Kat.Niekochane-19-20 IV.zapraszamy na impreze do Silesi.s98

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 18, 2008 13:54

Dzińdybry :D Tydzień zaczęłam tak jak ostnio czyli poniedziałkową wizytą u weterynarza tym razem nie z Madika a maja Fruzią .Rezydentka ma ma silne zapaleni krtani i lekko charczace oskrzela czyli znowu cały tydzień na zastrzyki blee.
Za to Madika czje sie juz dobrze choć jeszcze kicha troche ale już nie opryskuje :D nić jej nie cieknie z noska już.Wczoraj przeszła na antybiotyk w tabletce synolux.Bardzo miło mnie zaskoczyła wczoraj kiedy podawałam jej pierwsza tableteke.Mnie na samą myśl, że bede musiała się z nia szarapać i na siłe niemal wcisakc w gardło tabletke robiąc jej w ten sposób przykrośc oblewały poty.A Madiczka ku mojemu miłemu zaskoczeniu wogóle sie nie wyrywała!Wogóle.Wrecz przeciwnie dała sobie włożyć tabletek i normalnie ją połknęła :D bez minimalnego problemu.Byłam w szoku bo każda nastepną też bez problemu połyka.Takich kotów sobie i wam tylo życzyć.Przeciez Fruzi tymczasowej czy rezydentce zapodac tabletka graniczy z cudem a Madiczka jakby mogla to sama by sobie nawet wyjęła z opakowania.Zresztą co tu mówić ona jest bardzo grzeczna. :lol:
Moje rozliczenie za jej lecznie to 55 zł
3 wizyty na zastrzyk Betamoxu + 12 szt scanumone + opakowanie antybiotyku synolux
Obrazek
Obrazek

agitarius

Od: Nie paź 07, 2007 19:19

Post » Pon lut 18, 2008 14:27

Kochana, grzeczna Madika :D :D :D
To cudowna koteczka.

No i kciuki za biedna Fruzie rezydentke :ok:

Mam dobra wiadomosc.
Do domu poszła Kacunia.
Proponowalam panu mailowo nasze koty, pojechal do schroniska i wyszedł z Kacunią :D
jest nia zachwycony :D
Obrazek

tangerine1

Od: Nie lis 14, 2004 20:59

Post » Pon lut 18, 2008 14:53

agitarius pisze:Dzińdybry :D Tydzień zaczęłam tak jak ostnio czyli poniedziałkową wizytą u weterynarza tym razem nie z Madika a maja Fruzią .Rezydentka ma ma silne zapaleni krtani i lekko charczace oskrzela czyli znowu cały tydzień na zastrzyki blee.
Za to Madika czje sie juz dobrze choć jeszcze kicha troche ale już nie opryskuje :D nić jej nie cieknie z noska już.Wczoraj przeszła na antybiotyk w tabletce synolux.Bardzo miło mnie zaskoczyła wczoraj kiedy podawałam jej pierwsza tableteke.Mnie na samą myśl, że bede musiała się z nia szarapać i na siłe niemal wcisakc w gardło tabletke robiąc jej w ten sposób przykrośc oblewały poty.A Madiczka ku mojemu miłemu zaskoczeniu wogóle sie nie wyrywała!Wogóle.Wrecz przeciwnie dała sobie włożyć tabletek i normalnie ją połknęła :D bez minimalnego problemu.Byłam w szoku bo każda nastepną też bez problemu połyka.Takich kotów sobie i wam tylo życzyć.Przeciez Fruzi tymczasowej czy rezydentce zapodac tabletka graniczy z cudem a Madiczka jakby mogla to sama by sobie nawet wyjęła z opakowania.Zresztą co tu mówić ona jest bardzo grzeczna. :lol:
Moje rozliczenie za jej lecznie to 55 zł
3 wizyty na zastrzyk Betamoxu + 12 szt scanumone + opakowanie antybiotyku synolux

Trzymam kciuki za zdrówko.

Słuchaj możesz zbierać faktury u weta?
Schroniska dla zwierząt ,muszą być postrzegane ,jak wyrzut sumienia .
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
http://www.ratujkonie.pl
Obrazek

iwona_35

Od: Sob lis 19, 2005 10:54

Post » Pon lut 18, 2008 14:54

tangerine1 pisze:Kochana, grzeczna Madika :D :D :D
To cudowna koteczka.

No i kciuki za biedna Fruzie rezydentke :ok:

Mam dobra wiadomosc.
Do domu poszła Kacunia.
Proponowalam panu mailowo nasze koty, pojechal do schroniska i wyszedł z Kacunią :D
jest nia zachwycony :D

ta stronka na prawdę dużo daje, ja też mam telefony z niej

Miki jesteś :ok: :ok: :ok: :king:
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
Obrazek

iwona_35

Post » Pon lut 18, 2008 15:07

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Pon lut 18, 2008 15:27

iwona_35 pisze:
Słuchaj możesz zbierać faktury u weta?

W środe będe u niego z Frzuią to zapytam .Ale myśle, że chyba nie będzie problemu?
Obrazek
Obrazek

agitarius

Post » Pon lut 18, 2008 19:55

ja znowu z innej beczki kochani moi ....

koleżanka ktora zaadoptowała w zeszłym tygodniu Gapcia obecnie nazywanego Milusiem ma spory problem mianowicie ..............swędzi ją całą skora i ma pęcherzyki na twarzy i we włosach ,takie malutkie z płynem :( czyta co tylko moze chce to leczyc nie wyobraza sobie oddawać kocurka ktory bardzo szybko sie zaaklimatyzował u nich a One Go pokochały calym serduchem, tylko co robić ?? podejzewa alergie bo zaczeło sie wszystko od momentu jak kocio u nich zamieszkał , koleżanka ma koteczke w domu i nigdy na nią takiej reakcji nie miałą , może ktoś słyszał o takiej formie uczulenia i wie jak z tym najlepiej walczyć??
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Od: Nie sie 13, 2006 13:48

Post » Pon lut 18, 2008 20:51

agitarius proszę skróć troszkę podpis bo się nam forum rozjeżdza :?
może dać jeden banerek pod drugim :?: :)
KOT JEST DOMOWY NA TYLE NA ILE MU TO ODPOWIADA
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE
Kupię stare widokówki Katowic

bettysolo

Od: Wto kwi 25, 2006 21:43

Post » Pon lut 18, 2008 21:28

bettysolo pisze:agitarius proszę skróć troszkę podpis bo się nam forum rozjeżdza :?
może dać jeden banerek pod drugim :?: :)

Juz się poprawiłam :P
Obrazek
Obrazek

agitarius

Post » Pon lut 18, 2008 23:08

ooo i jest super :D
KOT JEST DOMOWY NA TYLE NA ILE MU TO ODPOWIADA
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE
Kupię stare widokówki Katowic

bettysolo

Od: Wto kwi 25, 2006 21:43

Post » Wto lut 19, 2008 8:26

ko_da1 pisze:ja znowu z innej beczki kochani moi ....

koleżanka ktora zaadoptowała w zeszłym tygodniu Gapcia obecnie nazywanego Milusiem ma spory problem mianowicie ..............swędzi ją całą skora i ma pęcherzyki na twarzy i we włosach ,takie malutkie z płynem :( czyta co tylko moze chce to leczyc nie wyobraza sobie oddawać kocurka ktory bardzo szybko sie zaaklimatyzował u nich a One Go pokochały calym serduchem, tylko co robić ?? podejzewa alergie bo zaczeło sie wszystko od momentu jak kocio u nich zamieszkał , koleżanka ma koteczke w domu i nigdy na nią takiej reakcji nie miałą , może ktoś słyszał o takiej formie uczulenia i wie jak z tym najlepiej walczyć??

o cholerka, a może to przypadek...niech idzie zrobić testy.
Na kase chorych-za darmo
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
Obrazek

iwona_35

Post » Wto lut 19, 2008 8:46

iwona_35 pisze:
ko_da1 pisze:koleżanka ktora zaadoptowała w zeszłym tygodniu Gapcia obecnie nazywanego Milusiem ma spory problem mianowicie ..............swędzi ją całą skora i ma pęcherzyki na twarzy i we włosach ,takie malutkie z płynem :( czyta co tylko moze chce to leczyc nie wyobraza sobie oddawać kocurka ktory bardzo szybko sie zaaklimatyzował u nich a One Go pokochały calym serduchem, tylko co robić ?? podejzewa alergie bo zaczeło sie wszystko od momentu jak kocio u nich zamieszkał , koleżanka ma koteczke w domu i nigdy na nią takiej reakcji nie miałą , może ktoś słyszał o takiej formie uczulenia i wie jak z tym najlepiej walczyć??

o cholerka, a może to przypadek...niech idzie zrobić testy.
Na kase chorych-za darmo

i na razie niech pije duzo wapna!

karee

Od: Pon lip 02, 2007 10:40

Post » Wto lut 19, 2008 8:53

A ja bardzo chce podziekowac naszej kochanej Be za paczkę z jedzeniem nerkowym dl Bajeczki :D Jestes kochana :king:
Bajeczka ma dużo jedzenia nerkowego i to różnych do wyboru, smakuje jej bardzo, a moje koty próbuja jej podebrać :D
Obrazek

Irma

Od: Czw kwi 28, 2005 10:09

Post » Wto lut 19, 2008 10:53

Na konto fundacyjne wpłyneły nastepne wpłaty:

50.00 KOTY KATOWICKIE JOLANTA W.KRAKOW30-384 PL

80.00 Koty Katowickie JULITA

50.00 KOTY KATOWICKIE Boluś MARCINi MONIKA LEGIONOWO

50.00 koty katowickie-Ines

w sumie na koncie fundacyjnym mamy 414zł :D
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
Obrazek

iwona_35

Post » Wto lut 19, 2008 11:00

na dzień dobry dla Was :ok: :ok: :ok:
niech to będzie dobry dzień.
Obrazek

Femka