Nietypowy Bazarek Czyli OFERUJĘ/POSZUKUJĘ USŁUGI :)

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Post » Śro mar 12, 2008 1:42 Nietypowy Bazarek Czyli OFERUJĘ/POSZUKUJĘ USŁUGI :)

Znalazłam na dogo cos fajnego mianowicie bazarek usługowy.Bardzo mi sie ten pomysł spodobał i postanowiłam wrzucic ten pomysł tutaj.
Niektórzy z nas potrafią coś czego inni poszukują np.szyc na maszynie, sprzątac, dawac korepetycje , rozliczac PIT bądz dysponuja mnóstwem wolnego czasu i wyprowadzą psa itp.

Chciałabym żeby tutaj każdy poszukujący i oferujący umieszczał swoje propozycje a pieniążki uzyskane w ten sosób lub ich część każdy może przekazać na wybrany przez siebie cel prozwierzęcy :D
Mam nadzieję, że to sie przyjmie bo to naprawde fajny sposób pomocy...

ZASADY
1.Określ czy OFERUJESZ czy POSZUKUJESZ
2.Wyjaśnij co oefrujesz lub poszukujesz
3.Postram się na bierząco umieszczac wszystko w pierwszym poscie
4.Zgłaszaj jeśli propozycja bedzie nieaktualna
5.Rozpowszechniaj ten bazarek im więc propozycji tym więcej zyskają nasze zwierzaki
6.coś tu jeszcze napewno dopisze :D

OFERUJĘ

1.Agitarius Gliwice
Z racji nadmaru czasu mogę wyprowadzic psa, zając sie kotem lub psem pod nieobecnośc właściciela, przesadzi kwiaty, zając sie ogródkiem.
Oferuje również pomoc w domu czyli sprzątanie, mycie okien, odkurzanie itp.Naucze wykonywania manicure a także tispów
Aha chętnie wypożycze TŻ - cel dowolny - mam go już dośc.
A tak poważnie to czasem też coś może pomóc
Wszytsko w Gliwicach i okolicach.

2.Armelle1 Warszawa
Tłumaczenia z francuskiego - nie jestem tłumaczem, ale bardzo dobrze posługuję się tym językiem
oraz sprzątanie (w Warszawie) - jestem prawdziwym pedantem
Wszystko w miarę dostępnego czasu...

3.Kya Szczecin
Wykonanie na zamówienie różnych pierdółek mogących przydać się np na prezent : http://picasaweb.google.com/sydonia.bork/KolorowyZakTek
Mogę nauczyć malowania na ceramice ,szkle, ozdabiania przedmiotów techniką decoupage - posiadam wszystkie potrzebne do tego materiały

4.Thorkatt
Wykonuję prezenciki związane z szyciem ( torby zakupowe, poduszki, śliniaczki,Łapki do kuchni, worki itp) z haftem krzyżykowym lub aplikacją oraz kartki okazjonalne z haftem krzyżykowym.Szyje także myszki dla kotów, grzechoczące :D

5.Matahari Bydgoszcz
Mogę przyjąć kotka do domu na okres wyjazdu właściciela...
mogę zrobić wszystko na drutach, umiem szydełkować, umiem gotować i piec...

6.Monisek
Mogę wykonać dowolny rysunek w programie graficznym Corel, mogę zaprojektować ogłoszenie, plakat itp.
Mogę wystawić ogłoszenie zwierzaka na allegro.

7.Xandra Warszawa
Mąż jest informatykiem, ma swoja firme
w drobniejszych sprawach pomaga za ciasto i herbate , w innych - no na jakies piwo musi zarobic :D , reszta na koty, ale bynajmniej nie zdziera i jest solidny, pracuje do pozna wiec najlepiej weekendowo :D

8. Pigula Warszawa
No to i ja się dopiszę... z racji zawodu
Na terenie Piaseczna i okolic (no i jakaś bliższa mi część Warszawy) - mogę pomóc od strony tzw. pielęgniarskiej. Czasem ktoś potrzebuje wykonać zastrzyk (np. w weekend czy święta), a przychodnie zamknięte. Domięśniowy, podskórny, ew. dożylny (jedynie leki, które można podawać w domu), wymienić cewnik itp. W takich sprawach jestem w stanie pomóc, z tym że dotyczy to osób dorosłych. Z pediatrią nie mam nic wspólnego.
Oczywiście w granicach rozsądku... nie reanimuję złamanych serc itp. :D

POSZUKUJĘ

1.Bungo Kraków
Poszukuję ROZPACZLIWIE kogoś, kto osiatkuje mi jedno skrzydło okna - czymś, co wytrzyma kociełapy, a jednoczęśnie da się łatwo wyjąć, np. do umycia. W ub. roku prosiłam o to pewną firmę, ale jak usłyszeli, że chodzi tylko o 1 okono - zwiali....

2.Nan
Poszukuje kogos do osiatkowania balkonu, siatka Trixi. Warszawa- Mokotow. Nie poradze sobie sama
:(
3.aassiiaa Kraków
Poszukuje krawcowej
Ostatnio edytowano Czw mar 27, 2008 10:44 przez agitarius, łącznie edytowano 10 razy

agitarius

Od: Nie paź 07, 2007 19:19

Post » Śro mar 12, 2008 1:54

To na zachętę rozpocznę:

OFERUJĘ
Z racji nadmaru czasu mogę wyprowadzic psa, zając sie kotem lub psem pod nieobecnośc właściciela, przesadzi kwiaty, zając sie ogródkiem.
Oferuje również pomoc w domu czyli sprzątanie, mycie okien, odkurzanie itp.Naucze wykonywania manicure a także tispów :D

Obrazek
Obrazek

agitarius

Post » Śro mar 12, 2008 7:39

agitarius świetny pomysl z tym bazarkiem :)

ktos potrzebuje pomocy w Gliwicach? niedlugo święta?
Adoptuj, nie kupuj. Obrazek

Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ...
Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...

Anna Rylska

Od: Wto wrz 12, 2006 12:16

Post » Śro mar 12, 2008 9:01

No to ja też:

OFERUJE
Tłumaczenia z francuskiego - nie jestem tłumaczem, ale bardzo dobrze posługuję się tym językiem

oraz sprzątanie
(w Warszawie) - jestem prawdziwym pedantem :oops:

Wszystko w miarę dostępnego czasu...

Armelle1

Od: Śro kwi 12, 2006 21:25

Post » Śro mar 12, 2008 9:54

OFERUJE- SZCZECIN-

1.Wykonanie na zamówienie różnych pierdółek mogących przydać się np na prezent : http://picasaweb.google.com/sydonia.bork/KolorowyZakTek

2. Mogę nauczyć malowania na ceramice ,szkle, ozdabiania przedmiotów techniką decoupage - posiadam wszystkie potrzebne do tego materiały

kya

Od: Śro mar 14, 2007 17:09

Post » Śro mar 12, 2008 10:28

agitarius pisze:To na zachętę rozpocznę:

OFERUJĘ
Oferuje również pomoc w domu czyli sprzątanie, mycie okien, odkurzanie itp.Naucze wykonywania manicure a także tispów :D

A przystojny????

Antypatyczna

Od: Czw wrz 07, 2006 9:45

Post » Śro mar 12, 2008 11:00

Rennatta pisze:
agitarius pisze:To na zachętę rozpocznę:

OFERUJĘ

A przystojny????

No pewnie innaczej bym go nie trzymała w domu :ryk:
Obrazek
Obrazek

agitarius

Post » Śro mar 12, 2008 11:37

Kya super sa Twoje obrazki malowane pastelami... ile by kosztowalo naszkicowanie mojego kota na kartce wielkosci A4?

mika_xx

Od: Pon lis 27, 2006 22:51

Post » Śro mar 12, 2008 13:12

Nie wiem czy w ogole umialabym .Musialabym zobaczyc najpierw fote Twojego kota ,w duzej rozdzielczosci naturalnie . moj e-mail xcorallium@yahoo.pl Jak portret to ze 2 dychy bo to troche czasu jednak zajmuje

kya

Od: Śro mar 14, 2007 17:09

Post » Śro mar 12, 2008 14:17

Wykonuję prezenciki związane z szyciem ( torby zakupowe, poduszki, śliniaczki,Łapki do kuchni, worki itp) z haftem krzyżykowym lub aplikacją oraz kartki okazjonalne z haftem krzyżykowym.
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Śro mar 12, 2008 18:10

Kraków!!!!
Poszukuję ROZPACZLIWIE kogoś, kto osiatkuje mi jedno skrzydło okna - czymś, co wytrzyma kociełapy, a jednoczęśnie da się łatwo wyjąć, np. do umycia. W ub. roku prosiłam o to pewną firmę, ale jak usłyszeli, że chodzi tylko o 1 okono - zwiali.... :?

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

Post » Śro mar 12, 2008 23:15

mogę przyjąć kotka do domu na okres wyjazdu właściciela...
mogę zrobić wszystko na drutach, umiem szydełkować, umiem gotować i piec...
mieszkam w Bydgoszczy...

Matahari

Od: Pon cze 18, 2007 7:18

Post » Czw mar 13, 2008 0:22

Jeszcze zapomniałam dodać,że myszki szyję dla kotów, grzechoczące.
Mieszkam we Wrocławiu.
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Czw mar 13, 2008 21:28

Oferuję:
Mogę wykonać dowolny rysunek w programie graficznym Corel, mogę zaprojektować ogłoszenie, plakat itp.
Mogę wystawić ogłoszenie zwierzaka na allegro.
Obrazek Obrazek Obrazek
Moja mała Lolunia 07.03.2009 [']

Monisek

Od: Śro gru 27, 2006 13:15

Post » Czw mar 13, 2008 22:31

Poszukuje kogos do osiatkowania balkonu, siatka Trixi. Warszawa- Mokotow. Nie poradze sobie sama :(
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Sa dwie Mamy i jedno Slonce/chociaz kazda inaczej kocha/Marta ma podrapane od "zabawy" rece, Ania- mruczacego na kolanach kota.

nan

Od: Śro lis 12, 2003 19:54

[następna]