Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
cassidy pisze:Dobry, cioteczki
Mufcio wykazał wczoraj nowe zdolności - ślicznie aportuje
Kotki dostały na zająca fajne piłeczki od mojej mamy - mięciutkie (można wziąć do pysia) i się mocno odbijają. Mufciowi tak się podobają.. że przynosi do nas, aby je mu rzucać
cassidy pisze: No i łatwo do pyszczka wziąć (ja nie sprawdzałam.. tylko kotki)
cassidy pisze:Jak przychodzę się położyć (nadal chora niestety), to patrzę.. a na moim miejscu czeka piłeczka do rzucenia
FluszakPluszak pisze:cassidy pisze: No i łatwo do pyszczka wziąć (ja nie sprawdzałam.. tylko kotki)
![]()
cassidy pisze:Jak przychodzę się położyć (nadal chora niestety), to patrzę.. a na moim miejscu czeka piłeczka do rzucenia
Widzisz , jak Cię kocha .Wie,że powinnaś leżeć w łóżku, więc tylko tam aportuje piłkę![]()
Dużo zdrówka Madziu !
sweet-a pisze:dobry
Tysia też aportuje ale tylko taka puchata grzechoczącą kulke na patyku to po całym domu a myszkę najpierw do wody a z wody hop na łożko
maggia pisze:Dobry!
cassidy pisze:maggia pisze:Dobry!
Witam, Madziu
Pytałam przedwczoraj o tą pastę u Chosi.. ale jej nie mieliWczoraj, jak TŻ jechał, to się jeszcze raz innej wetki dopytywał.. powiedziała, że sprawdzi w hurtowni.
Poza tym.. od jakiegoś czasu Mikuś ma brzydki łupież. Wydaje mi się, że to przez ogrzewanie.. bo wcześniej nie było nic. Muszę mu coś kupić na skórę i futerko. Też będę musiała u wetek dopytać, co by polecały. Są jakieś kropelki (umknęła mi w tej chwili nazwa). Podobno bardzo dobre.
Czytałam wątek o łupieżu.. może to być też coś z nerkami lub wątrobą.. ale wydaje mi się, że to nie jest nic tak poważnego.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Lifter, pibon i 70 gości