O
Moderator: Estraven
Mała1 pisze:anno09 -te koty sa u Ciebie tak szczęsliwe, ze ja nie bede im szukac domu
O![]()
ko_da1 pisze:jakbym miałą blirzej wepchałąbym sie na mizianki![]()
![]()
są tacy cudni i szczęsliwi
![]()
i myśle że na podlodze im straszliwe wygodnie
mjs pisze:Jak widać krótka rozłąka wyszła im na dobre, Ginuś ozdrowiał i Baks przestał się dystansowaćTo WYJĄTKOWE koty, bez dwóch zdań! Lekarstwo na wszystkie dolegliwości
![]()
Już zaczynam trzymać kciuki za 14.04, z pewnością wszystko przebiegnie bezproblemowo![]()
Bardzo kocham Ginusia i Baksia
ko_da1 pisze:a może zostaną u ann a na czas jej nieobecnosci wejdą pod opieke innych ciotek ( głośno myśli)

anna09 pisze: A ciocia Mjs, nie odwiedziła nas od mojego powrotu i chłopaki tęsknią...
iwona35 pisze:Mają u ciebie anno, jak u Pana Boga za Piecem.....
mjs pisze:Ja też tęsknię, ale nic nie mogę zrobić. Wyszłam dzisiaj z domu po 6tej, wróciłam kilkanaście minut temu, padam na pyszczek...Weekend spędzam w moim drugim domku, ale potem coś musimy wykombinować, żeby dopasować terminy
Podejrzewam jednak, że skoro chłopaki mają już swoją ukochaną mamusię, to mnie ledwo zauważą
Chłopaki potrafią się dzielić zarówno michą z suchą karmą, jak i parapetem (jedno z ulubionych miejsc Baksa)
Przed snem należy się porządnie umyć. A gdzie to robimy? No jak to? Oczywiście, że w łazience!
Kolacyjkę podano... niekoniecznie do stołu
Taki piękny ze mnie model
Najpierw zabawa...
...a później relaks gdzie i jak kto lubi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 35 gości