Smoczek zaginęła:Kraków 10.1.07-cz.2 (zamknieta;-->3, 4)

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pon lut 18, 2008 7:56

...Witam...
Obrazek
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Pon lut 18, 2008 9:42

Za znośny nowy tydzien

:ok: :ok:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Pon lut 18, 2008 9:44

Zo, na nowy tydzien :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek Obrazek

Adrianapl

Od: Śro kwi 18, 2007 7:41

Post » Pon lut 18, 2008 22:47

A ja wlasnie wrocilam .. ogloszenia ok, bylam tez na kociej dzialce.

Koty natychmiast musialy dostac swoj haracz - dzis kura, uwielbiaja, pod warunkiem, ze bedzie rzucana po calym pokoju, i bedzie mozna lapac i polowac na te kawalki, i wyskakiwac w powietrze. A ja to sobie moge z glodu umierac, nie ma zlitowania ..
Potem jak juz swoje zjadly, to przychodza sprawdzac, czy moje nie lepsze i wlaza prawie ze do talerza. Wiadomo.

Kotek w sklepie zoo siedzi jak siedzial - caly weekend ... ma swieze jedzenie wode i kuwete; teraz wieczorem siedzial w domku i sie myl. Za okno nie patrzy. Jest bardzo ladny - bialy w szaroniebieskie latki, o ile dobrze widzialam a bylo juz pod wieczor. Nie zdazylam byc w sklepie przed zamknieciem, moze jutro ?

Rysia ma motorek - lata po pokoju i przeskakuje mi przez plecy.
Czegos chce, ale zlapac sie nie daje, bestia jedna. Pytam sie o co chodzi,
to nie powie, tylko miau, i miau, i sie zaczaja, i znow skacze. Dobrze, ze
pazury wymanikiurowalam wczoraj ...

Poza tym nic .. jakos sie musi zyc .. dziekuje bardzo za odwiedziny
i wsparcie.
zo

Zowisia

Od: Śro sty 10, 2007 19:58

Post » Wto lut 19, 2008 7:59

:ok::ok:
:ok::ok:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Wto lut 19, 2008 8:28

Witaj Dorotko, dzieki ze wpadasz mimo wlasnych klopotow
mam nadzieje, ze jakos Ci sie udaje radzic sobie z tymi problemami... trzymam kciuki stale.

My juz od 4.40 rano dzis dzialamy, w nocy padlam, a o swicie koty postanowily, ze koniec spania, jedzenie trzeba robic, kuwety sprzatac i w ogole dosc tego obiboctwa ...
A teraz juz pikam od jakiejs godziny, ale slabo mi idzie, glowa pusta zupelnie ... co chwila jakies pilne zajecia wynikaja.
O wlasnie Rysia piszczy ze za malo zjadla - chrupki dac. NATYCHMIAST !

pozdrawiam bezSmoczkowo, czekajac dalej
zo

Zowisia

Post » Wto lut 19, 2008 8:30

Witam
Obrazek

:ok: :ok: :ok:
...

CoToMa

Post » Wto lut 19, 2008 8:31

Dzieki za odwiedziny :)
wracam do roboty
tylko sobie jeszcze zapalki do oczu znajde ...
zo

Zowisia

Post » Wto lut 19, 2008 11:51

Zo, zwolnij troche, przespij sie na spokojnie- wtedy powinno byc latwiej :ok:
ObrazekObrazek Obrazek

Adrianapl

Od: Śro kwi 18, 2007 7:41

Post » Wto lut 19, 2008 14:05

Zowisia pisze:Dzieki Aia, i wzajemnie duzo pozdrowien dla Honorowego Kota - Kaja !!
:)

zo

Kaj dziękuję za życzenia :P
Obrazek

A ja wlasnie wrocilam .. ogloszenia ok, bylam tez na kociej dzialce

ja wczoraj przechodziłam trase gdzie powiesiłam przed wczoraj moje ogłoszenia (kolorowe, A4, włozone w koszulki by nie zamokły, przylepione na taśmę dwustronną) zostło jedno :cry:
nawet dnia nie powisiały (widziałam też ogłoszenie o zaginionym psie... także zerwane... śladu nie widać)
wielka szkoda
odzewu żadnego... zresztą od dawna

Koty natychmiast musialy dostac swoj haracz - dzis kura, uwielbiaja, pod warunkiem, ze bedzie rzucana po calym pokoju, i bedzie mozna lapac i polowac na te kawalki, i wyskakiwac w powietrze.

:lol:
moje zwierza też tak uwielbiały :lol:
teraz mam tak z Kajem - by Go namówić do zjedzenia suchego, bo przecież jak sie rzuca to inaczej smakuje :roll:

głaski dla Koćpanien
pozdrawiam
A. +K. (przynajmniej mamy ładną pogodę... choć czuje sie jak by był marzec lub kwiecieć... przeplata sie, miesza ta pogoda strasznie, jeszcze 2 dni temu nosy odpadały taki mróz, nawet śnieg trochę poleżał... a dziś +7*C... chyba wyjdę z psi na dłuższy spacerek
Obrazek)

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Wto lut 19, 2008 14:32

Adrianapl pisze:Zo, zwolnij troche, przespij sie na spokojnie- wtedy powinno byc latwiej :ok:

Dzieki :) wlasnie sprobowalam, polozylam sie na chwile bo mnie juz przewracalo ... ale nie moge telefonow wylaczyc, no i oczywiscie na niecale 1,5 godziny przerwy mialam chyba ze 4 telefony ... :(

a teraz juz znowu siedze i pikam, jakkolwiek nie sluzbowo ..
pewnie sie pod wieczor rozpedze, jak reka pozwoli.

pozdrawiam, zo

Zowisia

Post » Wto lut 19, 2008 14:40

Aia pisze: /.../ ja wczoraj przechodziłam trase gdzie powiesiłam przed wczoraj moje ogłoszenia (kolorowe, A4, włozone w koszulki by nie zamokły, przylepione na taśmę dwustronną) zostło jedno :cry:
nawet dnia nie powisiały (widziałam też ogłoszenie o zaginionym psie... także zerwane... śladu nie widać) wielka szkoda odzewu żadnego... zresztą od dawna

Z tym to niestety nie ma zadnej litosci ... ja jak pisze o swoich ogloszeniach, to mam na mysli tylko te dwa, ktore ocalaly na slupach
ogloszen dla mieszkancow (tzn takich, gdzie skromny obywatel moze probowac cos powiesic i miec nadzieje, ze powisi zanim przyleca kredyciarze i zalepia caly slup na amen :(( ) na ulicach niestety juz nie wieszam ... w rejonie zero wisza na plotach i na slupach oswietleniowych,
ale tez juz stopniowo znikaja ..
Te na slupach dla m. to ja codziennie sprawdzam albo co drugi dzien, i odnawiam jak zniszczone.
Z ulic moze straz miejska zrywac, podobno na wszystko trzeba miec zezwolenie .. albo wandale, to dla nich rozrywka .. tlumaczy ich to, ze nie maja uczuc wyzszych (albo wcale i bez szans kompletnie, albo tez dopiero je sobie wyksztalcaja, ale jak to z wandalami - ciezko jest .. )

Aia pisze: głaski dla Koćpanien
pozdrawiam A. +K. (przynajmniej mamy ładną pogodę... choć czuje sie jak by był marzec lub kwiecieć... przeplata sie, miesza ta pogoda strasznie, jeszcze 2 dni temu nosy odpadały taki mróz, nawet śnieg trochę poleżał... a dziś +7*C... chyba wyjdę z psi na dłuższy spacerek Obrazek)

Kocpanny objadly sie (chyba juz trzecie sniadanie dzis ..) znowu i spia,
a pogoda u nas listopadowa .. jeszcze nie wyszlam z domu i nie wiem,
czy w ogole sie to uda ..
pozdrawiam

Zowisia

Post » Śro lut 20, 2008 0:46

specjalna przesylka: buziaki od Bartka dla Misi:
Obrazek

Ogladajac jej zdjecia pomyslalam jaka straszna szkoda, ze nie mialam mozliwosci ogladac mojej Norki gdy byla maluchem...

Pozdrowienia dla Was wszystkich!
Dobre mysli przesylam telepatycznie dla Smoczka...

varulv

Od: Wto lip 10, 2007 23:18

Post » Śro lut 20, 2008 1:39

varulv pisze:specjalna przesylka: buziaki od Bartka dla Misi:
Obrazek
Ogladajac jej zdjecia pomyslalam jaka straszna szkoda, ze nie mialam mozliwosci ogladac mojej Norki gdy byla maluchem...

Dzieki za buziaki od Bartka z kropka na nosku .. :)
Misia znow urosla, jest juz co poklepac :)
juz nie probuje tak uciekac za drzwi wejsciowe, tylko za przykladem
starszych chowa sie do mieszkania, kiedy otwieram. Ufff. Ale i tak czujna
musze byc bardzo, bo jest cichociemna i wciaz mniejsza o polowe od reszty, i nie ucieka przed moimi nogami jak chodze, tylko siada i oglada sie, co zrobie. A ja w ostatniej chwili robie wieeelki krok, zeby jej nie
nadepnac.

varulv pisze: Pozdrowienia dla Was wszystkich!
Dobre mysli przesylam telepatycznie dla Smoczka...

Dziekuje bardzo, przyda sie bo wlasnie mi sie nagle obnizyla kondycja fiz.
dosc nieprzyjemnie, i te stresy do tego ... w koncu nie wyszlam z domu wcale, praca caly dzien, i od teraz znowu, bo na rano musi byc gotowe.

Smoczek ...
nie wiem, czy kiedys sie dowiem co sie stalo ...
pozdrawiam

Zowisia

Post » Śro lut 20, 2008 6:09

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
...

CoToMa

[poprzednia][następna]