Bombilla ma DOM!!! :D :D :D gratulujemy dokocenia, mb!!! :))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 25, 2008 21:55

Witam po przerwie świątecznej :D Nadrobiłam zaległości i teraz bedę już na bieżąco :D
Przesyłam serdeczne pozdrowienia dla Waszej piątki od naszej trójki :D
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Wto mar 25, 2008 22:59

kasia86 pisze:Ale sie beda moje kotki cieszyc :D
Wszystkie 6 sztuk z ogonkami do gory przyleca do mnie, a ja kazdego musze poglaskac , nastepnie oblegaja torby z zakupami :smiech3: I chyba domyslasz sie co dalej :)

Napewno u Ciebie jest to samo :smiech3: Jak dzieci :love:

Dokladnie :lol: Cały czas wydaje mi się, że mam do czynienia z niesfornymi przedszkolakami :ryk:
A ten pomysł ze wspólnymi urodzinami to niezła rzecz. Muszę też pomyśleć o czymś podobnym :D

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Wto mar 25, 2008 23:02

anna09 pisze:Witam po przerwie świątecznej :D Nadrobiłam zaległości i teraz bedę już na bieżąco :D

My też witamy i pozdrawiamy całą piątką :lol: , a ja przesyłam wirtualne głaski dla Baksa i Gina i proszę o ich przekazanie w realu :lol:

mb

Post » Wto mar 25, 2008 23:13

mb pisze:
anna09 pisze:Witam po przerwie świątecznej :D Nadrobiłam zaległości i teraz bedę już na bieżąco :D

My też witamy i pozdrawiamy całą piątką :lol: , a ja przesyłam wirtualne głaski dla Baksa i Gina i proszę o ich przekazanie w realu :lol:

Dziękujemy za pozdrowienia i chłopaki za głaski :D Prosze też solidnie wymiziać dziewczynki ode mnie i przekazać pozdrowienia od chłopaków :D
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Post » Wto mar 25, 2008 23:31

anna09 pisze:Prosze też solidnie wymiziać dziewczynki ode mnie i przekazać pozdrowienia od chłopaków :D

Wymiziam i postaram się opisać im, o jakich przystojnych facetów chodzi :lol:

mb

Post » Śro mar 26, 2008 21:42

Chłopakom nic nie mówię, że masz ich za takich przystojniaków - nie chcę by im woda sodowa uderzyła do głowek :wink:
Chłopaki są ciekawi, co słychac u Twoich dziewczynek. Zastanawiają sie dlaczego Duża dziewczynek tak mało i nich pisze :roll: I skąpi zdjęć na forum :(

Nasza trójka przesyła gorące pozdrowienia Waszej piątce w ten zimny wieczór :D

anna09

Post » Czw mar 27, 2008 14:52

mb pisze:A ten pomysł ze wspólnymi urodzinami to niezła rzecz. Muszę też pomyśleć o czymś podobnym :D

Ale moja Lusia i ja urodziłyśmy się dokładnie 21 lipca!
Więc wspólne urodziny są jak najbardziej wskazane, czyż nie :?: :wink:
Tylko nie ten rocznik, niestety.

Witam już z własnego, zakoconego domu :D
I przesyłam głaski dla dziewczynek :catmilk:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Czw mar 27, 2008 19:19

Dziękujemy za pozdrowienia i głaski, które już przekazałam moim tłuściochom - tak, tak, Bisia też już do nich należy :lol:
Rzeczywiście zaniedbuję się w relacjonowaniu naszego wspólnego, kocio-ludzkiego życia, ale to dlatego, że kłopoty, o których myślałam, że się skończyły, trwają nadal w najlepsze i w związku z tym albo nie mam czasu albo tzw. głowy, żeby skoncentrować się na biednych, zaniedbanych :wink: kotach. Dzisiaj nie było mnie w domu prawie cały dzień, a gdy wreszcie wróciłam, to w przedpokoju czekał na mnie tłum rozgoryczonych kotów :lol: , tak, że musiałam się przepychać, żeby wejść do mieszkania :lol:
W każdym razie obiecuję, że postaram się poprawić w najbliższym czasie. Muszę być także lepsza dla moich biednych kotów :lol:

Przesyłam głaski i mizianki dla: Baksa, Gina, Kubisi, Lusi, Kasieńki, Buni, Franusia i Miecia oraz pozdrowienia dla ich Dużych :D

mb

Post » Czw mar 27, 2008 22:35

Głaski przekazałam i zadowoleni chłopcy dziękują :D A ja dziękuję za pozdrowienia :D
Przykro mi, że borykasz się z problemami. Mam nadzieje, że wkrotce będzie lepiej i to nie dlatego, że wtedy bedziesz miała i czas i głowę do pisania o dziewczynkach i Waszym wspólnym życiu.
Pozdrawiam serdecznie Ciebie i przesyłam mizianki dla dziewczynek, do pozdrowień i mizianek dołaczją się Baks i Gin :D

anna09

Post » Pt mar 28, 2008 11:45

mb pisze: Dzisiaj nie było mnie w domu prawie cały dzień, a gdy wreszcie wróciłam, to w przedpokoju czekał na mnie tłum rozgoryczonych kotów :lol: , tak, że musiałam się przepychać, żeby wejść do mieszkania :lol:
W każdym razie obiecuję, że postaram się poprawić w najbliższym czasie. Muszę być także lepsza dla moich biednych kotów :lol:

Przesyłam głaski i mizianki dla: Baksa, Gina, Kubisi, Lusi, Kasieńki, Buni, Franusia i Miecia oraz pozdrowienia dla ich Dużych :D

A wyobraź sobie jak ja muszę przeciskać się przez 6 futer?
A czy masz jeszcze jakieś biedne kotki?
Mnie też kłopoty nie omijają :( Ale trzeba je pokonać :wink:

Może byś pokazała zdjęcia wszystkich twoich skarbów? :kitty: :catmilk: :cat3: :kotek:
Głaski przekazane, i Ty też przekaż mizianki kociczkom :D
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Pt mar 28, 2008 17:18

Dziekuję za pozdrowienia i słowa otuchy :D , a moje dziewczątka :wink: dziękują za mizianki :D

Wczoraj i dzisiaj było dość słonecznie i można było pobiegać sobie po trawce. Bisia jest upojona możliwością wychodzenia na świeże powietrze i nastawiania plecek do słonecznego światła i ciepełka. Wychodzenie przez Bisię na zewnątrz pokazało, że jeszcze pod jednym względem jest bardzo podobna do reszty towarzystwa: gdy tylko usłyszy czyjeś kroki za płotem, od razu zmyka do domu - taka jest odważna :lol:

Poniżej - Bisia odpoczywa po wyczerpującym spacerze. Niestety, nie wygląda tak ładnie, jak mogłaby, bo podczas spacerku zabrudziły się jej trochę oczka, a ja nie zdążyłam ich oczyścić przed zrobieniem tych zdjęć.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

A tu jeszcze na okrasę - Kropcia i Mrusia oraz Kasia.

Obrazek Obrazek

mb

Post » Pt mar 28, 2008 17:48

Śliczne te Twoje dziewczyny :love: Wszystkie cztery :D
Oj, jak ja zazdroszczę tego ogródka do którego dziewczynki mogą wychodzić. Też bym chciała by moje tymczasowe chłopaki mieli taką możliwość, a oni nawet nie mogą wyjść na balkon, bo niezabezpieczony :(

Serdecznie pozdrawiamy Dużą i przesyłamy głaski małym dziewczynkom :D

anna09

Post » Pt mar 28, 2008 18:12

anna09 pisze:Śliczne te Twoje dziewczyny :love: Wszystkie cztery :D
Oj, jak ja zazdroszczę tego ogródka do którego dziewczynki mogą wychodzić. Też bym chciała by moje tymczasowe chłopaki mieli taką możliwość, a oni nawet nie mogą wyjść na balkon, bo niezabezpieczony :(

Serdecznie pozdrawiamy Dużą i przesyłamy głaski małym dziewczynkom :D

Śliczne są, to fakt :D
A ten ogródek to wspaniała rzecz i dla nich i dla mnie: uwielbiam obserwować ich zachowanie, gdy są na zewnątrz. Najśmieszniej zachowuje się Kaśka, gdy często przebiega te "połacie" :wink: w takim szale, jakby polowała na antylopę lub jakby była ścigana przez stado wilków :lol:

Dziękujemy za pozdrowienia i głaski, a ja proszę o pieszczotliwe wyczochranie Baksa i Gina w moim imieniu :lol:

mb

Post » Pt mar 28, 2008 18:30

mb pisze:Wczoraj i dzisiaj było dość słonecznie i można było pobiegać sobie po trawce. Bisia jest upojona możliwością wychodzenia na świeże powietrze i nastawiania plecek do słonecznego światła i ciepełka. Wychodzenie przez Bisię na zewnątrz pokazało, że jeszcze pod jednym względem jest bardzo podobna do reszty towarzystwa: gdy tylko usłyszy czyjeś kroki za płotem, od razu zmyka do domu - taka jest odważna :lol:

Dziewczynki śliczne, :) Szczególnie Kasia bo buraska :) a ja najbardziej uwielbiam buraski :love:
Ale im dobrze, dupki grzeją na podusi.

Moja Kasia też dzisiaj spanikowała na balkonie 8O bo ktoś śmiał właśnie przechodzić, jak ona wyszła z kotkami powyglądać.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pt mar 28, 2008 18:51

kasia86 pisze:Dziewczynki śliczne, :) Szczególnie Kasia bo buraska :) a ja najbardziej uwielbiam buraski :love:

Ja też mam słabość do burasków, jakkolwiek to określenie jest zbyt uproszczone :wink: Każdy buras jest w swoim rodzaju. Np. Kasia jest jakby beżowo-brązowawa, a Bisia (po wierzchu :lol: ) beżowo-popielatawa :D

No, to jeszcze Kaśka, na potwierdzenie moich słów:

Obrazek

mb

[poprzednia][następna]