Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sweet-a pisze:dzień dobry dziewczyny - maggia jak zwykle pierwsza na posterunku![]()
cassidy: dziękuje Tobie się szybko udało
ja pewnie też jak bym odbiegła od normy to bym szybciej znalazłacassidy pisze:sweet-a pisze:dzień dobry dziewczyny - maggia jak zwykle pierwsza na posterunku![]()
Ale nie było to, co chciałam.. i to bardzo mocno odbiegało.. niestety
sweet-a pisze:ja pewnie też jak bym odbiegła od normy to bym szybciej znalazłacassidy pisze:sweet-a pisze:dzień dobry dziewczyny - maggia jak zwykle pierwsza na posterunku![]()
oj ale czemu Mufcio to słodziak jest, troszę Sikuś ale przecież kochanycassidy pisze:sweet-a pisze:ja pewnie też jak bym odbiegła od normy to bym szybciej znalazłacassidy pisze:sweet-a pisze:dzień dobry dziewczyny - maggia jak zwykle pierwsza na posterunku![]()
Jakbym jeszcze raz szukała... to już bym brała tylko takiego, jaki ma być.. i żadnego innego.. za dużo rozczarowań
sweet-a pisze:oj ale czemu Mufcio to słodziak jest, troszę Sikuś ale przecież kochanycassidy pisze:sweet-a pisze:ja pewnie też jak bym odbiegła od normy to bym szybciej znalazłacassidy pisze:sweet-a pisze:dzień dobry dziewczyny - maggia jak zwykle pierwsza na posterunku![]()
Jakbym jeszcze raz szukała... to już bym brała tylko takiego, jaki ma być.. i żadnego innego.. za dużo rozczarowań
cassidy pisze:sweet-a pisze:oj ale czemu Mufcio to słodziak jest, troszę Sikuś ale przecież kochanycassidy pisze:sweet-a pisze:ja pewnie też jak bym odbiegła od normy to bym szybciej znalazłacassidy pisze:sweet-a pisze:dzień dobry dziewczyny - maggia jak zwykle pierwsza na posterunku![]()
Kochany, to rzecz względna.. jak nas gryzie i się na nas rzuca, to nie jest kochany
catawba pisze:cassidy pisze:sweet-a pisze:oj ale czemu Mufcio to słodziak jest, troszę Sikuś ale przecież kochanycassidy pisze:sweet-a pisze:ja pewnie też jak bym odbiegła od normy to bym szybciej znalazłacassidy pisze:sweet-a pisze:dzień dobry dziewczyny - maggia jak zwykle pierwsza na posterunku![]()
Kochany, to rzecz względna.. jak nas gryzie i się na nas rzuca, to nie jest kochany
takiego też się kocha... wiem coś o takich "potforkach"![]()
Bry Aniu!
cassidy pisze:catawba pisze:cassidy pisze:Kochany, to rzecz względna.. jak nas gryzie i się na nas rzuca, to nie jest kochany
takiego też się kocha... wiem coś o takich "potforkach"![]()
Bry Aniu!
Jak na razie, to ja go jeszcze nie kocham
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 77 gości