Za to Madika czje sie juz dobrze choć jeszcze kicha troche ale już nie opryskuje

Moje rozliczenie za jej lecznie to 55 zł
3 wizyty na zastrzyk Betamoxu + 12 szt scanumone + opakowanie antybiotyku synolux
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agitarius pisze:DzińdybryTydzień zaczęłam tak jak ostnio czyli poniedziałkową wizytą u weterynarza tym razem nie z Madika a maja Fruzią .Rezydentka ma ma silne zapaleni krtani i lekko charczace oskrzela czyli znowu cały tydzień na zastrzyki blee.
Za to Madika czje sie juz dobrze choć jeszcze kicha troche ale już nie opryskujenić jej nie cieknie z noska już.Wczoraj przeszła na antybiotyk w tabletce synolux.Bardzo miło mnie zaskoczyła wczoraj kiedy podawałam jej pierwsza tableteke.Mnie na samą myśl, że bede musiała się z nia szarapać i na siłe niemal wcisakc w gardło tabletke robiąc jej w ten sposób przykrośc oblewały poty.A Madiczka ku mojemu miłemu zaskoczeniu wogóle sie nie wyrywała!Wogóle.Wrecz przeciwnie dała sobie włożyć tabletek i normalnie ją połknęła
bez minimalnego problemu.Byłam w szoku bo każda nastepną też bez problemu połyka.Takich kotów sobie i wam tylo życzyć.Przeciez Fruzi tymczasowej czy rezydentce zapodac tabletka graniczy z cudem a Madiczka jakby mogla to sama by sobie nawet wyjęła z opakowania.Zresztą co tu mówić ona jest bardzo grzeczna.
![]()
Moje rozliczenie za jej lecznie to 55 zł
3 wizyty na zastrzyk Betamoxu + 12 szt scanumone + opakowanie antybiotyku synolux
tangerine1 pisze:Kochana, grzeczna Madika![]()
![]()
![]()
To cudowna koteczka.
No i kciuki za biedna Fruzie rezydentke![]()
Mam dobra wiadomosc.
Do domu poszła Kacunia.
Proponowalam panu mailowo nasze koty, pojechal do schroniska i wyszedł z Kacunią![]()
jest nia zachwycony
iwona_35 pisze:
Słuchaj możesz zbierać faktury u weta?
bettysolo pisze:agitarius proszę skróć troszkę podpis bo się nam forum rozjeżdza![]()
może dać jeden banerek pod drugim![]()
ko_da1 pisze:ja znowu z innej beczki kochani moi ....
koleżanka ktora zaadoptowała w zeszłym tygodniu Gapcia obecnie nazywanego Milusiem ma spory problem mianowicie ..............swędzi ją całą skora i ma pęcherzyki na twarzy i we włosach ,takie malutkie z płynemczyta co tylko moze chce to leczyc nie wyobraza sobie oddawać kocurka ktory bardzo szybko sie zaaklimatyzował u nich a One Go pokochały calym serduchem, tylko co robić ?? podejzewa alergie bo zaczeło sie wszystko od momentu jak kocio u nich zamieszkał , koleżanka ma koteczke w domu i nigdy na nią takiej reakcji nie miałą , może ktoś słyszał o takiej formie uczulenia i wie jak z tym najlepiej walczyć??
iwona_35 pisze:ko_da1 pisze:koleżanka ktora zaadoptowała w zeszłym tygodniu Gapcia obecnie nazywanego Milusiem ma spory problem mianowicie ..............swędzi ją całą skora i ma pęcherzyki na twarzy i we włosach ,takie malutkie z płynemczyta co tylko moze chce to leczyc nie wyobraza sobie oddawać kocurka ktory bardzo szybko sie zaaklimatyzował u nich a One Go pokochały calym serduchem, tylko co robić ?? podejzewa alergie bo zaczeło sie wszystko od momentu jak kocio u nich zamieszkał , koleżanka ma koteczke w domu i nigdy na nią takiej reakcji nie miałą , może ktoś słyszał o takiej formie uczulenia i wie jak z tym najlepiej walczyć??
o cholerka, a może to przypadek...niech idzie zrobić testy.
Na kase chorych-za darmo
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Majestic-12 [Bot], misiulka, puszatek i 304 gości