MIKUŚ i MUFINEK :) - III - proszę o zamknięcie

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 26, 2008 11:02

Paskudna Duża - głodzi kota i on biedny nawet przyprawy próbuje zjeść :wink:
Co do sioo do badania to zanieś koniecznie.

Dino czasem wywleka zawartość kosza łazienkowego na podłogę do tego dołącza rolkę papieru w strzępach i zakopie w kuwecie gumowe rękawiczki (albo coś innego z półki np. gąbkę do odkłaczania, czasem moją szczotkę do włosów) :lol: :lol: Mówię,że Mikuś to ideał.

Jeśli chodzi o podróżowanie to u mnie najgorzej jest z Inką - tak się boi,że załatwia się w transpoterze :(

Pisałam już,że Aida jest na diecie- ciągle chodzi głodna - wczoraj pożarła porcję sernika i ukradły z Inką szynkę ze stołu :evil: Dieta,taa....
1 bryt, 2 dachówki, 3 devonki, 2 orienty, 2 azjaty, 1 kundelka i straszne kudłate MCO

FluszakPluszak

Od: Pt gru 08, 2006 0:28

Post » Śro mar 26, 2008 11:09

cassidy pisze:
maggia pisze:Dzień dobry! :D

U mnie tylko Pola się drze i to jak. :roll:

A próbowałaś pakować je razem ? :)

Nie próbowałam jeszcze.
Obrazek

maggia

Od: Sob gru 02, 2006 12:13

Post » Śro mar 26, 2008 11:12

cassidy pisze:A ja się znowu pochorowałam. Ostatnio nie zdążyłam się do końca wykurować.. i wróciło.. w sobotę :roll: Miałam zatem super święta.
Mam teraz zwolnienie do 02.04.2008.. mam nadzieję, że się wyleczę.

Jak byłam u lekarza.. to Mufcio przeszedł samego siebie.. myślałam, że mu nogi pourywam :roll: Z kosza śmieci powywalane (zapomniałam założyć gumkę na drzwi szafki) i zajął się szafką z przyprawami (też będę gumki musiała zakładać). Wyciągnął i pogryzł paczuszkę z oregano.. leżała na lodówce...
Dodatkowo wyjął i pogryzł paczkę słodkiej papryki.. i rozsypał to sobie na dywanie.. ciekawe, jak mu smakowała :evil:

Mufcio jest the best!! :ryk: :ryk:
Obrazek

maggia

Post » Śro mar 26, 2008 23:02

maggia pisze:
cassidy pisze:A ja się znowu pochorowałam. Ostatnio nie zdążyłam się do końca wykurować.. i wróciło.. w sobotę :roll: Miałam zatem super święta.
Mam teraz zwolnienie do 02.04.2008.. mam nadzieję, że się wyleczę.

Jak byłam u lekarza.. to Mufcio przeszedł samego siebie.. myślałam, że mu nogi pourywam :roll: Z kosza śmieci powywalane (zapomniałam założyć gumkę na drzwi szafki) i zajął się szafką z przyprawami (też będę gumki musiała zakładać). Wyciągnął i pogryzł paczuszkę z oregano.. leżała na lodówce...
Dodatkowo wyjął i pogryzł paczkę słodkiej papryki.. i rozsypał to sobie na dywanie.. ciekawe, jak mu smakowała :evil:

Mufcio jest the best!! :ryk: :ryk:

Hmm.. dla mnie to takie zabawne nie było... bo ktoś to musiał sprzątnąć :roll:
Obrazek
Obrazek

cassidy

Od: Śro paź 25, 2006 13:14

Post » Śro mar 26, 2008 23:07

FluszakPluszak pisze:Paskudna Duża - głodzi kota i on biedny nawet przyprawy próbuje zjeść :wink:

Jak się wykuruję, to pojadę.. z oboma sioo :)

FluszakPluszak pisze:Dino czasem wywleka zawartość kosza łazienkowego na podłogę do tego dołącza rolkę papieru w strzępach i zakopie w kuwecie gumowe rękawiczki (albo coś innego z półki np. gąbkę do odkłaczania, czasem moją szczotkę do włosów) :lol: :lol: Mówię,że Mikuś to ideał.

Taaa.. skądś to znam :roll:
Najczęściej znajduję patyczki do uszu.. na korytarzu np...
Mikuś też kiedyś miał akcje z koszem.. ale mu przeszło.

Mufcio jeszcze potrafi otwierać zasuwaną szafę.. potem szuflady.. i wyciąga z nich moje rajstopy :roll:

FluszakPluszak pisze:Jeśli chodzi o podróżowanie to u mnie najgorzej jest z Inką - tak się boi,że załatwia się w transpoterze :(

Biedna :(
Mam nadzieję, że kiedyś jej przejdzie.. Mikuś na początku szalał strasznie.. :roll:

FluszakPluszak pisze:Pisałam już,że Aida jest na diecie- ciągle chodzi głodna - wczoraj pożarła porcję sernika i ukradły z Inką szynkę ze stołu :evil: Dieta,taa....

:twisted:
Obrazek
Obrazek

cassidy

Post » Czw mar 27, 2008 9:22

Dzień Dobry! :D

Ja też mam ostanio dużo do sprzątania, przez mój duecik. :wink:
Obrazek

maggia

Post » Czw mar 27, 2008 9:28

Bry 8)
Duecik kiedyś też tak szalał na szczęście teraz to już jednorazowe wybryki :D
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Czw mar 27, 2008 9:28

Ja czekam, aż Mufcio dorośnie :D
Obrazek
Obrazek

cassidy

Post » Czw mar 27, 2008 9:32

O !! przypomniała mi się jeszcze jedna akcja.. ze świąt :)

W sobotę pojechaliśmy do Obornik.. wieczorem Mufcio zaczął się zabierać do otwierania szafy dwudrzwiowej.. otworzył lewe skrzydło.. otworzył prawe skrzydło.. po czym zaczął skakać tam po półkach :roll:
No.. to ja wzięłam torbę i zastawiłam jedno ze skrzydeł.. drugie zastawiłam krzesłem na kółkach.. Jak już się kładliśmy spać, to Mufik znowu chciał się do tej szafy dostać..
Próbuje otworzyć szafę.. nic.. to wkroczył Mikuś i się zabiera za odsuwanie krzesła. Przesunął kawałek.. Mufcio próbuje otworzyć - nie można. To Mikuś przesuwa dalej :ryk:
TŻ szybko wkroczył :D
Obrazek
Obrazek

cassidy

Post » Czw mar 27, 2008 9:34

cassidy pisze:O !! przypomniała mi się jeszcze jedna akcja.. ze świąt :)

W sobotę pojechaliśmy do Obornik.. wieczorem Mufcio zaczął się zabierać do otwierania szafy dwudrzwiowej.. otworzył lewe skrzydło.. otworzył prawe skrzydło.. po czym zaczął skakać tam po półkach :roll:
No.. to ja wzięłam torbę i zastawiłam jedno ze skrzydeł.. drugie zastawiłam krzesłem na kółkach.. Jak już się kładliśmy spać, to Mufik znowu chciał się do tej szafy dostać..
Próbuje otworzyć szafę.. nic.. to wkroczył Mikuś i się zabiera za odsuwanie krzesła. Przesunął kawałek.. Mufcio próbuje otworzyć - nie można. To Mikuś przesuwa dalej :ryk:
TŻ szybko wkroczył :D

Trzeba było nie wkraczać.
Pracowity masz duecik, a jaka współpraca. :lol:
Ostatnio edytowano Czw mar 27, 2008 9:35 przez maggia, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

maggia

Post » Czw mar 27, 2008 9:35

cassidy pisze:
FluszakPluszak pisze:Paskudna Duża - głodzi kota i on biedny nawet przyprawy próbuje zjeść :wink:

Jak się wykuruję, to pojadę.. z oboma sioo :)

FluszakPluszak pisze:Dino czasem wywleka zawartość kosza łazienkowego na podłogę do tego dołącza rolkę papieru w strzępach i zakopie w kuwecie gumowe rękawiczki (albo coś innego z półki np. gąbkę do odkłaczania, czasem moją szczotkę do włosów) :lol: :lol: Mówię,że Mikuś to ideał.

Taaa.. skądś to znam :roll:
Najczęściej znajduję patyczki do uszu.. na korytarzu np...
Mikuś też kiedyś miał akcje z koszem.. ale mu przeszło.

Mufcio jeszcze potrafi otwierać zasuwaną szafę.. potem szuflady.. i wyciąga z nich moje rajstopy :roll:

FluszakPluszak pisze:Jeśli chodzi o podróżowanie to u mnie najgorzej jest z Inką - tak się boi,że załatwia się w transpoterze :(

Biedna :(
Mam nadzieję, że kiedyś jej przejdzie.. Mikuś na początku szalał strasznie.. :roll:

FluszakPluszak pisze:Pisałam już,że Aida jest na diecie- ciągle chodzi głodna - wczoraj pożarła porcję sernika i ukradły z Inką szynkę ze stołu :evil: Dieta,taa....

:twisted:

Chciały mieć koty - no to mają!!! :twisted: . Teraz nie ma narzekania 8)
Dzielne kotki, świetnie sobie radzą, szczególnie jak się nudzi :mrgreen: .

Buziaczki dla dobrze-sobie-radzących kociambrów! :D
Marcelibu

Post » Czw mar 27, 2008 10:05

Bry :D

sweet-a

Od: Pon lip 02, 2007 12:42

Post » Czw mar 27, 2008 17:48

sweet-a pisze:Bry :D

bry słodka Aniu :)
Obrazek
Obrazek

cassidy