Femka pisze:czarna.wdowa pisze:no i zaraz koniec kolejnego wątku![]()
ten przynajmniej cały prześledziłam od początku do końca przez prawie 3 tygodnie![]()
Brawo Wdówko
to jesteśmy dwie
...zarozumiale...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:czarna.wdowa pisze:no i zaraz koniec kolejnego wątku![]()
ten przynajmniej cały prześledziłam od początku do końca przez prawie 3 tygodnie![]()
Brawo Wdówko
to jesteśmy dwie
Dorota pisze:Femka pisze:czarna.wdowa pisze:no i zaraz koniec kolejnego wątku![]()
Brawo Wdówko
to jesteśmy dwie
...zarozumiale...
Femka pisze:Dorota pisze:Femka pisze:czarna.wdowa pisze:no i zaraz koniec kolejnego wątku![]()
Brawo Wdówko
to jesteśmy dwie
...zarozumiale...
oj tam, czepiasz się
Dorota pisze:Femka pisze:Dorota pisze:Femka pisze:czarna.wdowa pisze:no i zaraz koniec kolejnego wątku![]()
Brawo Wdówko
to jesteśmy dwie
...zarozumiale...
oj tam, czepiasz się
bo lubie
Dorota pisze:Femka pisze:czarna.wdowa pisze:no i zaraz koniec kolejnego wątku![]()
Brawo Wdówko
to jesteśmy dwie
...zarozumiale...
Marcelibu pisze:Dorota pisze:Femka pisze:czarna.wdowa pisze:no i zaraz koniec kolejnego wątku![]()
Brawo Wdówko
to jesteśmy dwie
...zarozumiale...
Do tego Femka jeszcze nieznośna...
met pisze:oddam kota
a nawet dwa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 54 gości