Sch.Sosnowiec-nowe kociaki pomoc potrzebna!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 22, 2008 19:49

A OTO NASZE HILTONOWSKIE TOWARZYSTWO i tak po kolei.
KREMÓWKA koteczka 5 mies .Przywieziona ze schroniska razem z jej dwoma braćmi.Koteczki typowo domowe miziaste,przytulaste,zdrowe i bardzo wesołe:)
Na kociarni w schronisku były przerażone
Obrazek Obrazek Obrazek [url=http://upload.miau.pl/show.php?u=3/77411]Obrazek
------------------------------------------------------------------------------------
BRATEK brat Kremówki.Kocurek duzy pod wzgledem gabarytów.A pod wzgledem miziania ,najbardziej miziasty i przytulasty z całego rodzeństwa.CUDNY KOCIO :lol: Bratek jest młodym kocurkiem ma około 5-6 mies.
Obrazek[/url] Obrazek Obrazek Obrazek
-------------------------------------------------------------------------------
FIOŁEK brat Kremówki i Bratka.Tak przypuszczamy .Kociaki były przywiezione razem.KOcurek około 5-6 mies.Tak jak reszta rodzeństwa straszyny przytulas i rozrabiaka.Fiołek wyglada jak kocia biedronka cały jest w łatki:)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
---------------------------------------------------------------------------------
DAISY koteczka przywieziona ze schroniska.Ma około 5 mies.Jest sliczna czarrna jak kawa i ma piekne żółte oczyska:)Jest zdrowa ,kuwetowa i wesolutka.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
----------------------------------------------------------------------------------
MRAUKA koteczka która siedziała w schronisku bardzo długo.Do tej pory (pomimo że jest u Nas 1 tydz)sierść na szyi ma wygniecioną po obroży.Przy ostatniej wizycie postanowiłyśmy ja wziąść ze sobą ,ponieważ była rujkowa.
Kotka ma około 1,5 roku jest sliczna i przymilna .Nie za bardzo toleruje inne koty ,ale ludzi lubi .Jest kotką mizastą:)
Obrazek Obrazek Obrazek
Ostatnia fotka robiona jak kotka siedziala jeszcze w schronie
LOLA kotka okolo 1,5 roczna.Przywieziona przez straż miejską z interwencj.Kotka w trakcie leczenia.Narazie jeszcze zastraszona.Niewiadomo co kotka przeszla ,ale z czasem zaufa człowiekowi:)
Obrazek Obrazek Obrazek
BALBINKA około roczna koteczka.Bardzo puchata,taka z niej kulka sierści.We wtorek (25.03)jedzie na sterylkę.A później do mnie na tymczas. Przebywanie z innymi kociakami bardzo ja steresuje.Kotka do domu bez innych kotów.
Obrazek Obrazek Obrazek
Marta przekleiłam zdjęcia z 1 strony a przy okazji ponaprawiałm imiona :lol: bo troszkę Ci się imionka pomyliły :lol: :wink:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Nie mar 23, 2008 7:53

Daisy pojechała wczoraj do nowego domku :)

Państwo 2h po adopcji dzwonili, ze kicia super, że bawi się, mruczy, zwiedza wszytsko i że są bardzo szczęśliwi. Przywieźli też trochę jedzonka dla pozostałych kiciastych :)
Hotelik dla zwierząt "Raszka" zaprasza! 664 768 580, emisia.p@wp.pl https://facebook.com/HotelRaszka

Emiś

Od: Wto lip 10, 2007 21:02

Post » Nie mar 23, 2008 19:28

Emiś pisze:Daisy pojechała wczoraj do nowego domku :)

Państwo 2h po adopcji dzwonili, ze kicia super, że bawi się, mruczy, zwiedza wszytsko i że są bardzo szczęśliwi. Przywieźli też trochę jedzonka dla pozostałych kiciastych :)

Kurcze, ale cudne wieści :lol: czyli Daisy święta juz spędza w swoim nowym domku, a to taka cudna miziasta koteczka, żeby pozostałe nasze miziaki szybko znalazły domki :D

terenia1

Post » Nie mar 23, 2008 23:58

We wtorek do nowego Domku pojedzie Kremówka 8)

Tylko na nasze miziate chłopaki ni ma chętnych :(
Hotelik dla zwierząt "Raszka" zaprasza! 664 768 580, emisia.p@wp.pl https://facebook.com/HotelRaszka

Emiś

Od: Wto lip 10, 2007 21:02

Post » Pon mar 24, 2008 0:03

Emiś pisze:We wtorek do nowego Domku pojedzie Kremówka 8)

Emilka nie martw się i nasze chłopaki miziaste znajdą domki, a wieści o Kremówce super to cudna kocinka :)

terenia1

Post » Pon mar 24, 2008 0:03

Kremówka na zdjęciach ślicznie wygląda :D , czarny ogonek chyba pożyczyła od którejś z koleżanek :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pon mar 24, 2008 15:38

bubor pisze:

Kremówka na zdjęciach ślicznie wygląda :D , czarny ogonek chyba pożyczyła od którejś z koleżanek :wink:

Tak Bubor masz rację Kremówka to prześliczna koteczka, a na dodatek super miziasta, jej przyszli Duzi na pewno pokochają małą całym sercem bo ona taka tlko do kochania :lol:

terenia1

Post » Pon mar 24, 2008 20:12

No,a u mnie swięta jak zawsze skonczyły sie przybyciem nowego kota do domostwa.
W sobote mój chłop przytachał mi nowego kota.Nazwa robocza kota to Śmierdziel,bo to dorsły kocurek nie kastrowany.

Dopiero dziś jak wróciłam do domu po świętach zobaczyłam jakie to urocze stworzonko.Miziaste ,przytulaste echhh :)
Fakt ,faktem nadal śmierdzi ,ale od dziś został mianowany Karolkiem.

A jeszcze w tym tyg przestanie śmierdzieć bo pojedzie na ciach :twisted:

Jutro wkleje fotki

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pon mar 24, 2008 20:37

mar_tika pisze:No,a u mnie swięta jak zawsze skonczyły sie przybyciem nowego kota do domostwa.
W sobote mój chłop przytachał mi nowego kota.Nazwa robocza kota to Śmierdziel,bo to dorsły kocurek nie kastrowany.

Dopiero dziś jak wróciłam do domu po świętach zobaczyłam jakie to urocze stworzonko.Miziaste ,przytulaste echhh :)

Jutro wkleje fotki

No to gratulacje, a czy ja już Ci nie mówiłam, że Twojego TŻ nie powinnaś wypuszczać z domu :lol: :wink:

terenia1

Post » Wto mar 25, 2008 18:14

terenia1 pisze:
mar_tika pisze:No,a u mnie swięta jak zawsze skonczyły sie przybyciem nowego kota do domostwa.

Jutro wkleje fotki

No to gratulacje, a czy ja już Ci nie mówiłam, że Twojego TŻ nie powinnaś wypuszczać z domu :lol: :wink:

No wiem, wiem że nie powinnam mojego chłopa wypuszczać z domu.
Ale jak można oprzeć się takiej kociej bidzie.
Karolek jest piekniastym kocurkiem ,ale niestety życie na ulicy już "wychodzi".
Od wczoraj mały wymiotuje i ma biegunkę.Dzis byłam z nim u weta.Niby wszytko jest w porzadku ,ale Karolek całe dni śpi i nie chce jeść:(
Obawiam się że jest strasznie zarobaczony.Wet okreslił go na 7-8 mies ,ale wygląda na max 6 mies.Jest chudziutki.
Dzis dostał tabletke na robale zobaczymy na efekty.

Teresa jutro przyjeżdża ta kotka z małymi ślepaczkami do nas?

mar_tika

Post » Wto mar 25, 2008 18:17

Aha a to mój Karolek :wink:
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

mar_tika

Post » Wto mar 25, 2008 18:51

mar_tika pisze:Aha a to mój Karolek :wink:
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

ale numer, masz w domu klona mojej domowej Myzi 8O
kciuki za zdrówko Karolka :ok:

to Myzia-szok, jakie podobne
Obrazek

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Wto mar 25, 2008 21:14

Mała1 pisze:
mar_tika pisze:Aha a to mój Karolek :wink:
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

ale numer, masz w domu klona mojej domowej Myzi 8O
kciuki za zdrówko Karolka :ok:

to Myzia-szok, jakie podobne
Obrazek

łojj rzeczywiście bardzo podobne.Z tym ze Mizia troszke grubsza od mojego Karolka i ma śliczne pędzelki na uszkach.No chyba ze mnie wzrok myli?

mar_tika

Post » Wto mar 25, 2008 21:31

aaa tam troche grubsza :wink: , wszak to juz stateczna 5 letnia dama :wink:
A pedzelki ma ,pojecia nie mam skąd-to śmietnikowa znajdka

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Wto mar 25, 2008 21:45

mar_tika pisze:Teresa jutro przyjeżdża ta kotka z małymi ślepaczkami do nas?

Tak jutro wieczorem przyjedzie do nas kotka z 4 ślepymi jeszcze maluszkami, została zabrana przez faceta z garażu gdzie się okociła - przy sprzątaniu garażu facet natrafił na kocią niespodziankę. Zabrał kotkę z małymi do domu, ale niestety nie może jej trzymać w domu bo jego dzieci są alergikami. Dobrze chociaż że jej nie wywalił z maluchami na dwór.
Jutro jak pojadę na dyżur do Hiltona to się z nim umówię i nam przywiezie kocią rodzinkę. Mam nadzieję, że te zmiany nie zestresują kotki, no ale co robić nie mamy innego wyjścia.

terenia1

[poprzednia][następna]