Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kasia79 pisze:zadzwonie napewno jutr po klatke łapke po drugie nie wiem czy uda mi sie złapac kociaki został 1 maluszek który bardzo sie boi nie podchodzi wogule i reszte troche starsze koty w róznym wieku najbardziej by mi zależało na tymczasach posterylkowych bo mam załatwione sterylki przez urzad miasta ale niemam jak trzymac kotyki bo niemam takiej klatki.Jesi moge zapytac to gdzie zabrała bys te kotki [na tymczas czy do przytuliska] przepraszam ale niewiem![]()
postaram sie złapac tam sa takie młode chyba około roczne kotki
kasia79 pisze:Jest jeszcze 3 miesiecznny kociak ale on do nas nie podchodzi niestety pozatym sa starsze kocieta i musza se radzic no chyba ze znajda sie jakies tymczasy ,choc nie ukrywam ze najbardziej zalezy mi na tymczasie posterylkowym bo ja niemam klatki zeby je przytzymac .Bo jesli je nie wysterylizuje to za kilka tygodni napewno beda kociaki
dzienki za oferowana pomoc i rady duzo dlamnie znacząjestem wdzieczna za wszystko.Byłam ostatnio w opolu w fundacji mali bracia byłas tam kiedys to co tam widziala
kasia79 pisze:Własnie ide kupic karte i zaraz bede dzwonic pozatym fajnie z ta klatka a pamietam ze pisałas ze w czwartek bedziecie w brzegu jest mozliwosc abyscie ja przywiozły
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510, puszatek, Szymkowa i 56 gości