Moderator: Estraven
Zowisia pisze:Dzieki Aia, i wzajemnie duzo pozdrowien dla Honorowego Kota - Kaja !!
zo
A ja wlasnie wrocilam .. ogloszenia ok, bylam tez na kociej dzialce
Koty natychmiast musialy dostac swoj haracz - dzis kura, uwielbiaja, pod warunkiem, ze bedzie rzucana po calym pokoju, i bedzie mozna lapac i polowac na te kawalki, i wyskakiwac w powietrze.
Adrianapl pisze:Zo, zwolnij troche, przespij sie na spokojnie- wtedy powinno byc latwiej
Aia pisze: /.../ ja wczoraj przechodziłam trase gdzie powiesiłam przed wczoraj moje ogłoszenia (kolorowe, A4, włozone w koszulki by nie zamokły, przylepione na taśmę dwustronną) zostło jedno![]()
nawet dnia nie powisiały (widziałam też ogłoszenie o zaginionym psie... także zerwane... śladu nie widać) wielka szkoda odzewu żadnego... zresztą od dawna
Aia pisze: głaski dla Koćpanien
pozdrawiam A. +K. (przynajmniej mamy ładną pogodę... choć czuje sie jak by był marzec lub kwiecieć... przeplata sie, miesza ta pogoda strasznie, jeszcze 2 dni temu nosy odpadały taki mróz, nawet śnieg trochę poleżał... a dziś +7*C... chyba wyjdę z psi na dłuższy spacerek)
varulv pisze:specjalna przesylka: buziaki od Bartka dla Misi:
Ogladajac jej zdjecia pomyslalam jaka straszna szkoda, ze nie mialam mozliwosci ogladac mojej Norki gdy byla maluchem...
varulv pisze: Pozdrowienia dla Was wszystkich!
Dobre mysli przesylam telepatycznie dla Smoczka...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510, puszatek, Talka i 219 gości