PAKT CZAROWNIC 3! SABAT - FOTY! s.89!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 27, 2008 21:25

Czarujemy, czarujemy...
No to wyczarowałam :oops:
Ja tu pisałam w dzień... Help, help... Ale żadnych pomysłów nie było. Nikogo. No to uradziłam z Siostrą Skarbniczką...
Fundusz Specjalny na to jest, żeby w nagłych sytuacjach pomagać! A często liczy się nie tyle suma, ile czas. Akurat w tej sytuacji czas miał znaczenie kluczowe. No i podejęłyśmy decyzję.
107 zł z FS powędrowało na cito do Kociamy. Kasa najpóźniej jutro rano jest na koncie Madzi...
Na FS zostało 30 zł, jak to ujęła nasza Minister Finansów "na rozmnożenie". Siostrzyczki ja nie czuję się upoważniona do rozpisywania się o kłopotach Kociamy, ona sama w życiu się nie przyzna... W każdym razie pomoc w drodze. Mam nadzieję, że decyzja słuszna i się z nią zgadzacie? Obrazek
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Śro lut 27, 2008 21:28

Przepraszam, ale zachowałam się jak Zyta Gilowska :) Wysłałam ten fundusz Kociamie..
ObrazekObrazek Zawsze będe Cię kochać Gemusiu :*

Trinity36

Od: Pon lip 09, 2007 20:58

Post » Śro lut 27, 2008 21:33

No wysłałaś... Ale co ma z tym wspólnego Zyta?? Dołożyła się? ;)
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Śro lut 27, 2008 21:34

O i Siostra Prezes już powody wyjaśniła :)
Podjęłyśmy właściwie decyzję we dwie ze względów czasowych..

Trinity36

Post » Śro lut 27, 2008 21:35

Trinity36 pisze:Przepraszam, ale zachowałam się jak Zyta Gilowska :) Wysłałam ten fundusz Kociamie..

i dobrze zrobilas :wink:
ObrazekObrazek Obrazek

Adrianapl

Od: Śro kwi 18, 2007 7:41

Post » Śro lut 27, 2008 21:43

Trinity36
nie dość że szybka decyzja (a czas to pieniądz) to jeszcze mądra decyzja :lol:
Tak trzymać :lol:
Dorta
[/img]
Obrazek
Aresku , byłes ze mną 17 lat. Niby długo , a jednak krótko . Ale pewnie zawsze byłoby za krótko.

Dorta

Od: Sob cze 23, 2007 15:39

Post » Śro lut 27, 2008 21:45

Ale Zyta to chyba chciała trzymać? Sorry, ja tych wszystkich polityków z byłego rządu/sejmu znam głównie przez pryzmat Szymona Majewskiego - tylko tam byli strawni. (A nowych nie znam, bo już jakoś Szymona nie ma...)
A co do FS - dla mnie ok.

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Śro lut 27, 2008 21:49

koteczekanusi pisze:Ale Zyta to chyba chciała trzymać? Sorry, ja tych wszystkich polityków z byłego rządu/sejmu znam głównie przez pryzmat Szymona Majewskiego - tylko tam byli strawni. (A nowych nie znam, bo już jakoś Szymona nie ma...)
A co do FS - dla mnie ok.

Zyta to mój idol :) I uwielbiam ją i prawdziwą i Szymonową :) Ona nie tyle chciała trzymać co była cholerną realistką i wiedziała ze z pustego to i Salomon nie naleje :)
Ale dosyć o polityce i finansach.
Aniu, to Twoją składkę jesli pozwolisz podzielę na luty i marzec, bo styczeń już zamknięty i rozliczony. A nick pooprawiłam :)
Zgoda?

Trinity36

Post » Śro lut 27, 2008 21:57

ajmk pisze:No chyba z tym bakcylem to naprawdę do bardziej doświadczonych trzeba uderzyć... PP to świństwo... Ja tam się cieszę, że nie miałam z tym nic wspólnego. Niestety nie mogę pomóc :(

Myślałam, że właśnie tutaj znajdę kogoś doświadczonego, dlatego wybrałam ten wątek... :cry: No nic, może wreszcie dojdę z kotem na kontrolną wizytę u weta, to się spytam...

koteczekanusi

Post » Śro lut 27, 2008 22:13

Ale chyba z nami zostaniesz??
Taki niedoświadczonymi? ;)
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Śro lut 27, 2008 22:19

koteczekanusi pisze:
ajmk pisze:No chyba z tym bakcylem to naprawdę do bardziej doświadczonych trzeba uderzyć... PP to świństwo... Ja tam się cieszę, że nie miałam z tym nic wspólnego. Niestety nie mogę pomóc :(

Myślałam, że właśnie tutaj znajdę kogoś doświadczonego, dlatego wybrałam ten wątek... :cry: No nic, może wreszcie dojdę z kotem na kontrolną wizytę u weta, to się spytam...

Koteczekanusi masz PW :)

Trinity36

Post » Śro lut 27, 2008 22:51

Zostanę, zostanę. Razem z moim kotem :P O bakcyla, a raczej wirucha pytałam się przy okazji.
Przeczytałam wątek z PW, ale on nie odpowiada na moje pytanie - chyba że przyjąć na wszelki wypadek, że Kawa przyniosła na / w sobie wirusa i może być on wszędzie - i nas nie opuści, może nie aż do śmierci, ale w nowym mieszkaniu takoż. Taka opcja mnie zbytnio nie cieszy, jak można łatwo się domyślić...
Bo po 1. - przyzwyczaiłam się do dokarmiania kotów podwórkowych, po 2. - boję się kontaktów z innymi kotami czy dawania im jakichs rzeczy (a to się zdarza), nawet jeśli były szczepione, a m.in. na święta jedziemy do mamy, gdzie są koty, nie mówiąc o tym, że też przewozimy rzeczy z jednego domu do drugiego. Ale skoro koty od stycznia nie zachorowały, to już chyba nie zachorują
i po 3. - jeśli nie napotkam bardzo stanowczego oporu, to po przeprowadzce chciałabym powiększyć naszą rodzinę, oczywiście o kota szczepionego, ale...

koteczekanusi

Post » Śro lut 27, 2008 23:08

[quote

Myślałam, że właśnie tutaj znajdę kogoś doświadczonego, dlatego wybrałam ten wątek... :cry: No nic, może wreszcie dojdę z kotem na kontrolną wizytę u weta, to się spytam...[/quot

Miałam na myśli, że wybrałam na zadanie pytania, a nie w ogóle.

Trinity - składkę możesz całą wziąć na luty, ten styczeń to tylko tak sobie napisałam, żeby mi było równo od początku roku, przecież wiadomo było, że w styczniu tych pieniędzy nie wydacie 8)
A o marcu pomyślimy w marcu... 8) 8) 8)
Wysłałam Ci maila z puszką, mam nadzieję, że przeszedł, bo coś mi poczta brykała.

koteczekanusi

Post » Śro lut 27, 2008 23:19

Adrianapl pisze:
Trinity36 pisze:Przepraszam, ale zachowałam się jak Zyta Gilowska :) Wysłałam ten fundusz Kociamie..

i dobrze zrobilas :wink:

Bardzo dobrze :wink:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Czw lut 28, 2008 0:31

bardzo dobrze siostro skarbniczko... chylę czoło... oby zawsze tak czujnie wszystkie czarownice reagowały... :twisted: czarujemy siostrzyczki... czarujemy...

Matahari

Od: Pon cze 18, 2007 7:18

[poprzednia][następna]