Panny Prażanki - Rambla już w nowym domu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 19, 2008 10:50

Dzięki, dziewczyny.
Czarna przespała noc w transporterku zwinięta w kłębuszek. Zaglądałam do niej od czasu do czasu, ale nie była zbyt towarzyska.
Trochę wymiotowała w nocy, ale pije sporo wody, więc powinno być ok. Siusiu ładnie wylądowało w kuwecie.
Rano wpakowała mi się na kolana i pomrukując zabrała się za odczyszczanie futerka z krwi i innych wydzielin.
A propos innych wydzielin - wczoraj przy podawaniu narkozy w demonstracyjnym akcie protestu obsikała nadwornego weta pięknym sikiem prostym ;) Co i tak jest wyjściem lajtowym, bo poprzednio przy podobnej okazji wyczyściła sobie na niego gruczoły okołoodbytowe ;) Nie muszę chyba dodawać, że nadworny z czarnulą bardzo się lubią :lol:
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Wto lut 19, 2008 13:33

No ba! Przy takich dowodach sympatii - nie dziwota. :twisted:
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Wto lut 19, 2008 13:37

:ryk:
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Wto lut 19, 2008 16:07

kciuki nieustające :lol:

MaybeXX

Od: Pon sie 13, 2007 17:18

Post » Wto lut 19, 2008 19:46

Rzeczywiście mieliśmy wczoraj chwilę strachu, kiedy mała zaczęła jakieś numery wykręcac...
Na szczęście dośc szybko udało nam się sytuację opanowac.

Nadworny mimo mało kulturalnego zachowania koty (sik prosty :lol: ) spisał się na medal. Miejmy nadzieję, że tym razem będzie już ok i doopka zostanie na swoim miejscu- czego zdecydowanie się spodziewam po sposobie cerowania :ok:

Chciałam się tylko upomniec o niesprawiedliwe potraktowanie pozostałych dwóch wczorajszych pacjentek!!
Czemu nie wspomniałaś o nich ani słowem!! :evil:

Głaski, głaski
Szczególnie dla kogo, to wiadomo
Obrazek

czarna_agis

Od: Czw wrz 07, 2006 23:14

Post » Wto lut 19, 2008 20:41

Czarna ok - biega po łazience, drapie drapak, gania się z siostrami. Je, pije, siusia. I tylko chrypi troszkę, czym już oczywiście też zaczęłam się zamartwiać zanim mnie nie olśniło, że jakby mi ktoś władował rurę do gardła, to też bym po tym chrypiała ;)

czarna_agis pisze:Nadworny (...) spisał się na medal.

No tu się zgadzam.
I rozłożył mnie kompletnie jak zadzwonił o północy zaptać o samopoczucie czarnej. Sama bym chciała mieć takiego troskliwego lekarza ;)

czarna_agis pisze:Chciałam się tylko upomniec o niesprawiedliwe potraktowanie pozostałych dwóch wczorajszych pacjentek!!

No dobra, dobra - wiem, że mam Cię pochwalić ;)
Agis urządziła wczoraj Rezedzie wieczór piękności - kociątko tonąc w Jej czułych objęciach zostało poddane zabiegowi mycia okolic oczu (bardzo zabrudzonych ze względu na ten nieszczęsny niedrożny kanalik łzowy), potem było tlenienie futerka i pudrowanie noska ;)
Szkoda tylko, że efekty tych działań są raczej krótkotrwałe - agis, nie chciałabyś wpadać do nas co wieczór? 8)
Alfons Allais

Aleba

Post » Wto lut 19, 2008 21:55

Kciuki tradycyjnie :ok:

Wymiziaj odemnie Rezedę i resztę dziewczynek żeby się nie poczuły pokrzywdzone ;)

Nana

Od: Pon sty 01, 2007 14:20

Post » Śro lut 20, 2008 9:34

Kocinki wygłaskane :D
Czarna dzisiaj jak nowa - drze się jak dawniej, łobuzuje, spuszcza bęcki siostrom i kradnie mi patyczki higieniczne, wsuwa żarcie, no i wczoraj był kupal w kuwecie, piękny bardzo ;) Poza tym śmiesznie pogruchując ładuje mi się na kolana przy każdej okazji i zaczyna toaletę. Trochę ją denerwuje supełek od szwu, szarpie go ząbkami, ale nie bardzo mocno, więc na razie nie interweniuję.
Idą nowe ząbki, więc namiętnie ogryza mi palce :roll:
Rezeda też wymienia uzębienie, ma teraz śmieszne podwójne kiełki i wygląda zabójczo :mrgreen:
Alfons Allais

Aleba

Post » Śro lut 20, 2008 9:53

I jak tam z Czarnulką? Paluszki ci nadal obgryza?

Nana

Od: Pon sty 01, 2007 14:20

Post » Czw lut 21, 2008 22:38

Aleba pisze:
czarna_agis pisze:Chciałam się tylko upomniec o niesprawiedliwe potraktowanie pozostałych dwóch wczorajszych pacjentek!!

No dobra, dobra - wiem, że mam Cię pochwalić ;)

Wcale nie!! Chociaż bardzo miło z Twojej strony :wink:
Poza tym nadal nie wspomniałaś o trzeciej pacjentce - Rixie, która była tego dnia szczepiona i zniosła to bardzo dzielnie.

Aleba pisze:Agis urządziła wczoraj Rezedzie wieczór piękności - kociątko tonąc w Jej czułych objęciach zostało poddane zabiegowi mycia okolic oczu (bardzo zabrudzonych ze względu na ten nieszczęsny niedrożny kanalik łzowy), potem było tlenienie futerka i pudrowanie noska ;)
Szkoda tylko, że efekty tych działań są raczej krótkotrwałe - agis, nie chciałabyś wpadać do nas co wieczór? 8)

Cała przyjemność po mojej stronie.
Olu, czy jesteś w pełni swiadoma, co mi zaproponowałaś?? :twisted:

Jak doopka? Siedzi na miejscu??

Głaski dla boskiego kotka :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

czarna_agis

Post » Pt lut 22, 2008 1:36

czarna_agis pisze:Olu, czy jesteś w pełni swiadoma, co mi zaproponowałaś?? :twisted:

Wydawało mi się, że tak, ale teraz się waham ;)

A Rixa faktycznie była bardzo dzielna, nie sikała, nie strzelała z gruczołów na nadwornego ;) nawet nie pisnęła. Tylko po wszystkim przybiegła się do mnie przytulić i dać mi buzi. Słodyczka moja mała :1luvu:

Czarna dupka siedzi na miejscu i na razie wygląda, że nigdzie się nie wybiera. Jej właścicielka czuje się wręcz wyśmienicie :D
Alfons Allais

Aleba

Post » Pt lut 22, 2008 21:47

Ależ się działo tu przez ostatnie dni..

Bardzo się cieszę, że wszystko się dobrze powiodło i.. chyba rokuje na niezłą poprawę ;)
Mocno trzymam bardzo! :ok:
Obrazek

pim

Od: Śro lis 07, 2007 22:39

Post » Sob lut 23, 2008 17:43

Aleba pisze:Czarna dupka siedzi na miejscu i na razie wygląda, że nigdzie się nie wybiera. Jej właścicielka czuje się wręcz wyśmienicie :D

JUUUUPPPPPPIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:ok: :ok: :ok:
Obrazek

czarna_agis

Post » Sob lut 23, 2008 17:53

oby tak dalej :ok: :)
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Sob lut 23, 2008 18:22

No na razie nadal siedzi ;)
Alfons Allais

Aleba

[poprzednia][następna]