już wolę chrupki z odkłaczaczem, ale ona mówi że pasta lepiej działa. Przecież zawsze mogę pawika puścić, nie

Toril
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tosiula pisze:ochydność,wciskać pastę prosto do paszczy kociej![]()
![]()
już wolę chrupki z odkłaczaczem, ale ona mówi że pasta lepiej działa. Przecież zawsze mogę pawika puścić, nie![]()
Toril
kothka pisze:zresztą itak co najmniej raz w tygodniu puszczam pawika kłakowego![]()
Romek [/i][/color]
tosiula pisze: (...) Wieczorkiem miałam gościa. Jak gość wychodził, to poprosił o pokazanie kocurka. Wchodzimy do pokoju, a mój zestresowany kot, wymęczony przez życie,bojący się ciągle jeszcze, leży na środku łóżka, brzuchem do góry, łapki rozłożone i ani drgnie. Popatrzył się na nas i zamiałczał. Gość mówi, że kot się pewnie boi.Jasne i leży łapkami do góry,pewnie się poddaje
tosiula pisze:kothka pisze:zresztą itak co najmniej raz w tygodniu puszczam pawika kłakowego![]()
Romek [/i][/color]
to przynajmniej pokażesz ile warta ta pasta, bo tak by mówili że pomaga![]()
Toril
MaryLux pisze:A my dostajemy takom pastem, co się nazywa KawuMalt. Jest pyyycha, smakuje jak łosośJakbyśmy mogli, to z tubki byśmy ją ssali
. Jedna Doktori powiedziała Duzej, ze warto nam tę pastę kupić. Mądra ta Doktori, wiedziała, co nam posmakuje
Inka
Dorota pisze:tosiula pisze: (...) Wieczorkiem miałam gościa. Jak gość wychodził, to poprosił o pokazanie kocurka. Wchodzimy do pokoju, a mój zestresowany kot, wymęczony przez życie,bojący się ciągle jeszcze, leży na środku łóżka, brzuchem do góry, łapki rozłożone i ani drgnie. Popatrzył się na nas i zamiałczał. Gość mówi, że kot się pewnie boi.Jasne i leży łapkami do góry,pewnie się poddaje
![]()
![]()
tosiula pisze:zastanawiam się czemu Torila mogę głaskac prawą ręką a przed lewą ucieka pod łóżko, a nawet podgryza ostrzegawczo. Czy to ma jakieś znaczenie dla kota, mnie się przecież nie boi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], miau333, nfd i 89 gości