Trzymamy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kasia86 pisze:Cieszymy sie z radości Bisi![]()
Trzymamy![]()
za dalsze postępy dziewczynek, ku lepszemu
anna09 pisze:Ładnie to tak sobie wychodne robić i dziewczyni same w domu zostawiać?Na Twoją korzyść przemawia, że przynajmniej z czystymi kuwetami zostały
![]()
A Bisia okazuje się być radosną koteczką, tyle że wczesniej tego tak bardzo nie okazywała i Twoim dziewczynom trudno się w połapaćAle może niedługo zrozumieją Bisię i będą jej w zabawach towarzyszyć
![]()
mb pisze:Czyste kuwety to absolutna konieczność, wymuszana na mnie półgodzinnym kopaniem, łomotaniem o brzegi kuwety i drapaniem ścianTylko Mruśka tego nie robi, ale za to ona nie wejdzie do raz użytej kuwety i muszę pilnować sprzątania na bieżąco, żeby nie była zmuszona czekać, siedząc w łazience i patrząc mi niecierpliwie na ręce
![]()
mb pisze:Jeśli chodzi o wspólne zabawy, to nie mam wielkiej nadziei, bo tylko Kropcia i Kaśka czasem zapolują na siebie, ale najczęściej kończy się to bójką z kwikami. Moje koty to urodzone jedynaki: to ja muszę się bawić z każdą z osobna - wyjątek to Kropcia, która czasem bawi się zabawkami sama.
anna09 pisze:mb pisze:Jeśli chodzi o wspólne zabawy, to nie mam wielkiej nadziei, bo tylko Kropcia i Kaśka czasem zapolują na siebie, ale najczęściej kończy się to bójką z kwikami. Moje koty to urodzone jedynaki: to ja muszę się bawić z każdą z osobna - wyjątek to Kropcia, która czasem bawi się zabawkami sama.
To chyba trzeba będzie poszukać dla Bisi jakiegoś kociego towarzystwa do zabaw![]()
anna09 pisze:To chyba trzeba będzie poszukać dla Bisi jakiegoś kociego towarzystwa do zabaw![]()
kasia86 pisze:Bo śpię w stoperach, inaczej bym się co kawałek budziła, czy to przez koty, czy sąsiadów.
grrr... pisze:anna09 pisze:To chyba trzeba będzie poszukać dla Bisi jakiegoś kociego towarzystwa do zabaw![]()
Oooo! To jest myśl!![]()
![]()
![]()
mb pisze:grrr... pisze:anna09 pisze:To chyba trzeba będzie poszukać dla Bisi jakiegoś kociego towarzystwa do zabaw![]()
Oooo! To jest myśl!![]()
![]()
![]()
To jest myśl nieprzyzwoita
anna09 pisze:mb pisze:grrr... pisze:anna09 pisze:To chyba trzeba będzie poszukać dla Bisi jakiegoś kociego towarzystwa do zabaw![]()
Oooo! To jest myśl!![]()
![]()
![]()
Nieprzyzwoite byłoby pozbawienie Bisi takiego towarzystwa![]()
mb pisze:anna09 pisze:mb pisze:grrr... pisze:anna09 pisze:To chyba trzeba będzie poszukać dla Bisi jakiegoś kociego towarzystwa do zabaw![]()
Oooo! To jest myśl!![]()
![]()
![]()
Nieprzyzwoite byłoby pozbawienie Bisi takiego towarzystwa![]()
No, nie...![]()
A co, jeśli byłby to kolejny indywidualista? Wtedy sprzątanie kuwet i zabawy z każdym z osobna zajmowałyby mi całą dobę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 27 gości