Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anuk pisze:Też poczytuję po cichu i trochę z doskoku.
Bardzo się cieszę, że tak dobrze się to skończyło
A co z tym Olsztynem, bo trochę się pogubiłam (wątek długi)
Czy tam czeka domek na Meo???
Dorota pisze:Anuk pisze:Też poczytuję po cichu i trochę z doskoku.
DT.
kristinbb pisze:Dorota pisze:Anuk pisze:Też poczytuję po cichu i trochę z doskoku.
DT.
A czeka nadal???
gosiaa pisze:Meo to twardziel jestCieszę się bardzo że wyniki OK.
Marcelibu pisze:gosiaa pisze:Meo to twardziel jestCieszę się bardzo że wyniki OK.
Ja go kocham. Jak Meo patrzy na mnie tym swoim kochanym pycholem, tymi lekko skośnymi oczami, to normalnie mnie rozwala...
kristinbb pisze:Marcelibu pisze:gosiaa pisze:Meo to twardziel jestCieszę się bardzo że wyniki OK.
Ja go kocham. Jak Meo patrzy na mnie tym swoim kochanym pycholem, tymi lekko skośnymi oczami, to normalnie mnie rozwala...
No i co teraz będzie??
Skoro go tak kochasz??
Pewnie nie mozesz go wziąć...
Marcelibu pisze:Olu- to po pierwsze
, po drugie - jeśli sobie życzysz, to pieniążki zostaną przeznaczone na USG lub inne badania. Może umówmy się, że kwotę 95 zł. za USG dzielimy pomiędzy nas dwie i reszta z Twojego przelewu czeka sobie grzecznie, w razie potrzeby. OK?
Aleksandra59 pisze:Marcelibu pisze:Olu- to po pierwsze
, po drugie - jeśli sobie życzysz, to pieniążki zostaną przeznaczone na USG lub inne badania. Może umówmy się, że kwotę 95 zł. za USG dzielimy pomiędzy nas dwie i reszta z Twojego przelewu czeka sobie grzecznie, w razie potrzeby. OK?
Marcelibu - Ty decydujesz, ja tylko nie chcę tych pieniędzy na moim koncie widzieć
![]()
Oj, biedy Meo z tymi lekami, ale wenflon chyba najlepszym rozwiązaniem.
Kocie zdrowiej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Bajera i 82 gości