Niektórzy z nas potrafią coś czego inni poszukują np.szyc na maszynie, sprzątac, dawac korepetycje , rozliczac PIT bądz dysponuja mnóstwem wolnego czasu i wyprowadzą psa itp.
Chciałabym żeby tutaj każdy poszukujący i oferujący umieszczał swoje propozycje a pieniążki uzyskane w ten sosób lub ich część każdy może przekazać na wybrany przez siebie cel prozwierzęcy

Mam nadzieję, że to sie przyjmie bo to naprawde fajny sposób pomocy...
ZASADY
1.Określ czy OFERUJESZ czy POSZUKUJESZ
2.Wyjaśnij co oefrujesz lub poszukujesz
3.Postram się na bierząco umieszczac wszystko w pierwszym poscie
4.Zgłaszaj jeśli propozycja bedzie nieaktualna
5.Rozpowszechniaj ten bazarek im więc propozycji tym więcej zyskają nasze zwierzaki
6.coś tu jeszcze napewno dopisze

OFERUJĘ
1.Agitarius Gliwice
Z racji nadmaru czasu mogę wyprowadzic psa, zając sie kotem lub psem pod nieobecnośc właściciela, przesadzi kwiaty, zając sie ogródkiem.
Oferuje również pomoc w domu czyli sprzątanie, mycie okien, odkurzanie itp.Naucze wykonywania manicure a także tispów
Aha chętnie wypożycze TŻ - cel dowolny - mam go już dośc.
A tak poważnie to czasem też coś może pomóc
Wszytsko w Gliwicach i okolicach.
2.Armelle1 Warszawa
Tłumaczenia z francuskiego - nie jestem tłumaczem, ale bardzo dobrze posługuję się tym językiem
oraz sprzątanie (w Warszawie) - jestem prawdziwym pedantem
Wszystko w miarę dostępnego czasu...
3.Kya Szczecin
Wykonanie na zamówienie różnych pierdółek mogących przydać się np na prezent : http://picasaweb.google.com/sydonia.bork/KolorowyZakTek
Mogę nauczyć malowania na ceramice ,szkle, ozdabiania przedmiotów techniką decoupage - posiadam wszystkie potrzebne do tego materiały
4.Thorkatt
Wykonuję prezenciki związane z szyciem ( torby zakupowe, poduszki, śliniaczki,Łapki do kuchni, worki itp) z haftem krzyżykowym lub aplikacją oraz kartki okazjonalne z haftem krzyżykowym.Szyje także myszki dla kotów, grzechoczące

5.Matahari Bydgoszcz
Mogę przyjąć kotka do domu na okres wyjazdu właściciela...
mogę zrobić wszystko na drutach, umiem szydełkować, umiem gotować i piec...
6.Monisek
Mogę wykonać dowolny rysunek w programie graficznym Corel, mogę zaprojektować ogłoszenie, plakat itp.
Mogę wystawić ogłoszenie zwierzaka na allegro.
7.Xandra Warszawa
Mąż jest informatykiem, ma swoja firme
w drobniejszych sprawach pomaga za ciasto i herbate , w innych - no na jakies piwo musi zarobic

8. Pigula Warszawa
No to i ja się dopiszę... z racji zawodu
Na terenie Piaseczna i okolic (no i jakaś bliższa mi część Warszawy) - mogę pomóc od strony tzw. pielęgniarskiej. Czasem ktoś potrzebuje wykonać zastrzyk (np. w weekend czy święta), a przychodnie zamknięte. Domięśniowy, podskórny, ew. dożylny (jedynie leki, które można podawać w domu), wymienić cewnik itp. W takich sprawach jestem w stanie pomóc, z tym że dotyczy to osób dorosłych. Z pediatrią nie mam nic wspólnego.
Oczywiście w granicach rozsądku... nie reanimuję złamanych serc itp.

POSZUKUJĘ
1.Bungo Kraków
Poszukuję ROZPACZLIWIE kogoś, kto osiatkuje mi jedno skrzydło okna - czymś, co wytrzyma kociełapy, a jednoczęśnie da się łatwo wyjąć, np. do umycia. W ub. roku prosiłam o to pewną firmę, ale jak usłyszeli, że chodzi tylko o 1 okono - zwiali....
2.Nan
Poszukuje kogos do osiatkowania balkonu, siatka Trixi. Warszawa- Mokotow. Nie poradze sobie sama

3.aassiiaa Kraków
Poszukuje krawcowej