Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
terenia1 pisze:Dzisiaj byłam z mamusią Tygrysiczką na ściągnięciu szwów po sterylce, jutro albo w poniedziałek mamusia pojedzie do swojego domku, który juz na nią czekaDzisiaj też do domku pojechała jej strachliwa córeczka będzie mieszkała w Czeladzi, a oto zdjęcia mamusi i jej córeczki robione ze dwa dni temu
Natomiast mnie przez przypadek przybył nowy tymczasik. Ja sobie z ranka fajnie śpię, dzwoni telefon okazuje się, że to mój TŻ tankował benzynę na stacji benzynowej i łaził kociak pracownicy zapytali się czy nie zabrał by go, a ten jak najbardziej zabrał normalnie jestem w wielkim szokubo mój TŻ jak dotychczas bardzo sceptycznie podchodził do mojej kociej działalności
ale może to zaraźliwe. W każdym bądź razie kocio wyladował u nas - piękny Tygrys ma około 5-6 miesięcy zdrowiutki, ale musiałam go zamknąć bo niestety atakował Filipka. I też szukamy domku - kicia nazwałam Prążek bo wygląda identycznie jak nasz kot też Prążek
A oto Prążek - bis
ko_da1 pisze:Tereniu tak jak to mnie najczesciej trafiają krowkowe tymczasy, to do Ciebie prązkowo buraskowe![]()
cudne kotuchy
![]()
mar_tika pisze:Z kociakami jest tak.Dzis byłam dwa razy,wieczorem jedzie teresa.Jutro rano też wpadnę bo jeszcze mam samochów .Od wtorku jestem bez auta więć nie dam rady.Czyli rano ja podjadę w południe i wieczór Monika.Widziałam się z nią i wszystko ustaliłyśmy.
Tabletek dla Guiczka nie było sprawdzałam z Moniką![]()
Podaj mi nr tel Artura (sms)bo chciałabym zadzwonic do niego i upewnic się że podejdzie do kociaków.
Z kociakami jest tak:
-maluchy szaleją,mają chyba ADHD daje sobie ręke uciąć (jutro robię im ogłoszenia)
-Guziczek wcale nie jest taki wycofany ,kochany kociaczek tylko trzeba mu człowieka.Dzis bawił się z maluchami:)
-Filemon ma ruję (jezeli o kocurze można tak powiedzieć)do kastracji na 100%
-Małpka na moje oko i po dwóch dniach obserwacji poprostu nie widzi!!!Jak ja puściliśmy na pomieszczenie wpada na różne przedmioty.Najbezpieczniej czuje się na kolanach u kogoś lub w boksie-
-a co do Balbinki .To nadal luźna kupka .Dzis też .Wczoraj rano dostała Enterogel ale od wczoraj rana reaguje na mnie alergicznie .Rzuca sie na mnie z zębami i pazurami.Jestem zdrapana jakbym wpadła pod kosiarkę.
felinae pisze:Pani która wzieła Małpke dwoniła i informowała że mała całkiem sie zaaklimatyzowała. Ciesze sie bardzo bo czuje sie za nią troche odpowiedzialna. Bliższe informacje będą w środe bo pani przychodzi do nas na czyszczenie ząbków z e swoim kotem.
felinae pisze:Pani która wzieła Małpke dwoniła i informowała że mała całkiem sie zaaklimatyzowała. Ciesze sie bardzo bo czuje sie za nią troche odpowiedzialna. Bliższe informacje będą w środe bo pani przychodzi do nas na czyszczenie ząbków z e swoim kotem.
iwona_35 pisze:Ale wam zazdroszcze tego Hiltona...
u nas tez będą małe za moment.. i co z nimi zrobimy?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Jura, puszatek i 63 gości