A Ilza.. fuksiara i tyle
Moderator: Estraven
Adria pisze:Ilza chyba zrozumiała, że jest u siebie i rozrabia dzisiaj jak nigdy wczesniej![]()
Adria pisze:Zapomnialam wczoraj napisac o dwoch sprawach![]()
Domino jutro bedzie mial robione badania. Siedzi osowialy, apetyt kiepski, praktycznie caly czas spi![]()
a nasza Szarusia chyba stracila nadzieje, ze kiedys ktos ja pokocha i da prawdziwy domek. Tak smutnego kota ja juz dawno nie widzialam
To jest mlody, sliczny kot...dlaczego nie znalazł sie nikt, kto dalby jej szanse?
Okropnie mi smutno... I w dodatku czuję, jakbym ja tymi banerkami to wszystko wykrakała... Włącznie z biedną Dziką (')... 
Macho pisze:CK mieści się na ulicy Wiśniowej, ale adres do korespondencji(chyba) jest podawany na Korczaka...
Chyba lepiej wpisać Korczaka, ale poczekaj, aż ktoś na 100% wyjaśni
EwKo pisze:
Widzisz, zawsze kojarzyłam Korczaka, weszłam na stronę Vivy - fru! - Wiśniowa...![]()
![]()
Kurka, nie miała baba (znaczy ja) problemu, zaczęła łazić po necie
![]()
ryśka pisze:
Grr.. nie myśl tak, bardzo Cię proszę. Czy mogę Cię naciągnąć na bannerek dla Szarusi, osobny?

grrr... pisze:ryśka pisze:
Grr.. nie myśl tak, bardzo Cię proszę. Czy mogę Cię naciągnąć na bannerek dla Szarusi, osobny?
Pewnie, że zrobię. To przecież taka śliczna, młoda koteczka. Oby ktoś wreszcie ją zauważył!
Ponoć się ruszały bardzo i były tkliwe 
ryśka pisze:Macho pisze:CK mieści się na ulicy Wiśniowej, ale adres do korespondencji(chyba) jest podawany na Korczaka...
Chyba lepiej wpisać Korczaka, ale poczekaj, aż ktoś na 100% wyjaśni
Zupełnie nie tak![]()
Siedziba Stowarzyszenia mieści się na ulicy Korczaka i ten adres jest właściwy dla wszystkich spraw urzędowych Stowarzyszenia, a także dla korespondencji.
Na ulicy Wiśniowej mieści się działka, na której znajduje się azyl prowadzony przez Stowarzyszenie w ramach jego działalności statutowej. Listy, paczki, wysłane do azylu także oczywiście do nas trafiają. Azyl nie stanowi odrębnego bytu, jest jedynie jedną z możliwych form działalności stowarzyszenia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 70 gości