Budowlańcy. Wszyscy w nowych domach! Dorosłe...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 05, 2008 12:51

annskr pisze:
Jana pisze:Złośliwie odszepnę - na takie decyzje poczekajmy do wyprowadzki reszty Budowlańców.

Wypomnę, wypomnę :wink:

Aniu, decyzja należy tylko i wyłącznie do dziewczyn (z tego co pamiętam problemowe tymczasy - najpierw chloraki, teraz budowa - dały im mocno w kość, poza tym mają kwarantannę po panleukop.). Myślę, że nie powinnyśmy im organizować życia, na szczęście doskonale sobie z tym radzą same.

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Śro mar 05, 2008 12:53

Myślę, że masz rację :wink:
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Śro mar 05, 2008 19:04

Pobijcie się! :twisted:

Musimy odpocząć. Bardzo musimy.

Dom donosił, że maluchy cichociemnią, szczególnie Wacio, dla miny, którą przybiera (wieeelkieee ooooczyyy i wieeelkieee postawione uuuszyyyy) zwany Nietoperzem :). Kufcia dała się głasnąć kilka razy, ale chyba trzeba im jeszcze trochę czasu. Domek twardo planuje wykazywać się cierpliwością :), więc prosimy nadal o forumowe kciuki :)

Wiecie, czemu Kufajce musiały nie wypalić dwie adopcje? Bo do trzech razy sztuka - żeby za trzecim razem znalazła tak dobry, mądry, cierpliwy dom :)

Uschi

Od: Śro kwi 12, 2006 16:17

Post » Śro mar 05, 2008 19:08

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

I oświadczam, że nie mam zamiaru bić się z osobami, które lubię :twisted:

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Śro mar 05, 2008 19:58

cudnie :lol: :lol: :lol:
bozszzz, jakie ja mam zaleglosci forumowe :cry:
i coraz mniej czasu :twisted:

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Śro mar 05, 2008 20:58

Kciuki som :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Czw mar 06, 2008 9:10

Uschi pisze:Pobijcie się! :twisted:

eeee
wolę podyskutować :wink:

Jana, dzięki :oops: :oops:

I kciuki za dobre domki dla reszty tymczasików :ok:
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Post » Czw mar 06, 2008 9:39

annskr pisze:I kciuki za dobre domki dla reszty tymczasików :ok:

Podpisuję się pod tym, po cichutku śledząc wątek :oops: :)

A zdjęcia z wujem bossskie po prostu :1luvu:
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Czw mar 06, 2008 21:17

Domek donosi, że dzieci się przełamują. Na pierwszy ogień poszła oczywiście Kufcia :D, ale i Czarne dziecko bawi się i nawet głasnać się dało ;)

A za to u nas Beret dziczeje... Nie wiem, o co mu chodzi, żaden sposób na niego nie działa... Nawet Demiś, choć dzikun, jakoś towarzystwo ludzi lubi, a Beret...

Kto chce przyjść na dyżur oswojeniowy? :twisted:

Uschi

Od: Śro kwi 12, 2006 16:17

Post » Czw mar 06, 2008 21:46 Kufajunia i Waciaczek w nowym Domu

Witam Wszystkich! Tu dostarczyciel docelowego domu dla dwóch maleństw, Kufci i Wacia. Są u mnie od wtorku wieczorem. Są kochane. Pierwsza doba minęła pod znakami ciszy i niewidzialności (i niejedzenia), aczkolwiek Kufajka ze dwa razy dała się dotknąć i minimalnie coś zjadła. Martwiłem się, że kruszynki tak siedzą po kątach i się boją, ale nie chciałem przeć do kontaktu par force. Noc była pod znakiem wielkiej tęsknoty za Opiekunkami i Kocim Stadem (miaukot i dziwne wołania mniej więcej do czwartej rano). W nocy zaglądały też do pokoju, w którym spałem! COŚ przeszło dwakroć po materacu! Następna doba mija w radości wielkiego postępu: kotki zaczęły zdecydowanie jeść -- uwielbiam patrzeć jak jedzą -- kotki bardziej chodzą pod domu niż się po nim przemykają, słyszę, że bawią się teraz razem. Nietoperz (Czarne Dziecko) daje się z rzadka dotykać, a nawet głaskać, choć jeszcze nie mruczy. A Kufcia już mruczała, dwa razy głaskałem zadowoloną ciepłą malutką kotkę! Ona wyginała się, nadstawiała, wędrowała tam i z powrotem, i ocierała. Liczę, że ten przykład ośmieli Nietoperza.
Michał

Kotton

Od: Czw mar 06, 2008 19:14

Post » Czw mar 06, 2008 22:01

Na cześć udanej adopcji taniec hula-kocula!

Obrazek

:dance: :balony: :dance2:

Witam nowy Domek i z własnego doświadczenia grzecznie uprzedzam: forum wciąga :wink:

Nadal ogromne kciuki za drugą połowę Budowlańców! :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Czw mar 06, 2008 22:03

Jak to dobrze, że trafiły do wyrozumiałego i mądrego domku.
Kotton witam na forum i gratuluje zakocenia. Kufcia i Waciak na pewno szybko się zadomowią.
Powodzenia :ok:

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Czw mar 06, 2008 22:13

Cieszę się na świeże wieści z pierwszej ręki /i to jakiej :D/ o Kufci i Waciaku :roll: Czy może Nietoperku :wink:
Witaj, witaj i opowiadaj :lol:
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

Post » Pt mar 07, 2008 8:33

:D :D

kalewala

Post » Pt mar 07, 2008 8:33

:D :D

kalewala

[poprzednia][następna]