Przesyłam serdeczne pozdrowienia dla Waszej piątki od naszej trójki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kasia86 pisze:Ale sie beda moje kotki cieszyc![]()
Wszystkie 6 sztuk z ogonkami do gory przyleca do mnie, a ja kazdego musze poglaskac , nastepnie oblegaja torby z zakupamiI chyba domyslasz sie co dalej
![]()
Napewno u Ciebie jest to samoJak dzieci :love:
anna09 pisze:Witam po przerwie świątecznejNadrobiłam zaległości i teraz bedę już na bieżąco
![]()
mb pisze:anna09 pisze:Witam po przerwie świątecznejNadrobiłam zaległości i teraz bedę już na bieżąco
![]()
My też witamy i pozdrawiamy całą piątką, a ja przesyłam wirtualne głaski dla Baksa i Gina i proszę o ich przekazanie w realu
anna09 pisze:Prosze też solidnie wymiziać dziewczynki ode mnie i przekazać pozdrowienia od chłopaków
mb pisze:A ten pomysł ze wspólnymi urodzinami to niezła rzecz. Muszę też pomyśleć o czymś podobnym
mb pisze: Dzisiaj nie było mnie w domu prawie cały dzień, a gdy wreszcie wróciłam, to w przedpokoju czekał na mnie tłum rozgoryczonych kotów, tak, że musiałam się przepychać, żeby wejść do mieszkania
W każdym razie obiecuję, że postaram się poprawić w najbliższym czasie. Muszę być także lepsza dla moich biednych kotów![]()
Przesyłam głaski i mizianki dla: Baksa, Gina, Kubisi, Lusi, Kasieńki, Buni, Franusia i Miecia oraz pozdrowienia dla ich Dużych
anna09 pisze:Śliczne te Twoje dziewczynyWszystkie cztery
Oj, jak ja zazdroszczę tego ogródka do którego dziewczynki mogą wychodzić. Też bym chciała by moje tymczasowe chłopaki mieli taką możliwość, a oni nawet nie mogą wyjść na balkon, bo niezabezpieczony![]()
Serdecznie pozdrawiamy Dużą i przesyłamy głaski małym dziewczynkom
mb pisze:Wczoraj i dzisiaj było dość słonecznie i można było pobiegać sobie po trawce. Bisia jest upojona możliwością wychodzenia na świeże powietrze i nastawiania plecek do słonecznego światła i ciepełka. Wychodzenie przez Bisię na zewnątrz pokazało, że jeszcze pod jednym względem jest bardzo podobna do reszty towarzystwa: gdy tylko usłyszy czyjeś kroki za płotem, od razu zmyka do domu - taka jest odważna
kasia86 pisze:Dziewczynki śliczne,Szczególnie Kasia bo buraska
a ja najbardziej uwielbiam buraski
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 17 gości