CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ aż 41 kotów czeka na Domy!!!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pon mar 17, 2008 8:45

Dla Eminka i Lotosa szczęścia w nowym domku :dance: :dance2:

A Ilza.. fuksiara i tyle :lol:

Almacita

Od: Czw sty 11, 2007 11:18

Post » Pon mar 17, 2008 13:33

Ilza chyba zrozumiała, że jest u siebie i rozrabia dzisiaj jak nigdy wczesniej :twisted:

Zapomnialam wczoraj napisac o dwoch sprawach :oops:
Domino jutro bedzie mial robione badania. Siedzi osowialy, apetyt kiepski, praktycznie caly czas spi :(

a nasza Szarusia chyba stracila nadzieje, ze kiedys ktos ja pokocha i da prawdziwy domek. Tak smutnego kota ja juz dawno nie widzialam :(
To jest mlody, sliczny kot...dlaczego nie znalazł sie nikt, kto dalby jej szanse? :cry:
Obrazek Obrazek

Adria

Od: Pt paź 28, 2005 10:59

Post » Pon mar 17, 2008 16:44

Słuchajcie, możecie mi, jako tej krowie na rowie, łopatologicznie znaczy, wyjaśnic, czy CK mieści się przy ul. Wiśniowej czy Korczaka?

Nie wiem, co wpisać w rubryce przy darowiznach :oops: (o PIT-a chodzi, ofkors, kasa może wrócić do obiegu, co ma zalegać... możliwe też, że czegoś nie kumam i sieję tylko zamęt :oops: )

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Pon mar 17, 2008 16:56

CK mieści się na ulicy Wiśniowej, ale adres do korespondencji(chyba) jest podawany na Korczaka...
Chyba lepiej wpisać Korczaka, ale poczekaj, aż ktoś na 100% wyjaśni ;)

Macho

Od: Sob gru 02, 2006 17:07

Post » Pon mar 17, 2008 17:01

Dzięki :)

Widzisz, zawsze kojarzyłam Korczaka, weszłam na stronę Vivy - fru! - Wiśniowa... 8O :conf:
Kurka, nie miała baba (znaczy ja 8) ) problemu, zaczęła łazić po necie :twisted: :wink:

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Pon mar 17, 2008 18:37

Adria pisze:Ilza chyba zrozumiała, że jest u siebie i rozrabia dzisiaj jak nigdy wczesniej :twisted:

Adria, gratuluję! :D

Adria pisze:Zapomnialam wczoraj napisac o dwoch sprawach :oops:
Domino jutro bedzie mial robione badania. Siedzi osowialy, apetyt kiepski, praktycznie caly czas spi :(

a nasza Szarusia chyba stracila nadzieje, ze kiedys ktos ja pokocha i da prawdziwy domek. Tak smutnego kota ja juz dawno nie widzialam :(
To jest mlody, sliczny kot...dlaczego nie znalazł sie nikt, kto dalby jej szanse? :cry:

:cry: :ok: Okropnie mi smutno... I w dodatku czuję, jakbym ja tymi banerkami to wszystko wykrakała... Włącznie z biedną Dziką (')... :cry: Trzymam wielkie kciuki! :ok:
Obrazek

grrr...

Od: Pon paź 09, 2006 19:32

Post » Pon mar 17, 2008 19:15

Macho pisze:CK mieści się na ulicy Wiśniowej, ale adres do korespondencji(chyba) jest podawany na Korczaka...

Zupełnie nie tak :!:

Siedziba Stowarzyszenia mieści się na ulicy Korczaka i ten adres jest właściwy dla wszystkich spraw urzędowych Stowarzyszenia, a także dla korespondencji.

Na ulicy Wiśniowej mieści się działka, na której znajduje się azyl prowadzony przez Stowarzyszenie w ramach jego działalności statutowej. Listy, paczki, wysłane do azylu także oczywiście do nas trafiają. Azyl nie stanowi odrębnego bytu, jest jedynie jedną z możliwych form działalności stowarzyszenia.

EwKo pisze:
Widzisz, zawsze kojarzyłam Korczaka, weszłam na stronę Vivy - fru! - Wiśniowa... 8O :conf:
Kurka, nie miała baba (znaczy ja 8) ) problemu, zaczęła łazić po necie :twisted: :wink:

Zaglądam na stronę Vivy, ale nie widzę nigdzie naszego adresu tam? Podrzucisz mi na pw linka? :conf:

Grr.. nie myśl tak, bardzo Cię proszę. Czy mogę Cię naciągnąć na bannerek dla Szarusi, osobny?
Ostatnio edytowano Pon mar 17, 2008 19:25 przez ryśka, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Pon mar 17, 2008 19:28

ryśka pisze:
Grr.. nie myśl tak, bardzo Cię proszę. Czy mogę Cię naciągnąć na bannerek dla Szarusi, osobny?

Pewnie, że zrobię. To przecież taka śliczna, młoda koteczka. Oby ktoś wreszcie ją zauważył! :ok:
Obrazek

grrr...

Od: Pon paź 09, 2006 19:32

Post » Pon mar 17, 2008 19:30

grrr... pisze:
ryśka pisze:

Pewnie, że zrobię. To przecież taka śliczna, młoda koteczka. Oby ktoś wreszcie ją zauważył! :ok:

Dokładnie o tym rozmawiałyśmy wczoraj z Adrią. Szarusia ma całe życie przed sobą, nie może utkwić u nas na dobre tylko dlatego, że nie jest ufna (jeszcze 8) - i tego się będziemy trzymać).
Obrazek

ryśka

Post » Pon mar 17, 2008 19:33

To ja sie dolacze ;) Pamietajmy jeszcze o Mantruni - moja kuchnia to nie jest najlepsze miejsce na dozywocie :?

Wszelkie zaklecia, kciuki i modly bardzo potrzebne :!:
Aby to co poniżej zostalo na stale :)
Obrazek Obrazek Obrazek

EDIT: dostawialam zdjecia :)
Ostatnio edytowano Pon mar 17, 2008 20:24 przez aassiiaa, łącznie edytowano 2 razy

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13

Post » Pon mar 17, 2008 20:18

BUuuuuu, Xena nie ma ząbków! :( :placz: Ponoć się ruszały bardzo i były tkliwe :(
Teraz bidula leży w transporterku, jest zła, słaba, obrażona i boli :( niby ma środek przeciwbólowy...ale ja też miałam ząb wyrywany...i jakoś nie wierzę w totalne znieczulenie...

starchurka

Od: Nie sie 26, 2007 0:09

Post » Pon mar 17, 2008 20:44

Głaski dla Xeny, delikatne, żeby jej nie urazić... Jutro będzie lepiej :ok:
Obrazek

ryśka

Post » Pon mar 17, 2008 21:58

Puk, puk... Witam wszystkich w CK-wątku. Poprzedni gdzieś mi umknął, więc niniejszym zaznaczam, coby mi nie umknął...
I postaram się szybciutko nadrobić zaległości :D
Obrazek

naya

Od: Pon lis 07, 2005 10:36

Post » Pon mar 17, 2008 22:17

ryśka pisze:
Macho pisze:CK mieści się na ulicy Wiśniowej, ale adres do korespondencji(chyba) jest podawany na Korczaka...

Zupełnie nie tak :!:

Siedziba Stowarzyszenia mieści się na ulicy Korczaka i ten adres jest właściwy dla wszystkich spraw urzędowych Stowarzyszenia, a także dla korespondencji.

Na ulicy Wiśniowej mieści się działka, na której znajduje się azyl prowadzony przez Stowarzyszenie w ramach jego działalności statutowej. Listy, paczki, wysłane do azylu także oczywiście do nas trafiają. Azyl nie stanowi odrębnego bytu, jest jedynie jedną z możliwych form działalności stowarzyszenia.

No tak. Źle to ujęłam i zjadłam połowę informacji ;)

A u mnie się zaczęło...Miranda ma ruję co Tuptusiowi baaaaaaaaaaaaardzo odpowiada.... :?

Macho

Od: Sob gru 02, 2006 17:07

Post » Wto mar 18, 2008 9:30

Xena dzisiaj lepiej :D o 7 rano przyszła do mnie, żeby się dać pogłaskać :D je suche (dostała makrele na zachętę bo jej coś bardzo pachniała ;) z rozpędu zjadła suche... ) i pije wodę - po troszeczkę, ale widać, że ma apetyt :)

starchurka

Od: Nie sie 26, 2007 0:09

[poprzednia][następna]