Bombilla ma DOM!!! :D :D :D gratulujemy dokocenia, mb!!! :))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 22, 2008 17:19

Cieszymy sie z radości Bisi :D
Trzymamy :ok: :ok: za dalsze postępy dziewczynek, ku lepszemu :wink:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pt lut 22, 2008 19:32

kasia86 pisze:Cieszymy sie z radości Bisi :D
Trzymamy :ok: :ok: za dalsze postępy dziewczynek, ku lepszemu :wink:

Dziękujemy :D

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Pt lut 22, 2008 19:56

Ładnie to tak sobie wychodne robić i dziewczyni same w domu zostawiać? :wink: Na Twoją korzyść przemawia, że przynajmniej z czystymi kuwetami zostały :wink:
A Bisia okazuje się być radosną koteczką, tyle że wczesniej tego tak bardzo nie okazywała i Twoim dziewczynom trudno się w połapać :D Ale może niedługo zrozumieją Bisię i będą jej w zabawach towarzyszyć :D :ok:
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Pt lut 22, 2008 20:13

anna09 pisze:Ładnie to tak sobie wychodne robić i dziewczyni same w domu zostawiać? :wink: Na Twoją korzyść przemawia, że przynajmniej z czystymi kuwetami zostały :wink:
A Bisia okazuje się być radosną koteczką, tyle że wczesniej tego tak bardzo nie okazywała i Twoim dziewczynom trudno się w połapać :D Ale może niedługo zrozumieją Bisię i będą jej w zabawach towarzyszyć :D :ok:

Czyste kuwety to absolutna konieczność, wymuszana na mnie półgodzinnym kopaniem, łomotaniem o brzegi kuwety i drapaniem ścian :lol: Tylko Mruśka tego nie robi, ale za to ona nie wejdzie do raz użytej kuwety i muszę pilnować sprzątania na bieżąco, żeby nie była zmuszona czekać, siedząc w łazience i patrząc mi niecierpliwie na ręce :lol:
Jeśli chodzi o wspólne zabawy, to nie mam wielkiej nadziei, bo tylko Kropcia i Kaśka czasem zapolują na siebie, ale najczęściej kończy się to bójką z kwikami. Moje koty to urodzone jedynaki: to ja muszę się bawić z każdą z osobna - wyjątek to Kropcia, która czasem bawi się zabawkami sama.

mb

Post » Pt lut 22, 2008 20:21

mb pisze:Czyste kuwety to absolutna konieczność, wymuszana na mnie półgodzinnym kopaniem, łomotaniem o brzegi kuwety i drapaniem ścian :lol: Tylko Mruśka tego nie robi, ale za to ona nie wejdzie do raz użytej kuwety i muszę pilnować sprzątania na bieżąco, żeby nie była zmuszona czekać, siedząc w łazience i patrząc mi niecierpliwie na ręce :lol:

Oj, tak, koty potrafią uczyć swoich opiekunów utrzymywania porządku w kuwetach (i nie tylko) :lol:

mb pisze:Jeśli chodzi o wspólne zabawy, to nie mam wielkiej nadziei, bo tylko Kropcia i Kaśka czasem zapolują na siebie, ale najczęściej kończy się to bójką z kwikami. Moje koty to urodzone jedynaki: to ja muszę się bawić z każdą z osobna - wyjątek to Kropcia, która czasem bawi się zabawkami sama.

To chyba trzeba będzie poszukać dla Bisi jakiegoś kociego towarzystwa do zabaw :wink: :D
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Post » Pt lut 22, 2008 20:34

anna09 pisze:
mb pisze:Jeśli chodzi o wspólne zabawy, to nie mam wielkiej nadziei, bo tylko Kropcia i Kaśka czasem zapolują na siebie, ale najczęściej kończy się to bójką z kwikami. Moje koty to urodzone jedynaki: to ja muszę się bawić z każdą z osobna - wyjątek to Kropcia, która czasem bawi się zabawkami sama.

To chyba trzeba będzie poszukać dla Bisi jakiegoś kociego towarzystwa do zabaw :wink: :D

Myślę, że jest to pomysł bardzo: :wink: :wink: :wink:

:lol: :lol: :lol:

mb

Post » Pt lut 22, 2008 20:38

Najgorzej jest w nocy :x
Idzie i drapie w szafkę, albo w brzeg kuwety, czasami to ja chce wyjść z siebie i stanąć obok :smiech3:
Wstaję i sprzątam od razu, ale jak usnę, to amen w pacierzu :wink:
Bo śpię w stoperach, inaczej bym się co kawałek budziła, czy to przez koty, czy sąsiadów.
A czasami w nocy, moje koty dostają głupawki 8O gonitwy sobie urządzają,
ja tylko czuję jak jeden po drugim mnie taranuje na łóżku :cry: i chowam się żeby mi oczów nie wydrapały. :roll:
Ale na szczęście, takie noce bywają bardzo rzadko :D
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Pt lut 22, 2008 20:50

anna09 pisze:To chyba trzeba będzie poszukać dla Bisi jakiegoś kociego towarzystwa do zabaw :wink: :D

Oooo! To jest myśl! 8) :lol: :lol: :lol:
Obrazek

grrr...

Od: Pon paź 09, 2006 19:32

Post » Pt lut 22, 2008 21:01

kasia86 pisze:Bo śpię w stoperach, inaczej bym się co kawałek budziła, czy to przez koty, czy sąsiadów.

Ja też :lol:
Moje starsze panie nocne zabawy prowadzą bardzo rzadko. Ale kuwetkowanie - to i owszem. A dawniej to nawet miewałam podrapane 4 litery, bo gdy się przewracałam pod kołdrą, to Kropcia potrafiła sięgać łapką pod kołdrę, żeby mi dołożyć pazurkami, w ramach polowania na mnie :lol:

mb

Post » Pt lut 22, 2008 21:02

grrr... pisze:
anna09 pisze:To chyba trzeba będzie poszukać dla Bisi jakiegoś kociego towarzystwa do zabaw :wink: :D

To jest myśl nieprzyzwoita :lol:

mb

Post » Pt lut 22, 2008 21:32

mb pisze:
grrr... pisze:

Nieprzyzwoite byłoby pozbawienie Bisi takiego towarzystwa :wink: :lol:

anna09

Post » Pt lut 22, 2008 21:49

anna09 pisze:
mb pisze:
grrr... pisze:

No, nie... :lol:
A co, jeśli byłby to kolejny indywidualista? Wtedy sprzątanie kuwet i zabawy z każdym z osobna zajmowałyby mi całą dobę :ryk:

mb

Post » Pt lut 22, 2008 23:54

mb pisze:
anna09 pisze:
mb pisze:
grrr... pisze:

No, nie... :lol:
A co, jeśli byłby to kolejny indywidualista? Wtedy sprzątanie kuwet i zabawy z każdym z osobna zajmowałyby mi całą dobę :ryk:

Pewnie tak, bo jeśli kocie towarzystwo byłoby nie trafione, trzeba byłoby szukać dalej :lol:

anna09

Post » Sob lut 23, 2008 10:54

Moja mała iskierka, chociaż niepełnosprawna, rozruszała moje śpiochy.
Ta mała Kasieńka, to największa, prowodyrka 8O z tego wątku
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=68401
Już pisałam o tym.

Myśl o dokoceniu, a będziesz miała jeszcze weselej :smiech3: :love:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Sob lut 23, 2008 11:02

Dziękuję za "życzliwe" przemyślenia i rady :lol: :lol: :lol:
A spać to bym musiała na podłodze, bo już teraz zaczyna brakować dla mnie miejsca na kanapie i do tego jestem spychana z poduszki oraz ściąga się ze mnie kołdrę, bo przecież żaden kot nie bedzie leżał na "gołej" kanapie :ryk:
A tak w ogóle - to nadal panuje błogi spokój :D

mb

[poprzednia][następna]