casica pisze:Pomijając fakt, iż czekam niecierpliwie na informacje o Meo![]()
to chyba najwyższy czas założyc kiciowi 2 część wątku
Pytanie brzmi: kto ma to zrobić?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
casica pisze:Pomijając fakt, iż czekam niecierpliwie na informacje o Meo![]()
ajmk pisze:casica pisze:Pomijając fakt, iż czekam niecierpliwie na informacje o Meo![]()
Femka pisze:Ola, no coś Ty, jakie ja mam prawo decydować o pieniądzach, które wpłaciłaś.
Mój udział w finansowaniu Meo był skromniutki i to na początku. Co zdecydujecie, będzie dobrze.
ajmk pisze:casica pisze:Pomijając fakt, iż czekam niecierpliwie na informacje o Meo![]()
casica pisze:ajmk pisze:casica pisze:Pomijając fakt, iż czekam niecierpliwie na informacje o Meo![]()
Tweety? Albo Marcelibu
Marcelibu pisze:casica pisze:ajmk pisze:casica pisze:Pomijając fakt, iż czekam niecierpliwie na informacje o Meo![]()
Tweety? Albo Marcelibu
Ja bym poczekała na decyzję Agnieszki: czy pozostaje DT czy też jest DS dla Meo. Od tego zależą dalsze losy i watku i Meo...
casica pisze:Ale może jednak przestańmy się nakręcać i dajmy dziewczynie szansę na relację.
Poza tym, niestety, praktyka nie udzielania informacji o wspieranych zwierzętach jest tak powszechna, że brak tych informacji szczegółowych nawet mnie nie dziwi.
Co do rozliczeń, przecież to Marcelibu otrzymuje pieniądze na wydatki związane z leczeniem Meo, a ona akurat się rozlicza.
Marcelibu pisze:Jeśli Agnieszka nie zdecyduje się zabrać Meo na stałe, to wezmę go do siebie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 35 gości