Dziękuję wszystkim za miłe słowa! Koteczkę mam od Pani która ma 4 koty a małą znalazła w wieku 6 tygodni porzuconą w garażu. Malutka jest słodka, trochę lękliwa ,ale uwielbia buziaki i mizianie , w nocy nie spałam za dużo bo mała spała ze mną i tulila się do mojej twarzy i dawała kocie buziaki zimnym noskiem

i całą noc mruczała (nie wiem czy to normalne

kuweta była w łazience i mała wiedziała,ale zauważyłam pół godz temu,że kręci się niespokojnie i kopie w kołdrze, przeniosłam więc kuwetę do pokoju za szafkę gdzie często sie chowała i wyobraźcie sobie,że weszła tam pomiauczała i pokopała w żwirku,więc moze zrobiła siku ,nie wiem bo żwirek mam Cats best eko plus i jest zbrylający więc moze wchlonął. Co do karmy to Pani ktora mi ją dała powiedziała,zebym dawała jej whiskas i kitkat bo tym ją karmiły i że to mity,ze karmy są gorsze, ale ja juz wczesniej zaopatrzyłam sie w zapas Iams, Royal Canin i Animondy suchej i mokrej,więc mała nie miała wyjścia

własnie gotuję jej piers z kurczaka z marchewką, może zje

martwi mnie tylko ,że nie pije wody,ale na szczęście wypiła troszkę mleczka dla kotków Klara z mniejszą zawartością laktozy