestałam. Napisłąm jej prv o zmiane tytułu, ale to chyba w poniedziąłek bo ona nie ma dostepu do internetu.
Ostatnio edytowano Nie mar 30, 2008 14:00 przez meggi 2, łącznie edytowano 1 raz
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Post » Nie mar 30, 2008 14:00

Jana pisze:Ja nie koordynuję niczego :wink:

Włączyłam się w łapanie i sterylizację kotek, bo mam taką możliwość i uzyskałam w tym ogromną pomoc od Agalenory, meggi, ariel (sama nie dałabym rady). Nie podejmę się karmienia kotów ani na cmentarzu, ani w innym miejscu, ponieważ mnie to przerasta.

Jeśli chodzi o pomoc finansową, to albo ja (w tej chwili) albo meggi.

Sorrry ale chyba będzie lepiej jak do jednej osoby...

Wiem ,ze nie jesteś od wszystkiego... :D
Chociaż chwała Ci za to co robisz dla kotów... :D

Mam rozumieć ,że na stałe do finansów to będziesz Ty Meggi2 ??

kristinbb

Post » Nie mar 30, 2008 14:04

czyli podsumowując:

wątek poprowadzi meggi2 i wszystkie sprawy związane z pomoca możemy do Ciebie kierować? wplaty będą na Twoje konto?

czy dobrze myśle?
Adoptuj, nie kupuj. Obrazek

Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ...
Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...

Anna Rylska

Od: Wto wrz 12, 2006 12:16

Post » Nie mar 30, 2008 14:05

meggi 2 pisze:No i co z tego ze W-wa jest wielka, i co do tej chwili było jaka pomoc?, oprócz kilku osób. Starsza młodzież, ja nie mam zadnego kontaktu z takimi osobami , ja sama jestem bliska wieku p. Wiesi. Kristinbb czytałas ja w miare pisałąm co sie dzieje, ale widziłam ze nie było zadnego zainteresowania wiec przestałam. Napisłąm jej prv o zmiane tytułu, ale to chyba w poniedziąłek bo ona nie ma dostepu do internetu.

Wiesz pisanie takiego wątku , to tak jak prowadzenie biznesu... :roll:

kristinbb

Post » Nie mar 30, 2008 14:09

Bardzo prosze, a Janie przekaze pieniązki na sucha karme jak bedzie potrzeba w tym tygodniu. Tak Aniu, jezeli mi zaufanie nie przepije bo nie pije i nie pale. Dobrze bedzie, jak bedzie mozna pisac ze polepsza sie zywot kocinów na cmentarzu. Dziekuje bardzo za chęci. :lol:
Ostatnio edytowano Nie mar 30, 2008 14:14 przez meggi 2, łącznie edytowano 1 raz
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Post » Nie mar 30, 2008 14:13

Ale sie ruszyło no proszę :D :D
Obrazek
Obrazek

agitarius

Od: Nie paź 07, 2007 19:19

[poprzednia][następna]