Nikita. Dokocenie?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 09, 2008 20:20

Moj to jest potem cały usmarowany pod szyją. Hugo waży około 6 kg i ja mu daję 12-15 ml. Bliżej 15 ml.
Marcelibu

Post » Nie mar 09, 2008 21:01

wahania apetytu mogą wynikać z bardzo wielu przyczyn. U mnie dzisiaj przy śniadanku też kolejki do misek nie było.Nawet Miluśka na wołowinkę nie spojrzała. A Agatka nie zjadła kompletnie nic. Dopiero na obiadku nadrobiły.
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Pon mar 10, 2008 19:17

Jutro jedziemy do weterynarza bo martwia mnie te szwy... Pewnie to nic powaznego ale sie wole upewnic...

Parafinka przeszla przez Ige w nocy, łatwo dalo sie zauwazyc ze wzgledu na tlusta doopeczke :lol: kupka byla jedna w dzien i teraz niedawno troszeczke, kicia dostala tez dzisiaj pol tabletki na odrobaczenie...
Dzisiaj okazywala mi sowje uczucia obcierajac sie o mnie i mrauczac... To brzmiało troche jak takie przedrujkowe mrauczenie :roll: Nie wiem czy nagle po sterylce odczula potrzebe silnego okazywania emocji czy co... Wczesniej tez tak robila ale mniej intensywie :)
Obrazek

Ajlon

Od: Pt wrz 21, 2007 14:51

Post » Pon mar 10, 2008 20:35

Iguś towarzyszaca mi w nauce i jej wieczorna toaleta: :)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

Ajlon

Post » Wto mar 11, 2008 9:23

Masz prześliczna kotkę! A z qoopala się bardzo cieszę. Wiemy, że już wyszło z kota i teraz juz bedzie wszystko OK. Kiedy zdjęcie szwów?
Marcelibu

Post » Wto mar 11, 2008 9:42

Szwow nie zdejmujemy, maja sie wchlonac :)
Dzisiaj idziemy na kontrole do weta to sie jeszcze wszystkiego dowiem :)
Obrazek

Ajlon

Post » Wto mar 11, 2008 10:08

ej, no z tego co widze to twoja kicia dzielnie znisła sterylke:) a co do tego drżenia co miała to powiem Ci, ze moja zdzisia drżała w ten sposób dopóki jej sierść nie odrosła! jakoś tak odreagowywała stres... potem jej minęło:) tez miała stan podgorączkowy i opuchlizne związaną z tym wchłaniającymi się szwami jak później sie okazało... ale nieszkodliwą:)
z qpalkiem też czekałam dwa-trzy dni, widać było ze chce ale bolało ją... aż wkoncu udało się :roll: jesc jednak zaczęła po 2 dniach... tak to tylko ciuteńke...

ciesze się ze juz koteczka wraca do zdrowia :lol:

ja niedługo kastruje kocurka i juz sie stresuje jego rekonwalescencją...

talaaa

Od: Pon mar 05, 2007 13:38

Post » Wto mar 11, 2008 10:21

Witamy talaaa :)
Mam pytanko, jak wygladala ta opuchlizna u Twojej kotki?
Moja Iga tak rozrabia ze zaczynam załowac ze tak szybko dochodzi do siebie :lol:
Z tego co wiem kastracja kocurkow jest mniej klopotliwa wiec jesli przezlas juz sterylizacje to z tym pojdzie bez problemu :)
Obrazek

Ajlon

Post » Wto mar 11, 2008 10:29

miała opuchlizne na około szwów, takie dwie kreseczki opuchniete z jednej i drugiej strony, potem jedna zeszła a druga dość długo się utrzymywała... ale wszystko ładnie wreszcie zlazło :lol:

mojego kocurka mam dopiero 3 dzien i bede go kastrowac 20 marca zeby przez swieta sie nim zająć... bidulkiem kochanym :P

moje tez rozrabiaja jak nie wiem co! tymbardziej ze zdzisia jest cięta na nowego kolege jeszcze...

buzka dla Twojej dzielnej i pięknej Igusi :D

talaaa

Od: Pon mar 05, 2007 13:38

Post » Śro mar 12, 2008 19:31

Witamy:)

Iguś ostatnio stala sie bardzo uczuciowa... :) Wskakuje mi na biurko i mrauczy żałosnie, ociera sie zachecajac mnie tym samym do miziania :roll: Wczesniej tak nie robila... Moja mama ktora zawsze miala przez pannice rece podrapane teraz przechrzciła ją z Pofforka na Słoneczko :)

Drzemka:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Pcha nos w nie swoje sprawy :evil: Obrazek
Obrazek

Ajlon

Post » Śro mar 12, 2008 21:47

Piekna sesja!!! Iguś jest śliczna!
Marcelibu

Post » Sob mar 22, 2008 16:25

Najpiękniesze, świąteczne,
wielkanocne życzenia,
składamy od serca.
Tęczowych pisanek,
na stole pyszności,
mokrego dyngusa
i wspaniałych gości.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Ajlon

Post » Sob mar 22, 2008 18:45

Rozumiem, że już z Igus wszystko dobrze?
Marcelibu

Post » Sob mar 22, 2008 19:32

jak nigdy :) Szaleje, rozrabia, apetyt ma spory :) ranki juz nawet nie widac teraz czekamy az zarośnie :)
Obrazek

Ajlon

Post » Sob mar 22, 2008 19:44

Bardzo sie cieszę!!! Dawno się nie odzywałaś...
Marcelibu

[poprzednia][następna]