Baks ['], Gin i Mundek

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 26, 2008 21:28

anno09 -te koty sa u Ciebie tak szczęsliwe, ze ja nie bede im szukac domu
O :P :twisted:

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Śro mar 26, 2008 21:33

Mała1 pisze:anno09 -te koty sa u Ciebie tak szczęsliwe, ze ja nie bede im szukac domu
O :P :twisted:

O, Ty!!! :twisted: Szukamy, szukamy... ale bez pośpiechu :wink:
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Śro mar 26, 2008 22:21

jakbym miałą blirzej wepchałąbym sie na mizianki :lol: :lol: :lol: są tacy cudni i szczęsliwi 8) :lol: i myśle że na podlodze im straszliwe wygodnie :D
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Od: Nie sie 13, 2006 13:48

Post » Śro mar 26, 2008 22:44

ko_da1 pisze:jakbym miałą blirzej wepchałąbym sie na mizianki :lol: :lol: :lol: są tacy cudni i szczęsliwi 8) :lol: i myśle że na podlodze im straszliwe wygodnie :D

Wpychać się nie trzeba, zapraszamy :D
Oj, chyba jednak niewygodnie na podłodze, no bo komu byłoby :roll: :wink:
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Post » Czw mar 27, 2008 6:34

Jak widać krótka rozłąka wyszła im na dobre, Ginuś ozdrowiał i Baks przestał się dystansować :D To WYJĄTKOWE koty, bez dwóch zdań! Lekarstwo na wszystkie dolegliwości :D
Już zaczynam trzymać kciuki za 14.04, z pewnością wszystko przebiegnie bezproblemowo :ok:

Bardzo kocham Ginusia i Baksia :oops:
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Czw mar 27, 2008 7:44

mizianki internetowe śle :wink:

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Czw mar 27, 2008 8:52

mjs pisze:Jak widać krótka rozłąka wyszła im na dobre, Ginuś ozdrowiał i Baks przestał się dystansować :D To WYJĄTKOWE koty, bez dwóch zdań! Lekarstwo na wszystkie dolegliwości :D
Już zaczynam trzymać kciuki za 14.04, z pewnością wszystko przebiegnie bezproblemowo :ok:

Bardzo kocham Ginusia i Baksia :oops:

widze że ta przypadlość jest zaraźliwa :twisted: co jest 14.04 ? 8O

a może zostaną u ann a na czas jej nieobecnosci wejdą pod opieke innych ciotek :twisted: ( głośno myśli)
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Od: Nie sie 13, 2006 13:48

Post » Czw mar 27, 2008 15:04

14.04 jest czyszczenie ząbków Baksiowych.
Obrazek

mjs

Post » Czw mar 27, 2008 22:24

anna09 pisze:A tak chłopaki spali o 4.42 :D
Obrazek

Co tu dużo mówić - oni są po prostu boscy :love:

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Czw mar 27, 2008 23:03

Chłopaki bardzo dziękują cioteczkom za: wyznania (mjs), mizianki (Mała1), zachwyty (mb) :D

ko_da1 pisze:a może zostaną u ann a na czas jej nieobecnosci wejdą pod opieke innych ciotek ( głośno myśli)

Niestety nie mogą zostać, ale nie muszą się śpieszyć z opuszczeniem tymczasu, więc szukają domu najlepszego z najlepszych, gdzie musi im być lepiej niż u mnie, żebym się nie martwiła (i tak będę :oops: )

Dzisiaj chłopaki większość dnia spędzili samotnie :( bo ja byłam zabiegana. Od mojego powrotu były dwie kolacyjki, mizianki i zabawa, a teraz padli ze zmęczenia, a może przejedzenia :roll: Rano było podawania tabletek: Baksowi na odrobaczenie - za trzecim razem została połknięta :D , a Ginowi antybiotyk - poszło szybko i sprawnie :D U Baksa na razie obcych nie stwierdzono i oby tak dalej.

A w niedzielę... będziemy mieli gościa :D Przyjdzie do nas w odwiedziny forumowa ciocia i to ciocia, której ani chłopaki, ani ja jeszcze nie znamy :D A ciocia Mjs, nie odwiedziła nas od mojego powrotu i chłopaki tęsknią... :(

Pozdrawiamy wszystkie cioteczki :D

anna09

Post » Pt mar 28, 2008 8:37

cudne chłopaki, i przecudnie sie o nich czyta... :D :D

Mają u ciebie anno, jak u Pana Boga za Piecem..... :D :D :D :D :D :D
Schroniska dla zwierząt ,muszą być postrzegane ,jak wyrzut sumienia .
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
http://www.ratujkonie.pl
Obrazek

iwona_35

Od: Sob lis 19, 2005 10:54

Post » Pt mar 28, 2008 18:26

anna09 pisze: A ciocia Mjs, nie odwiedziła nas od mojego powrotu i chłopaki tęsknią... :(

Ja też tęsknię, ale nic nie mogę zrobić. Wyszłam dzisiaj z domu po 6tej, wróciłam kilkanaście minut temu, padam na pyszczek... :( Weekend spędzam w moim drugim domku, ale potem coś musimy wykombinować, żeby dopasować terminy :D Podejrzewam jednak, że skoro chłopaki mają już swoją ukochaną mamusię, to mnie ledwo zauważą :lol:
Obrazek

mjs

Post » Pt mar 28, 2008 22:09

iwona35 pisze:Mają u ciebie anno, jak u Pana Boga za Piecem.....

W słoneczny dzień (jak dzisiaj) to nawet jak w piecu :wink: Całe mieszkania jest od strony południowej :lol:

mjs pisze:Ja też tęsknię, ale nic nie mogę zrobić. Wyszłam dzisiaj z domu po 6tej, wróciłam kilkanaście minut temu, padam na pyszczek... :( Weekend spędzam w moim drugim domku, ale potem coś musimy wykombinować, żeby dopasować terminy :D Podejrzewam jednak, że skoro chłopaki mają już swoją ukochaną mamusię, to mnie ledwo zauważą :lol:

Spróbuję stęsknionym chłopakom wytłumaczyć, że ciocia zmęczona :roll: Ale w przyszłum tygodniu, to się ciocia tak łatwo nie wywinie i chłopaków odwiedzić będzie musiała :twisted: Mamusię mają na codzień, więc mają jej po kokardkę i wizyta cioci na pewno będzie przyjęta entuzjastycznie :D

U nas nic szczególnego się nie dzieje. Z czego się cieszę, bo jak się działo, to niestety była to choroba :? Ginuś antybiotyk łyka tak, że nawet tego nie zauważa. Mimo wszystko cieszę, się, że jutro już ostatni raz :D Za kilka dni będzie odrobaczanie. U Baksa obcych nadal brak, więc już chyba nie będzie.

Kilka zdjęć chłopaków na dowód, że nadal mają się całkiem nieźle :wink:
Obrazek Obrazek Chłopaki potrafią się dzielić zarówno michą z suchą karmą, jak i parapetem (jedno z ulubionych miejsc Baksa) :wink:
Obrazek Obrazek Przed snem należy się porządnie umyć. A gdzie to robimy? No jak to? Oczywiście, że w łazience! :roll:
Obrazek Kolacyjkę podano... niekoniecznie do stołu :wink:
Obrazek Taki piękny ze mnie model :D
Obrazek Najpierw zabawa...
Obrazek Obrazek ...a później relaks gdzie i jak kto lubi :lol:

Młodzieńcy przesyłają pozdrowienia dla wszystkich cioteczek :D

anna09

Post » Pt mar 28, 2008 22:35

anna09 pisze:Obrazek Kolacyjkę podano... niekoniecznie do stołu :wink:

Uczta Nerona :lol:

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Sob mar 29, 2008 20:01

mb pisze:
anna09 pisze:Obrazek Kolacyjkę podano... niekoniecznie do stołu :wink:

Uczta Nerona :lol:

:wink: Takie uczty Baks wymusza dość często (kochany leniuszek :D )

Chłopaki dzisiaj rozleniwieni. Chyba pogoda ma na nich taki wpływ. Sama też dzisiaj czuję się śpiąca i zazdroszczę im, kiedy słodko śpią :D Oczywiście robią sobie przerwy w śnie na jedzonko i chwile zabawy (oba leniuchy szybko rezygnują z zabawy na rzecz ulubionego zajęcia :wink: ).

Jutro będziemy mieli gościa i mam nadzieję, że chłopcy będą przejawiali większą aktywność i będą towarzyscy :wink: :D

Dzisiaj zamiast zdjęć dwa filmiki :D
http://pl.youtube.com/watch?v=kl6DpxuxuRc
http://pl.youtube.com/watch?v=x7nS0ruSqfU

Pozdrawiamy serdecznie cioteczki, które chyba zapomniały o chłopakach :roll:

anna09

[poprzednia][następna]