KREMÓWKA koteczka 5 mies .Przywieziona ze schroniska razem z jej dwoma braćmi.Koteczki typowo domowe miziaste,przytulaste,zdrowe i bardzo wesołe:)
Na kociarni w schronisku były przerażone

------------------------------------------------------------------------------------
BRATEK brat Kremówki.Kocurek duzy pod wzgledem gabarytów.A pod wzgledem miziania ,najbardziej miziasty i przytulasty z całego rodzeństwa.CUDNY KOCIO

-------------------------------------------------------------------------------
FIOŁEK brat Kremówki i Bratka.Tak przypuszczamy .Kociaki były przywiezione razem.KOcurek około 5-6 mies.Tak jak reszta rodzeństwa straszyny przytulas i rozrabiaka.Fiołek wyglada jak kocia biedronka cały jest w łatki:)

---------------------------------------------------------------------------------
DAISY koteczka przywieziona ze schroniska.Ma około 5 mies.Jest sliczna czarrna jak kawa i ma piekne żółte oczyska:)Jest zdrowa ,kuwetowa i wesolutka.

----------------------------------------------------------------------------------
MRAUKA koteczka która siedziała w schronisku bardzo długo.Do tej pory (pomimo że jest u Nas 1 tydz)sierść na szyi ma wygniecioną po obroży.Przy ostatniej wizycie postanowiłyśmy ja wziąść ze sobą ,ponieważ była rujkowa.
Kotka ma około 1,5 roku jest sliczna i przymilna .Nie za bardzo toleruje inne koty ,ale ludzi lubi .Jest kotką mizastą:)

Ostatnia fotka robiona jak kotka siedziala jeszcze w schronie
LOLA kotka okolo 1,5 roczna.Przywieziona przez straż miejską z interwencj.Kotka w trakcie leczenia.Narazie jeszcze zastraszona.Niewiadomo co kotka przeszla ,ale z czasem zaufa człowiekowi:)

BALBINKA około roczna koteczka.Bardzo puchata,taka z niej kulka sierści.We wtorek (25.03)jedzie na sterylkę.A później do mnie na tymczas. Przebywanie z innymi kociakami bardzo ja steresuje.Kotka do domu bez innych kotów.

Marta przekleiłam zdjęcia z 1 strony a przy okazji ponaprawiałm imiona