Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mestudio pisze:Dzikuska pewnie też niedługo będzie miała rujkę, ciekawe czy zrobi się taka milusia jak Misia. Wczoraj dzikuska przyszła do mojej wyciągniętej ręki i dotknęła noskiem, uważnie obwąchała, ale jeszcze się potem wycofała. Cieszę się, że wybrałam taki sposób oswajania potwornie dzikiego kota. Cierpliwość jak widzę będzie mi wynagrodzona:-).
mestudio pisze:Czy jak zrobię kotom kociarnię w osobnym pomieszczeniu z drapakami, legowiskami, parapetami tylko dla nich to będą zadowolone? Pomieszczenie ma około 12 metrów kwadratowych, ma duże okna na wszystkich ścianach. Jak myślicie?
madziaki pisze:mestudio pisze:Czy jak zrobię kotom kociarnię w osobnym pomieszczeniu z drapakami, legowiskami, parapetami tylko dla nich to będą zadowolone? Pomieszczenie ma około 12 metrów kwadratowych, ma duże okna na wszystkich ścianach. Jak myślicie?
Jakbym była kotem, to bym się cieszyłaZwłaszcza gdyby z okna było wyjscie do woliery na zewnatrz.....
dorcia44 pisze:straszne ...czytam i krew człowieka zalewa...
jak możesz to przejdz się do nich...
zawsze można spróbowac założyc watek szczeniakom na dogo..może ktos sie zaintersuje..ale niestety tam tez liczą sie znane nicki![]()
mój wątek utonął bez żadnego koła ratunkowego...![]()
ale sobie Kacper miejsce na siusianie znalazł...![]()
jak mi boni opowiadała gdzie jej koty potrafią i jak to słuchałam z niedowierzaniem...i z podziwem...
mestudio pisze:Przyznam się, że uważam koty za zwierzęta uwielbiające przestrzeń, drzewa, zakamarki i współczuję tym trzymanym wiecznie w domach. Ale z drugiej strony rzeczywiście trzeba mieć swoją własną przestrzeń, aby móc je wypuszczać choćby na troszkę.
madziaki pisze:mestudio pisze:Czy jak zrobię kotom kociarnię w osobnym pomieszczeniu z drapakami, legowiskami, parapetami tylko dla nich to będą zadowolone? Pomieszczenie ma około 12 metrów kwadratowych, ma duże okna na wszystkich ścianach. Jak myślicie?
Jakbym była kotem, to bym się cieszyłaZwłaszcza gdyby z okna było wyjscie do woliery na zewnatrz.....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 114 gości