Zabiję Mruczka! Część 3...

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon lut 25, 2008 19:02

Dorota pisze:
kalair pisze:Mru, to my Ci życzymy bardzo udanego polowania! Wierzymy, że znajdziesz sposób na pokonanie przeciwności, jakie Ci stwarza Duża!
Iris i Lafi

Dzieki!
A jak spadne z cala suszarka i jej zawartoscia?
Talerze, szklanki, kubeczki...

Zycie bywa niebezpieczne.
Moze tam Nornice posle?

Mru

Mru..Nornicę? Hmmm...To jest jakiś pomysł, ale ryzykowny dość, bo jak jej spadnie? Narazisz się Dużej...Może jeszcze pomyśl..Ale taki zwinny kot jak Ty poradzi sobie bez problemu!
Iris i Lafi
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon lut 25, 2008 19:46

Melduję się spoźniony troszeczkę.. tylko ciut ciut :oops:

Gem
ObrazekObrazek Zawsze będe Cię kochać Gemusiu :*

Trinity36

Od: Pon lip 09, 2007 20:58

Post » Pon lut 25, 2008 23:02

Obrazek
Witaj Mru!
Jestem Maciek. Nie znamy się jeszcze, ale niby przytulając się do Mamy (Ty swoją chyba nazywasz Duża, a ja mam Mamę) ukradkiem śledziłem Twoje poczynania. Ty polujesz na Kokodaczkę to powinieneś coś wiedzieć w interesującym mnie temacie...
No to tak... Chodzi o konkurencję! Moja Mama to już całkiem zwariowała. Siedzi ciągle z tym czymś, na czym teraz piszę. (Ja najczęsciej piszę jak przechodze po tym, żeby Mama mnie wreszcie przytuliła).
Najpierw zaczęła kupować pyszne żarłeko. Naprawdę dobre. Spoko - ucieszyłem się. Ale potem to jej odbiło już całkiem... Zaczęła inne koty do domu znosić! Obrazek No skandal!! Ile tego się przewineło, to szkoda gadać. Na szczęście one jakoś znikają. Nie wnikam w szczegóły. Z plebsem się nie zadaję.
No ale słuchaj jedno siedzi i siedzi. I się panoszy. Taka biała dziewucha. Obrazek Bezczelnie podchodzi i mnie wącha. Dałem raz w ryja... No nie wytrzymałem, Mru, chłopie! Siedzę na szafeczce. Jem powoli. A ta podchodzi i mnie wącha. No i dałem w ryja. Myślisz, że pomogło? NIE! :evil:
Trzęsą się nad nią. Piszczą, przykrywają kołderką. Mru Ty widziałeś, żeby porządny kot spał pod kołderką? Ja rozumiem na kocyku mięciutkim. Na kołderce wełnianej. Ale żeby POD?! Obrazek To zresztą jeszcze nic. Chodzą i patrzą do kuwety jakby złota szukali! A oni kup kocich szukają! Ja jestem porządny chłopak. Na dwórek sobie sobie chodzę. (No chyba, że mi aura wybitnie nie pasuje to czasem sobie z kuwetki skorzystam).
A tamta? A gdzie tam! Wali do kuwety i ma w nosie. A oni się cieszą. Mama to już całkiem zwariowała Obrazek Wiesz co ona zrobiła przedwczoraj?? Przyniosła toto białe do naszego łóżka!! Obrazek Ja naprawdę dość długo byłem cierpliwy i wyrozumiały. Ale żeby obce koty do naszego z Mamą łóżeczka przynosić? O się wnerwiłem. I się wyniosłem. I mnie Mama szukać musiała! Obrazek A ja się schowałem w dużym pokoju. I nawet jak mnie Mama znalazła to się nie przytuliłem do niej w łóżeczku, tylko poszedłem w nogi spać. Niech wie, że mnie zraniła! DOGŁĘBNIE!!
Dała mi kurczaczka takiego wiesz... Najwyższa póła Obrazek Oczywiście olałem, a co! No cóż... Białasa do łóżka nie przynosi już, ale dalej nosi toto, przytula, głaszcze i całuje... FUJ!
A to przecież jest MOJA Mama!! I chcę ją z powrotem i tylko dla siebie. Mru... Pomóż brachu no!
Jak wykosić białasa??
Maciuś knujący...
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pon lut 25, 2008 23:11

Macku,

no to jest problem :roll:

My nasza Duza dzielimy sie jakos.
Po prostu przyzwyczailismy sie.

Ale w Twojej sytuacji to Mama zrobila wielki nietakt.
Delikatnie mowiac. Dobrze zrobiles, ze uswiadomiles jej to.
Niech zabiega teraz o Twoje wzgledy :twisted:
Lepsze jedzonko podsuwa itd.

Probowales to biale polubic?
Tak po cichu. Nie musisz wszystkiego okazywac.

Mru wspolcujacy
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pon lut 25, 2008 23:13

oj Maciuś, my cię rozumiemy. Nasza Duża też przytargała do NASZEGO domu kocurka. I PO CO :?: KOMU ON POTRZEBNY :?: Panoszy sie to to w NASZYM łóżku, Duża do niego gada, mizia go a on niby taki biedny a krzyczy na nas i nas goni. To my go też, a co. :evil: Ale nie jesteśmy zadowolone, oj nie. I też się zastanawiamy co dalej, bo on to ma u nas zostać NA ZAWSZE :twisted: I co, mamy go polubić :?:
Pysia i Tosia
Koty żyją akurat tyle, żeby zdążyły spleść się z naszym życiem i zapaść
głęboko w serce. Potem je łamią. Ale ile warte byłoby życie bez nich...

Dwie baby i rudy ...

tosiula

Od: Sob lut 24, 2007 17:42

Post » Pon lut 25, 2008 23:18

tosiula pisze:oj Maciuś, my cię rozumiemy. Nasza Duża też przytargała do NASZEGO domu kocurka. I PO CO :?: KOMU ON POTRZEBNY :?: Panoszy sie to to w NASZYM łóżku, Duża do niego gada, mizia go a on niby taki biedny a krzyczy na nas i nas goni. To my go też, a co. :evil: Ale nie jesteśmy zadowolone, oj nie. I też się zastanawiamy co dalej, bo on to ma u nas zostać NA ZAWSZE :twisted: I co, mamy go polubić :?:
Pysia i Tosia

Dziewczyny,

1. Probowac polubic.
2. Potem sie zobaczy co dalej.

Mru
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pon lut 25, 2008 23:19

Ja się do niej odnoszę Z GODNOŚCIĄ. Ba! Nawet przy misce jej ustępuję. Niech wie, że jestem dżentelmen. Ale buzi to ja jej nie będę dawał!! I do mojego z Mamą łóżeczka nie wpuszczę Obrazek
A Mamie to się dziwię. No dziwię się mocno. Mama ma TŻ. Ładne ma imię: MACIEK. On mi smakołyki kupuje. I jego to Mama wpuszcza do łóżka, jeśli JA się zgadzam. A ja się zgadzam ;) Bo on mi robi wtedy miekkie posłanko z kocyka i mnie przekupuje różnymi, różnistymi smakołykami. I o niego to Mama umie się zapytać... A o toto białe to już nie!
Maciuś analizujący...
Białego to ja lubić nie zamierzam! Bo się za bardzo nad nią trzęsą - o!!
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Pon lut 25, 2008 23:21

Aaaaaaaaa! Byłbym zapomniał!
Ta nasza - TFU! - znaczy się ta biała - to ona niby też taka biedna... He, he... Myślałby kto... Biedna! Phi!!
Maciek wiedzący jak jest naprawdę....
Ostatnio edytowano Pon lut 25, 2008 23:28 przez villemo5, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Pon lut 25, 2008 23:26

Dorota pisze:
tosiula pisze:oj Maciuś, my cię rozumiemy. Nasza Duża też przytargała do NASZEGO domu kocurka. I PO CO :?: KOMU ON POTRZEBNY :?: Panoszy sie to to w NASZYM łóżku, Duża do niego gada, mizia go a on niby taki biedny a krzyczy na nas i nas goni. To my go też, a co. :evil: Ale nie jesteśmy zadowolone, oj nie. I też się zastanawiamy co dalej, bo on to ma u nas zostać NA ZAWSZE :twisted: I co, mamy go polubić :?:
Pysia i Tosia

Dziewczyny,

1. Probowac polubic.
2. Potem sie zobaczy co dalej.

Mru

Mru, my wiemy że Toril to twój kumpel, ale bez przesady. Niech on się bardziej postara, a nie leży na łóżeczku i woła Dużą. A ona do nie idzie, prawie zawsze. No chyba że leżymy jej na kolankach. Więc czesto leżymy :evil: Ale w nocy śpi z nim i nam jest smutno, bo my się boimy tam wchodzić teraz.
Pysia i Tosia
Koty żyją akurat tyle, żeby zdążyły spleść się z naszym życiem i zapaść
głęboko w serce. Potem je łamią. Ale ile warte byłoby życie bez nich...

Dwie baby i rudy ...

tosiula

Od: Sob lut 24, 2007 17:42

Post » Wto lut 26, 2008 0:01

:lol: Tu Smakusia , moja znowu coś sprawdza, a ja niby nie atakuje zasłonki, ale kolejny kawalek juz zwisa tak ładnie, moja może i dobrze karmi, ale z tymi oknami to jakies dziwactwa wyczynia,po co te zasłonki , firanki. Jak wyglądać co za oknem , skoro wszystko zasłania...no to próbuje jej wytłumaczyć i...nic :twisted:
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Wto lut 26, 2008 0:03

Obecno 8)

Kasia_1991

Uwaga

Od: Nie mar 18, 2007 12:58

Post » Wto lut 26, 2008 5:21

DOBRY MRUKRETKU!
Obrazek
Obrazek