jaki piękny tygrys

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
catawba pisze:ja nie mogę w pracy wchodzić na inne strony niż easy Jetazablokowali je niedawno, bo za dużo było naszej-klasy na pulpitach
dziś mnie normalnie klienci zmasakrowali.. na 16 telefonów, 3 osoby chciały rozmawiać z koordynatorem lub managerem..![]()
nie było w tym mojej winy, tylko głównie się nie zgadzały z polityką firmy i z tym, że za zmiany rezerwacji trzeba płacić.. ja im nic nie poradzę, manager powie to samo.. ale ci się plują.. a ja słucham..![]()
ostatnia babka była jeszcze lepsza, natruła mi na maxa, ciśnienie na wieczór podniosła.. i jeszcze chce pisać zażalenie. odkryłam tylko, że póki co, jeśli to ja mam rację, to ich krzyki i jęki po mnie spływają![]()
jeszcze dobił mnie grafik na marzec.. pierwszy tydzień do 21, co oznacza autobus o 22:45.. zastanawiam się, co robić pomiędzy..
cassidy pisze:W czwartek Fluszak przychodzi.. co prawda koło 18.. ale co tam
Bartka nie ma w czwartek, bo jedzie na szkolenie
A autobus na Śródkę masz u mnie pod nosem
catawba pisze:cassidy pisze:W czwartek Fluszak przychodzi.. co prawda koło 18.. ale co tam
to może wpadnę na chwilkę, co? Mam nadzieję, że Fluszaka jeszcze zastanę..![]()
catawba pisze:Dzień dobry Madziu i Aniucassidy pisze:W czwartek Fluszak przychodzi.. co prawda koło 18.. ale co tam
to może wpadnę na chwilkę, co? Mam nadzieję, że Fluszaka jeszcze zastanę..![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 92 gości