Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mestudio pisze:Dziś dostarczono mi kota Mietka, tego złapanego dodatkowo. Kotek ma złamany ogonek i dziwnie zarzuca tylnymi nóżkami. Ponieważ nie znam się ani trochę na złamanych ogonach to nie wiem na ile jest to wina właśnie ogonka. Jak tylko kotek się z nami zaprzyjaźni podjadę z nim do weterynarza i poproszę aby mi wszystko wyjaśnił no i pokierował sprawą ogonka. W tej chwili Mietek dzielnie spaceruje po domku, wdycha głośno noskiem nowe zapachy. Jest ostrożny, ale absolutnie nie boi się nikogo. Myślę, że dwa, trzy dni i będzie już dobrze:-). Jutro porobimy troszkę zdjęć i założymy wątek.
Bardzo mi było miło poznać przesympatyczną Modjeskę i jej TŻ-ta. To wyjątkowi ludzie. Wyjątkowo wyjątkowi.
kosmatypl pisze:A to "długowłose szare cudo" ? Takie koty z reguły znajdują dom w jeden moment....
Co z tym swtworzonkiem jest ? Dzik ?
wania71 pisze:Może trzyma dystans, może trochę się boi, a po złapaniu okaże się tylko trochę wystraszonym miziakiem.
mumka27 pisze:mestudio, wątek Mietka jest super, będę podnosic, tylko tyle na razie moge, Twoje zwierzaki nie mogły lepiej trafić, super mają w Twojej Rodzinie![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510, puszatek i 41 gości