Klara, Tosia i Pingwin fotostory.

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt lut 22, 2008 21:51

Jak tu zajrzałam pierwszy raz to właśnie ich podobieństwo mnie zaskoczyło.... :lol:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Pon lut 25, 2008 7:47

Dzień Dobry Koteczki!! Wszystkich wywiało? Obrazek
Trochę gimnastyki z rana !! Obrazek

kristinbb

Post » Pon lut 25, 2008 9:31

Teraz zobaczyłam zdjęcia! Masz w domu dwóch niesamowicie przystojnych chłopaków! A Wojtusiowi wiek wyraźnie służy ach jak dobre wino albo Sean Connery, im starszy tym lepszy!

Malati

Od: Nie sie 19, 2007 12:20

Post » Pon lut 25, 2008 9:49

Ojejku, jacy oni sa cudni! Co za przystojne kociaki!
Dopiero dzisiaj doczytalam caly watek (znowu powiadomien nie dostaje :evil: :evil: ) i jak czytalam o Maciusiu-lyzwiarzu, to od razu przypomnial mi sie Felek, ktory robil to samo, az pewnego dnia zjechal ze stolu razem z obrusem i szklanka. Od tego czasu nie klade obrusa na stól.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Pon lut 25, 2008 17:06

Witam wszystkich! :D Niestety ja też nie dostaję powiadomień, ach ta złośliwość rzeczy martwych... :evil:

U nas wszystko w najlepszym porządku. I to dosłownie. Pozazdrościłam Malati (witamy po feriach!!) i też zrobiłam mikro remont. W dużym pokoju zagościły wreszcie PANELE. I tu mały klops - kotom podoba się tak sobie. Już nie ma tej zwrotności przy użyciu pazurów 8)

A teraz zdjęcie (już na PANELACH!! :D ) pt. "Maciek w pozie najgrzeczniejszego w posłanku" (chyba pierwszy raz do niego
wlazł :twisted: ):

Obrazek
Obrazek
Obrazek Klara, Tosia i Pingwin fotostory--->zapraszamy :)
Maciuniu ['] Pompuś [']

olusiak81

Od: Śro sie 15, 2007 18:14

Post » Pon lut 25, 2008 17:17

Malati pisze: To nie są dwa półkocury, a dwaj koci pełnowartościowi mężczyźni, którzy w przeciwieństwie do niektórych nieokrzesańców w pełni panują nad swoimi hormonami (w końcu to przywilej dorosłości, czyż nie?) i nie sikają jak dzieciaki po firankach!
- powiadomień nie miałam, sorry. Gratuluję akcji odjajczania :) Jak to się mówi? Mężczyźni, ale już nie fanatycy? :wink: :lol:

Łapeczki Maćka na posłaniu - przefajne :P
Wygląda, niczym panienka z dobrego domu :lol:

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Pon lut 25, 2008 17:32

EwKo pisze: Jak to się mówi? Mężczyźni, ale już nie fanatycy? :wink: :lol:

Fajne! Nie słyszałam, ale na pewno zapamiętam!

EwKo pisze: Łapeczki Maćka na posłaniu - przefajne :P
Wygląda, niczym panienka z dobrego domu :lol:

Prawda? Mi też się tak skojarzyło :D
Maciuniu ['] Pompuś [']

olusiak81

Post » Czw lut 28, 2008 21:52

Dobranoc Koteczki!

Obrazek

kristinbb

Post » Czw lut 28, 2008 22:13

Tu Maciek, dobraaaanoc (ups, ziewnęło mi się :oops: ) Jeszcze tylko pochrupiemy z Wojtasem nowych chrupek (dostaliśmy na kolację) i też idziemy spać. Wojtas wychlapuje właśnie wodę z miski, znowu Duża będzie zrzędzić, co za głupol... ech, młode to jeszcze :wink:

Dobranoc!
Maciuniu ['] Pompuś [']

olusiak81

Post » Pt lut 29, 2008 18:56

Nowe chruptaki smakują?

Chłopcy oswoili już panele? Innymi słowy: preferują poślizgi kontrolowane czy raczej typu: "jak się uda, to ściana nas nie napadnie"? ;)

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Nie mar 02, 2008 15:06

EwKo pisze:Nowe chruptaki smakują?

Smakują, a jakże! :wink: Wcinają, aż miło, zwłaszcza nasz naczelny wielbiciel chrupków - Wojtas. Maciek też wsuwa, nie patrząc, że ma tylko 4 kły :D

I tu uwaga - royal canin jest teraz w promocji (indoor i hair&skin: dwupak w cenie jednej paczki) :!:

EwKo pisze:Chłopcy już oswoili panele? Innymi słowy preferują poślizgi kontrolowane czy raczej typu: "jak się uda, to ściana nas nie napadnie"? :wink:

:ryk: :ryk: :ryk: :smiech3:

Oj oswajają jeszcze i to przewagą tego pierwszego typu poślizgów, bo to dwa ostrożniaki są. Maciek z racji piractwa (posiadanie tylko jednego oka), a Wojtek, bo to boidoopiec straszny i woli nie ryzykować :D

A dziś lenistwo totalne, kocury łażą po całym mieszkaniu i wywijają ogonami szczęśliwe, że Duzi są w domu. Pozdrawiamy wszystkich! :D
Maciuniu ['] Pompuś [']

olusiak81

Post » Nie mar 02, 2008 15:11

Zgubiłam Wasz wątek , a tu sam się znalazł... :lol:
Mizianki dla Maciusia i Wojtusia!!!

kristinbb

Post » Nie mar 02, 2008 15:43

O rany! Olusiak dopiero jak napisałaś o piractwie Maćka zwróciłam na nie uwagę i nie wierząc spojrzałam uważnie na zdjęcia!! Szok!

Pozdrawiamy też Was i z racji tego, że w domu jesteście to podwójne miziaki dla chłopaków! I proszę nie mówić, że Wojtuś to boidupiec to jest wielce odważny mężczyzna, a mężczyźni to nie są od ślizgania się na panelach!

Malati

Od: Nie sie 19, 2007 12:20

Post » Śro mar 05, 2008 18:06

Chłopaki dziś dali popis pomagania przy pracach domowych. Wygląda to u nas tak:

Przepis na wesołą atmosferę w domu:

- przyglądając się zamiataniu żwirku w przedpokoju bezwzględnie należy pacnąć co jakiś czas w szczotkę, natomiast gdy zgarnie już ona żwirek na jedną kupkę, należy się tam uwalić w samym środku i pomachać jeszcze ogonem dla lepszego efektu (co pozwoli roznieść wszystko z powrotem);

-gdy tylko Duża naleje wodę do miski konieczne jest wychlapanie jej łapą na całą kuchnię;

- podczas przygotowywania obiadu, zwłaszcza krojenia mięsa trzeba machać łapą przy desce, przypominając o swoim olbrzymim głodzie, zagłodzeniu niemalże na śmierć, robiąc przy tym cierpiętnicze miny;

- podczas krzątaniny w kuchni konieczne jest włażenie pod nogi, upatrzywszy zwłaszcza moment, gdy Duża niesie coś gorącego w rękach;

Podpisano: Maciek&Wojtek
Maciuniu ['] Pompuś [']

olusiak81

Post » Śro mar 05, 2008 19:36

Wasze pomysły popieramy w całej rozciągłości :lol:
Drabik i Felek
P.S. I dodaję jeszcze jeden:
- jak się jest ciemno umaszczonym, to dobrze uwalić się w nocy w poprzek ciemnego przedpokoju, najlepiej, jak Duzi mają daleko do wyłącznika światła. I w ostatniej chwili smyrnąć spod nóg :twisted:
Nie będę cytował, co mój Duży mówi w takich chwilach
Feluś
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

[poprzednia][następna]