sweet-a pisze:pozatym szokiem dla mnie było że Tyśka nie je tej karmy wszystkie jakie jej podsuwałam na próbe jadła
No raz kobietka stwierdziła, że sobie powybrzydza

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sweet-a pisze:pozatym szokiem dla mnie było że Tyśka nie je tej karmy wszystkie jakie jej podsuwałam na próbe jadła
Mereth pisze:sweet-a pisze:pozatym szokiem dla mnie było że Tyśka nie je tej karmy wszystkie jakie jej podsuwałam na próbe jadła
No raz kobietka stwierdziła, że sobie powybrzydza
FluszakPluszak pisze:sweet-a - nie pamiętam niestety - czy dziewczynki są wysterylizowane?
sweet-a pisze:FluszakPluszak pisze:sweet-a - nie pamiętam niestety - czy dziewczynki są wysterylizowane?
jeszcze nie
sweet-a pisze:słuchajcie a może raczej czytajcie jaka jestem głupia
ostatnio słyszałam że coś kotą grzechocze w uszach, Tysi i Musi Fifi nie
i im namiętnie dwa razy dziennnie czyściłam te uszy i czyściłam, jak one widziały że idę z wacikami to zwiewały gdzie się da, a tu okazało się że zapinanie od obraży grzechotało u diablic a Fifi nie nosi obroży to u niej nie grzechotało
sweet-a pisze:FluszakPluszak pisze:sweet-a - nie pamiętam niestety - czy dziewczynki są wysterylizowane?
Fifi tak, diablice jeszcze nie
cassidy pisze:sweet-a pisze:FluszakPluszak pisze:sweet-a - nie pamiętam niestety - czy dziewczynki są wysterylizowane?
jeszcze nie
To jeszcze przytyją
Mereth pisze:Ale za to jakie czyste uszy mają![]()
Moje dwa nie zwiewają przed wacikami ( no może Zorek trochę marudzi ) nawet Pulpetkowi się podoba jak czyszczę mu uchy
catawba pisze:o jaaaaaa![]()
Ania genialna jesteś..
FluszakPluszak pisze:sweet-a pisze:FluszakPluszak pisze:sweet-a - nie pamiętam niestety - czy dziewczynki są wysterylizowane?
Fifi tak, diablice jeszcze nie
Że Fifi to wiemNie bój się,że takie chude-po sterylce zdążą przytyć i będziesz je musiała odchudzać
. Ja muszę obfocić mojego łysego balerona przed sterylką i po , to zobaczysz różnicę.
Aha i wspólczuję diablicom czyszczenia uszków . Pańcia chyba sobie powinna dokładnie uszy wyczyścić![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuzia115 i 77 gości