(')
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iwona_35 pisze:Taka cudna koteczka, trzymam cały czas kciuki .
Aby leki zaczeły działac.......
mar_tika pisze:iwona_35 pisze:Taka cudna koteczka, trzymam cały czas kciuki .
Aby leki zaczeły działac.......
A jaki z niej miziak i traktorek![]()
Kto pokocha niepełnosprawną Małpkę
ko_da1 pisze:i u Was smutki przeplatają sie z radościami ....
[*] Tosiu biegaj szczęśliwa za TM
Maupusiu Tobie zdroweczka życze![]()
Dziewczyny Wam też zdrówka i wytrwałosci i jak najmniej przeciwności losu w Hiltonie , a tak w sumie to skąd taka nazwa Hilton czyj to pomysł ??
Emiś pisze:No, ale nastepnym razem to mnie uprzedź, że jak wrócę z pracy, to znajdę taką niespodziankę, bo mi ojciec jak wracałam do domu już dzownił, że ma w domu dwa koty i mu miauczą... a ja nie mogłam zatrybić skąd dwa koty... że jak to, ktoś przyniósł... ledwie się przeprowadziłam, a już wszyscy wiedzą gdzie znalezione koty znoscić? Z rozmowy zrozumiałam, że masz je u siebie i może potem je przerzucisz do mnie. Tak do mnie mówiłaś, czy mi się już głową coś robi na stare lata?
A Grandziara i Wafel rewelacyjne sąBaba drze ciągle pychol i demolowała boks wywracając kuwetę do góry nogami, a Wafel zaczął żryć trociny i musiałam im wymienić wiórki na te takie prasowane kobelki. Apetyt mają niezły, kurczaczka wciągneły w trymiga, chrupy tez same gryzą. I miziate faktycznie ogromnie. Acha i mają max 8 tygodni.
Poróbcie im w weekend fotki i trza by je wystawić.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Jura, niafallaniaf, Nikolayprofs, puszatek i 56 gości